Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.David

25 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Ebben az éveben is aktívak voltunk a Facebookon. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb képekből válogattam.  Alain Delon (Velence, 1962) Sinkovits Imre és…..
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Ebben az éveben is aktívak voltunk a Facebookon. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb képekből válogattam.   Clint Eastwood, Eli Wallach és Lee Van Cleef (A Jó,…..
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Ebben az éveben is aktívak voltunk a Facebookon. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb képekből válogattam. Soson indián figyeli az újonnan megépült…..
D.David 2021.12.31 12:47:05
@gigabursch: Mobilon tényleg eltorzítja az álló képeket sajnos. Gépen rendben van.
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Mindenki érzi, hogy ez az esztendő más volt az élet számos aspektusában, de ennek ellenére ugyanúgy aktívak voltunk Facebookon is. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A…..
D.David 2020.12.31 18:39:21
@Egon Estragon: nem tudom hogy ki lehet, erről nincs infóm.
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. Idén már ez az ötödik szériája a…..
D.David 2020.01.01 20:06:25
@Head Honcho: Javítva!
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. idén már ez a ötödik szériája a…..
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. idén már ez a negyedik szériája a…..
D.David 2019.01.02 16:13:09
@Mr. Rocketfinger: Azok teke cipők a srácon.
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. idén már ez a negyedik szériája a…..
D.David 2019.01.02 16:07:58
@kewcheg: Pontosítva!
Októberben lesz 100 éve, hogy a magyar közigazgatás kivonult az ország egyetlen igazi kikötőjéből, Fiuméből. Fiume, vagy horvát nevén Rijeka, különleges helyet foglal el a magyar történelemben. Egy eltűnt világ emlékét hordozza: a magyar tengeri világét...
Ismét eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. - Írom ezeket a bevezető sorokat már…..
Ismét eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. - Írom ezeket a bevezető sorokat már…..
D.David 2017.12.30 08:09:00
D.David 2017.12.30 22:51:32
@Hartyáni Ferenc: Pont Raszputyint.
Gottlieb Daimler és fia, Adolf a világ első benzinmotoros négykerekű gépkocsijában (1886)..
D.David 2017.11.19 20:34:22
@fareszjó: Igen.
Egy felsőnyárádi kántortanító egyedülálló hadifogolynaplója A múlt vasárnapi - az "újranyitás" utáni - első Napi érdekes összeszerkesztése után ismét D.David talált nekünk egy szuper olvasnivalót erre a péntekre. Lássatok hozzá, nekem már megvolt! Vasárnap délben jövünk egy újabb észbontó…..
D.David 2017.09.16 20:08:59
@Haralamboscyprus: javítottam a sorrendi problémát.
Kedves Olvasók! A nyári szünet után az első Napi érdekest láthatjátok ma. Szokásunkhoz híven: ha vasárnap, akkor következzen a várt sorozat folytatása.  Az első nap az iskolában (Portugália, 1936)..
Ismét eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem a Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb magyar…..
D.David 2017.01.02 16:21:36
@Mai Manó Ház: Köszönöm a pontosítást. Javítva.
"D. David - Facebook oldalunk szerkesztője - ahogy tavaly, úgy idén is készített egy kis összeállítást évvégére az általa  a közösségi oldalunkra évközben beszerkesztett fotókból. Tartsatok velünk holnap is, amikor a magyar témájú képek jönnek!" - Jtom Ismét eltelt egy év, és újra eljött a…..
A 2015.-ös éveben már Facebookon is jelen voltunk. A napi blogbejegyzések mellé, tematikánkhoz illeszkedő tartalmakat válogattunk össze oldalunkra. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb fényképekből…..
A 2015-ös éveben már Facebookon is jelen voltunk. A napi blogbejegyzések mellé, tematikánkhoz illeszkedő tartalmakat válogattunk össze oldalunkra. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A legkedveltebb fényképekből válogattam.   Az Erzsébet híd…..
Philip Kindred Dick (1928. december 16.- 1982. március 2.) amerikai sci-fi író, a cyberpunk stílus irodalmi előfutára. Három évtizednyi alkotói pályája során több mint ötven kötetnyi regény és novella fűződik a nevéhez. Írásainak hatása a filmkultúrában folyamatosan érezhető. Elég a Szárnyas…..
D.David 2014.09.21 11:31:55
@jamboox:
A Fellegvár befejezése nagy meglepetés az olvasónak, ha rájön, hogy a betiltott könyv miről szól és mire utal.
Szerintem megér még egy próbát ha van időd és az utolsó 30 oldalt figyelmesebben kell olvasni.
Igazi olvasásélmény mikor "leesik" :)
D.David 2014.09.24 21:53:06
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Egyetértek. Ha további impulzusokat akarsz olvasd el a Lenn a sivár Földön novelláskötetből a Pisze Pat idejébent is.

Nekem a Palmer Eldritch az örök gyöngyszem. olvasásélmény az utolsó betűig; Mosolydokival, Roni Fugate-tel, az ÉT-R-rel és Barney-val, na meg Leo Bulero-val.
D.David 2015.04.06 20:12:25
@steelcommander: Én a Lenn a sivár Földön című novelláskötettel kezdtem, mert ebben vannak azok az alapötletek, amiből a későbbi regényekben építkezik.
Ma ismét D.David beküldött posztját láthatjátok, most a filmforgatások világába kalauzol minket néhány remek kép erejéig...
D.David 2015.01.11 10:53:53
@yejo: Igen. Én is erre gondoltam egyből. Szinte még most láttam a moziban.
Egyik szerkesztőnk; D.David fog posztolni, továbbá az aktuális blogbejegyzéseket is ő fogja megosztani...
Gordon Matthew Thomas Sumner 1951. október 2.-án született Angliában. A kortárs egyetemes zenetörténelem egyik legnagyobb alakja. Profi zenei pályafutását 1977-ben a The Police-szal alapozta meg, majd a zenekar felbomlása után szólókarrierére koncentrál. Az évtizedek alatt számos zenei stílusban…..
D.David 2014.12.24 00:06:49
@willgrimm: A blog célja a szórakoztatás és mint médium sosem lesz könyv részletességű. A kritikájával illetett cikk retrospektív szemlélettel készült és a zenész publikus megnyilvánulásait és legfőképp művészi tevékenységének utóbbi 25 évére vetül. A Ritkán láthatón ilyen jellegű poszt még nem jelent meg, tehát nem tartom feleslegesnek. A videók sorrendben kronologikusan következnek egymás után, és úgy gondolom; megfelelő minőségűek, amik a szövegkörnyezethez hűek, tehát érdemtelennek tartom a keresési szempontokat. A "véletlenszerűen és mindenféle cél nélkül" jelzőket visszautasítom!

Ajánlom figyelmébe Sting-Széttört zene című könyvét, amennyiben sokkal részletesebb információkra kíváncsi.
Gábor Miklós színművész 1919. április. 7.-én született Zalaegerszegen. Édesapja mozi tulajdonos volt, így fiatalkora a filmek bűvöletében telt. Nagy hatással voltak rá Clark Gable és Laurence Olivier alakításai. 1940-ben végezett a Színművészeti Akadémián és játszott a Madách, a Nemzeti és a…..
Ma olvashattok még egy cikket a blogon. Ennek apropója Reigl Judit kiállítása a Ludwig Múzeumban, amit még a hét végéig van esély megtekinteni. Köszönjük D. David-nak, hogy összeállította nekünk ezt a kedvcsinálót. Reigl Judit (Kapuvár,1923. május 1.) magyar származású Kossuth-díjas…..