Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miskagyerek

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest, hogy tulajdonképpen nem szeretem ezt a már gyártásakor elavult, kényelmetlen és pályaromboló jószágot, vasárnap azzal töltöttem a nap egy részét, hogy őt fotóztam: A BKV idei nosztalgia-özöne keretében ugyan a 611-es kéttengelyesnek kellett volna közlekednie a 12-es és a 14-es…..
Sólyom feladta a leckét. Egyértelműen tartalmas, sok rétegű beszédet mondott pár napja az aszófői falunapon. És a sajtó, a bloggertársadalom rá is ugrott  témára. Az Index blogok ünnepeltek. A Varánusz szerint „a baloldali liberálisnak semmilyen alapon nem nevezhető ex…..
Utolsó darabjához érkezett aktuális étlapszériánk (korábban: itt és itt). Azért egyszerre tesszük ki a maradék öt oldalt, mert ebben némi ismétlés is van már, de azt reméljük, nem bánjátok: Legelőször is szögezzük le, hogy az első sorban rögtön mindkét nyelven…..
A demokrácia ugye arról szól, hogy semmilyen indokolatlan akadályt nem állítunk a szabad és egyenlő választójog gyakorlása elé. Nincs értelmiségi cenzus, mert politikai kérdésekben a műveltebbek nem feltétlenül bölcsebbek, hiába dübörögnek a déerek (lásd szabadon…..
A taktikai csapásmérőt úgy hívják, hogy Jarzębina, ami magyarul elvileg vörösberkenyefát jelent. Valójában viszont derék lengyel matrónákat, akik egy nagyon különös, izé, zenei produkcióval robbantak be a köztudatba. Amit csinálnak, az kegyetlenebb, mint Balotelli a…..
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
miskagyerek 2012.03.29 12:24:45
@szódabár: lemondott, csak az elvtársai visszatapsolták, mert olyan jellemes ember volt , aki a jellemtelenséget elismertette. Ripacs volt az is. Ez a pálya már csak ilyen itt Közép-Európában.
miskagyerek 2012.03.29 12:34:07
@Doubledecker: igazat írsz. Csak attól félek SP ehhez nem nőtt fel intellektuálisan. Észre se venné, ha lépten nyomon cikiznék. A kormány nála némileg értelmesebb, és kidobják a léghajóból a homokzsákot. Még engednek neki meglátogatni pár óvodát, meg nővérszállást,locsolkodhat egyet a jászfényszarui szociális otthonban, aztán kiprintelik neki, hogy mit kell elmondani a somfordálás előtt.
Mint ilyenkor mindig, most is letaglóz, mennyire komikusan drága lett itthon az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
miskagyerek 2012.02.13 10:09:47
@prérikutya: "Azért egy benzines autót ne hasonlíts már össze egy dízellel fogyasztás tekintetében. Gondolom a Skodában nincs 200 ló, meg öszekerékhajtás."
Mert? Nem összevethető két autó, ár-érték aránya ha más folyadék hajtja? Ha figyelmesen elolvasod, a Superb-ből is a négykerekesre esik a választásom (nagyon jó, Haldex), és bár nem 200 lovas, a városban bőven elegendő 170 lóerő mellett a másfélszeres nyomaték sokmindenért kárpótol. Ha meg sportosan 10 liter fog enni, az , ugye, még mindig nem 20?
A Superb valóban nem szép autó, ahogy én is bumfordinak tituláltam, amiért másik százezer ember fog nekem esni. Megnyugtatásodra: én is aberráltan az esztétikát és a finomságokat szeretem. Ezért választottam akkoriban az Insigniát. Tetszett, ma is tetszik, de sajnos a topmodell szája büdös picit. Üzleti célra jó lesz az ápolt dagadt bula, aki még hálás is , ha szeretik. Magáncélra meg veszek egy szép állapotú DS Pallast , amibe a későbbi keresetemet ölhetem.
miskagyerek 2012.02.13 10:20:33
@Shadowbull: "Ha tényleg ki akarjuk használni az adottságait, akkor télen játszva produkálunk városban 20 (!) litert"

"Miert szerinted mibol jon a teljesitmeny, a levegobol?"
Úgy tudtam az is kell hozzá. De örülök, hogy nem bután döglök meg, van aki felvilágosít, hogy 20 liter egy mai középkategóriás személyautónál evidens.
Azért csak picit kiegészítésképp: az adottságok kihasználásán szabálykövetés-közeli vezetést értettem. Nem hótt szabályosat, de nem is a keljfeljancsis, arrogáns stílust.
Mindenkinek szép napot
miskagyerek 2012.02.13 10:24:18
@közlekedési bűnöző:

"És eljutok egy tankkal Varsóig. "

Az is valami? A Wehrmacht többezer tankkal jutott el Varsóig és még tovább! :-)

Jót vidultam

Valaki megszámolta, mennyivel jött vissza?
 Az őszi Bershka kollekció kapcsán felvetődött, hogy nem is olyan egyszerű megfogalmazni, hogy kinek milyen farmer áll jól. Annyi forma és szín van, hogy az ember hajlamos elveszni az erdőszerű kínálatban. A farmerekről ugyanis nem állapíthatjuk meg könnyedén, hogy nekem…..
  A kapu már kész, de mögötte még építkeznek. Vajon mi lesz ott, ha elkészül? Gépgyár? Steampunk palota? Esetleg Batman rezidenciája? Vagy csak az utca névadójának, a Vasminiszternek állít emléket a bejárat? Bármi is legyen, nekem tetszik ez a mátyásföldi…..
Jáksó László az RTL Klub és a ClassFM műsorvezetője, az EFOTT-on zajló talk-shownkban elmondta a magyar ember kurva lusta. Beszélgettünk programozói tevékenységéről, csajozásról, egy leendő szappanoperáról és persze arról hogy a sikert nem adják ingyen, elég sokat kell…..
miskagyerek 2011.07.15 08:25:39
miskagyerek 2011.07.15 08:28:13
Robogó Mini kultuszmotor 2011.06.27 13:14:00
Autentikus Chappy hidetés A Yamaha Chappy 50 már ránézésre is rajongást kiváltó jószág. Ha lenne ilyenem, tutira Csöpinek hívnám - de nem Ötvös Csöpinek, mert az nagydarab rendőr volt. Esetleg Ubulnak, mert a bulvársajtóban egyedül a Garfield-ot érdemes olvasni a hátsó…..
A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. angolnahalászattal próbálja túlélni a vészes harci időket a következő költségvetési időszakig. Mi gyűlöljük az angolnát.Idén a Zrt. eddig nem kapott pénzt az államtól. Pontosan úgy szól a megállapítás, hogy a Zrt. által vitt…..
Michael Knight A dal ugyanaz marad 2010.09.25 13:54:00
Éppen ma harminc éve annak, hogy egy égi zenekarban, talán éppen a negyven éve halott Hendrix oldalán püfföli a bőröket minden idők egyik legnagyszerűbb dobosa, John Bonham. És éppen ma harminc éve annak, hogy nincs már Led Zeppelin.Vannak divatok, meg mindenféle divathullámokban…..
A 2011-es lesz Sébastien Loeb utolsó szezonja a rali-világbajnokságon. Ezt maga a zsinórban hetedik világbajnoki címének begyűjtésére készülő Citroën-pilóta jelentette be egy francia lapnak adott interjúban.A Paris Match riporterének kérdésére, hogy valóban visszavonul-e…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..