Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidbar

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panneszka ma már negyedikes nagylány, akiről megpróbálok hamarosan minden leírni az utóbbi 3-4 évről......
Bambi itt már másodikos, őrület, hogy szalad az idő. Részletek hamarosan......
És ismét 2017. februárjában emlékeinket összegyűjtve, dióhájban beszámolunk az idővonal megtartása érdekében.   Az év állatira sok változás hozott. Először is nyakunkon volt az iskola választás kérdése. Két különböző, ám szétválaszthatatlan gyerek esetében próbáltuk megtalálni a legjobb megoldást.…..
(ezt a bejegyzést egyszer réges-régen elkezdtem, most 2016. novemberében megpróbálom felidézni a múltat és befejezni a lenti eseményeket) Idén a Jézuska hozta a jelmezeket. Pannika Elza volt a Jégvarázsból, Barni Leonardo, a Tini Nindzsa Teknőc.Az ovis bál klassz volt, mi csak egy-két órára…..
Az Ikrek Vízi vidra nagyot csobban 2017.02.22 10:10:42
Bár külsőre nem igazán, de a wellness imádat miatt, tutira az én gyerekeim is ezek a Mütykök. Február elején Zalakaroson hétvégéztünk. Pannit és Barnit ki sem lehetett venni a vízből. Imádják. Szinte hártya nőtt a kezükre. Élvezték, hogy külön szobájuk volt, külön fürdőszobával. Persze azért minden…..
Az Ikrek 2014. karácsony - pipa 2015.01.22 18:54:41
Ismét néhány héttel tovalibbentünk a történésekben. "Átvészeltük" a piros ruhás csóka körüli hisztit, és elégedettek voltunk a csodatevő Jézuska szolgáltatásival. A Mikulás még személyesen el is jött hozzánk, mivel a gyerekek egy orvosi vizsgálat miatt a Tűzoltó…..
Ha létezik kicsi, és létezik nagy gyerek, akkor véleményem szerint kell, hogy legyen közepes gyerek kategória is, amihez hasonló okosságot lehet társítani, mint "kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond". Viszont!A közepes gyerek mellé, én személy szerint valami olyan jelzőt…..
Az Ikrek Csövi ragadós-adagolós! 2014.09.16 12:49:51
Hivatalos verzió szerint mindig minden szép és tökéletes. Naná, hogy vannak iszonyú küzdelmek az Ikrekkel. Pár napja is leküzdöttünk egyet, konkrétan a tabletta bevételének első időpontjait szeretném rögzíteni, amit később évfordulókban mérhetünk. Az elmúlt 5 év alatt…..