Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az elmélkedő maxval birca

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öreg kontinens végleg elvesztette vezető szerepét a Föld klímájának és a világ szegényeinek védelmében. Európa államfői letették voksukat az elnyúló válság, az energiafüggőség és a jelenlegi állapot fenntartása mellett.   Kaufer Virág írása.   Sajnos Európában…..
az elmélkedő maxval birca 2014.10.25 16:18:29
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
az elmélkedő maxval birca 2014.10.24 11:46:28
@egyetmondok:

Az internetadó hülyeség, de ez nem jelenti az internet korlátozását.
Ha Lengyelországról vagy a lengyel–magyar kapcsolatokról beszélünk az 1956-os forradalom kapcsán, akkor mindig megemlítjük Władysław Gomułka nagyhatású antisztálinista beszédét, amelyet az október 23-i Szabad Nép teljes terjedelmében közölt. Ennél ritkábban, de meg szoktuk…..
Biztos vagyok benne, hogy a mostani írásom a szokásosnál is komolyabb ellentéteket, indulatokat válthat ki, hiszen egy olyan sokszor, sokak által lerágott csontot veszek elő, ami a mai napig valamilyen szinten mindenki életében benne van. Kifejezetten a saját véleményemet fogom most…..
Bokros Lajos programja nem baloldali, és munkássága az elmúlt időszakban sem azt mutatta, hogy az ország és Budapest legnagyobb problémáját kívánja megoldani. Megy a neolib magnó és Varga Mihály megszorító pakkjának közvetett dicsérete. Bokros Lajos nekem nem alternatíva, ezért…..
az elmélkedő maxval birca 2014.10.01 12:56:38
@Szelid sunmalac:

Oroszországban évekig volt "senkire se" opció. Mivel semmi értelme (érvénytelen szavazatnak számít a gyakorlatban), megszüntették 2-3 éve.
az elmélkedő maxval birca 2014.10.01 13:34:59
@Szelid sunmalac:

Nem érted.

Elmegy szavazni a jogosultak 70 %-a. Ezekből 45 % szavaz a Fideszre, 15 % a Jobbikra, 15 % a ballibekre, 5 % az LMP-re, 10 % más kis pártra a küszöb alatt, s 10 % a "senkire se" opcióra.

Nyer a Fidesz. Tök mindegy, hogy van 10 % "senkire se".
az elmélkedő maxval birca 2014.10.01 13:38:45
@Szelid sunmalac:

Oroszország majdnem 20 évig létezett a "senkire se" lehetőség. Minden választáson: parlamentin, elnökin, helyin.

Alig párszor esett meg, hogy valahol a "senkire se" nyert. Ez esetben ott új választást tartottak.
1. Amit Fodor is mond, ezek szerint a miniszterelnök egy szavára be lehet tiltani akármit, ami azért elgondolkodtató egy ország demokratikus állapotáról. A tiltás a legsötétebb időket jelzi, amikor az ellenérdekelteknek nincsen lehetősége megszólalni, amikor egy önmagát…..
az elmélkedő maxval birca 2014.10.01 13:05:33
@Sumaragu Waldemar:

Olvass FB-ot. Napok óta megy az "a fasiszta Orbán rasszista gyűlést szervez" sopánkozás.
Olykor előfordul, hogy egy politikus többet elárul, mint amennyit szeretne, ez történt Varga Mihállyal is. Újabb brutális megszorítások lesznek úgy, hogy a választások előtt hallgatnak azokról, s később sincs róluk társadalmi vita. Nehéz eldönteni, mi a nagyobb baj: a…..