Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John_Cure

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy minél többen megismerjék a munkásságomat. Szeretnék hírt adni az új könyveimről, médiamegjelenésekről, az általam tartott előadásokról, és a számomra meghatározó olvasmány élményeimről is. Javaslom, hogy a blogom olvasását kezd itt, a…..
Hajdúböszörmény. Előadás a klímaváltozásról.  Ismét nagyon sokan voltunk. Köszönöm a profi szervezést a Kertész László Városi Könyvtár dolgozóinak, és hálás vagyok mindenkinek, aki megtisztelte előadásomat a jelenlétével. - John Cure -Győrffy-Kiss József Dugonics András- díjas író,…..
Teltház várt március végén az MZSK Vécsey Utcai Fiókkönyvtárában. Az Internet és a közösségi oldalak veszélyeivel kapcsolatos bűnmegelőzési előadásom újra nagy sikert aratott, és legnagyobb örömömre, az előadás végén még jó néhány hűséges olvasómmal is volt alkalmam találkozni.  A könyvtár…..
A gonosz új arca című regényem harmadik, javított kiadását alig két nap alatt az első helyre röpítettétek! Köszönöm nektek! ..
Elkészült az #olvassteis 2023-as Tetovált Állatmentők Állatvédelmi Egyesület naptára!  Az egyesület idén az olvasást és az örökbefogadás fontosságát népszerűsíti, így kimondhatatlanul örültem a lehetőségnek, hogy néhány írótársammal közösen én is részt vehettem a kampányukban, valamint…..
Mennyire nehéz azonosulni egy sorozatgyilkos személyiségével?Az interjúból ez is kiderül...Ezúttal a Vig-Kend című műsor vendége voltam...
2022. június 14-én Boszorkányok és a Szent Inkvizíció címmel tartottam előadást a hajdúböszörményi Kertész László Városi Könyvtárban. Az előadás előtt egy rövid interjú is készült velem...
Március elején megjelent az Álomgyár Magazin első negyedéves száma, amelyben velem is olvashattok egy eszkluzív interjút. Az magazinban közölt interjú eredeti (vágatlan) verzióját alább olvashatjátok.  Beszéltünk már többször arról, hogy nem szereted, ha horror bestsellerszerzőként skatulyáznak be.…..
Az Istentelen vidék már a Libri előjegyzési sikerlista első helyén van!   Boldogsággal tölt el, hogy ilyen sokan várjatok.    "Az ördög soha nem változik, téged alakít a képére. Egy szénaszagú kis alföldi faluban szinte nincs olyan család, ahol ne lenne valaki, aki önkezével vetett véget az…..
Vasárnap délután egy nagyon jó hangulatú fotózáson vettem részt a gazdikereső Mexszel.   Valami készül...A részletek és a fotók hamarosan.  #johncure #olvassteis #tetováltállatmentők    ..
John Cure, Magyarország legnépszerűbb horror és misztikus thriller írója exkluzív interjút adott nekünk A boszorkány hagyatéka című könyvével kapcsolatban, hiszen holnap megjelenik az Álomgyár kiadásában is. Ha thriller rajongók vagytok és még a történelem vagy a spiritualitás is közel áll hozzátok,…..
Szerinted a múltba vagy a jövőbe utaznék legszívesebben?Az Álomgyár Magazin még 2021 december elején készített velem egy mini interjút. (Mininterjút, ahogy ők nevezik játékosan.)  Az interjú során tíz rövid kérdésere, tíz rövid választ adtam. Olvassátok!  John Cure Alkotó és harcos A…..
Nyolcadik regényem a megjelenést követő hetekben több eladási sikerlistát is vezetett 2021 novemberében.A napokban pedig örömmel láttam, hogy az új évet is szépen indította, mert ismét a könyvesbolti eladások élére került.    Mivel a Hamu elsősorban egy lélektani dráma - és persze ízig-vérig…..
Mondhatom, nem mindennapi dologra vállalkoztam. A Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Vécsey Utcai Fiókkönyvtára felkérésére, az Adventi Mesekalendáriumban egy mesét olvastam fel, aminek címe Remény, a mogorva manó.A mese írója Kokas Bálint, a nyíregyházi elsőkötetes ( A Hold túloldalán: Végső…..
Nagyon ritkán járok plázákban, mert nem az én természetes életterem. Viszont a minap kénytelen voltam ellátogatni az egyik ilyen flitteres, csillámporos épületbe, mert hírét vettem, hogy kis hazánkban több plázában is megtalálható az új regényemnek, a Hamunak a citylight plakátja. Be kell valljam,…..
Igaz hogy madárfóbiám van, de az állatokat nagyon szeretem és ha épp egy ártatlan madarat akarnak bántani, akkor azt sem hagyom szó nélkül.Ma délelőtt a mellettem lévő kis utcában dolgozó fél tucat férfinek látszó véglény úgy gondolta nagyon bátrak és erősek ahhoz, hogy egy kis szarkát kiverjenek a…..