Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anutaproject

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közelgő Zen Meditációs Foglalkozás:   Május 5 szombat de. 7 - 9: Zen az Erdőben   Találkozó: 6:50 és 7:00 között a Ködszínháznál. Részvétel: adomány alapú - mindenki a maximumot adja. Én is, Te is.  ..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! A következő delikvens ruhaipari felhasználása csak az 1980-as évektől kezd meglódulni. Ekkor sikerült megoldani enzimes eljárással a hasznos szálak károsítás nélküli kiválasztását. Ezért jövője még csak most…..
Greenr - A zöld objektív Rólunk 2010.01.24 02:38:00
A bloghoz csatlakozás sorrendjében: Pacsuta Péter János, 26 éves, SZIE MKK KTI almamáterű természetvédelmi mérnök. Jelenleg az ELTE TáTK humánökológia MSc szak hallgatója. Szívből örülök, hogy működik a GreenR blog, hogy nem jutott a felhagyott kezdeményezések sorsára.…..
anutaproject 2015.03.23 09:16:20
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..
Vajon van még olyan hely a Földön ahol az élet nincs túlkomplikálva, ahol nincs ez az állandó sietség, ahol nincs bűnözés és erőszak, ahol nincs depresszió és őrület, és ahol nincs környezetszennyezés mert az emberek harmóniában élnek a Földanyával? Sajnos már nagyon…..