Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Secnir

15 bejegyzést írt és 15035 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
Secnir 2021.04.07 13:04:21
@Kettes:
"Kocsis Máté. a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kiállást sürgetett a magyar kapusedző mellett. „Elfogadhatatlan, hogy nem a tudás és a képesség számít" – írta, majd küldött egy levelet a Spílernek, hogy Hrutkát és Kele Jánost vegyék vissza...
.  ..
Secnir 2021.03.04 09:02:32
@jotunder:
"A poszt egyáltalán nem üres, csak rövidebb a szokásosnál. Nem hiszem, hogy ebben a pillanatban érdemes sokkal többet tudni ennél Magyarországról."

nem, ebben a posztban pontosan annyi szó esik deutschról, amennyit az EPP-ben eltöltött X éve ért.
   "Rendszeresen beszélgettem az előző húsz évben a CEU rektoraival, mindig elmondtam nekik, ügyelni kellene arra, hogy az intézményük ne kis sziget legyen a felsőoktatásban, ahol a liberális oktatók és egykori politikusok dominálnak. Jeleztem, hogy másfajta gondolkodásúakat is be kellene engedni…..
Secnir 2021.02.17 14:10:01
@emmersson: azért volt olyan ismerős, ha nem szólsz, nem is rakom össze az ender's game-mel.

@jotunder: ez vajon félrefordítása a mandiner/kesma duónak mandiner.hu/cikk/20210216_oregonban_feher_elnyomasnak_szamit_a_hagyomanyos_matematika vagy tényleg így van? én félrefordításra gyanaxom
Secnir 2021.02.17 21:04:25
@Grrr...:
közben átdobtak ezt a mandin: equitablemath.org/
neked van igazad.
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
       Eddig az történt, hogy az egykori reformkommunista Stumpf Istvánt, a Hazafias Népfront utolsó alelnökét, aki először alkotmánybíró majd egyetemi tanár lett a törvényes feltételek szelíd megkerülésével, Orbán Viktor nemdiktátor megbízta a magyar felsőoktatás maradék autonómiájának…..
Secnir 2021.02.04 08:07:39
@Abulafia: végigolvastam
szvsz ennek az embernek alapvető közgazdasági ismeretei sincsenek, vagy ha vannak (életrajza szerint tanulta), akkor síkhülye. vagy nem tudom.
      Mitch McConnell a szenátus republikánus kisebbségének (oh, yes) vezetője, Trump egykori szövetségese. Felesége, Elaine Chao, Trump közlekedési minisztere volt.      Ezen a videón Mitch McConnell a következőket mondja:     "The mob was fed lies. By the President and other powerful…..
Secnir 2021.01.20 12:46:50
@Külsős:
"egy ampullából akár több adag oltás is kijöhet (5 helyett 6, talán), mint amennyit hivatalosan tartalmaz"

végülis, egy hamburgert meg lehet enni egyedül is, meg meg lehet enni öten is. csak úgy az ötből senki nem lakik jól, valakinek nem jut az uborkából, valakinek a hagymából...
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
Secnir 2020.12.03 08:27:36
@látjátok feleim szümtükkel:
"Bayer lovag még nem nyilvánult meg ereszcsatorna ügyben?"
nov. 30 óta semmilyen cikke nem született. a blogja, a badog.blogstar.hu hétfő óta elérhetetlen volt, csak már állt helyre - bár kíváncsi leszek, hogy ki lesz az első, aki a bádog és az eresz közti kapcsolatot észreveszi?
Secnir 2020.12.03 12:02:10
@Bryan élete:
"Egyébként üdvözlöm a gyík volt összes volt kommentelőjét."
+1
dettó
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
Secnir 2020.12.02 07:40:53
@kemény keleti kommentelő:
úriember nem megy buliba üres kézzel...
Secnir 2020.12.02 08:00:25
@Kettes:
azon tűnődöm, vajon milyen lehet a konzervatív meleg házibuli?
         Ha Orbánról az elkövetkező napokban kiderül, hogy megdugott egy struccot, az azért lesz, mert el akarja terelni a figyelmet arról, hogy een Hongaars parlementslid dat intussen al onstlag esetleg pikáns helyre dugta be a kis fütyijét, persze csak azért tette, ha egyáltalán tette (jogi…..
Secnir 2020.12.01 14:48:30
@pont7:
úgy könnyű, hogy brüsszelben nem magyar, hanem belga bádogosok csinálták a csatornát, mert egy magyar szaki által felrakott úgy vált volna el a faltól szájer súlya alatt, hogy öröm nézni.
bár meglepő látvány lehetett így is, hogy egy rendőr felvilágít zseblámpával, és a lámpa fénycsóvája megvilágít egy fehér segget, ami egy szakállas meztelen faszihoz tartozik, aki a hidegben markolja a csatornát...
Secnir 2020.12.01 15:05:38
@Grrr:
"Meg akartam nézni, hogy az origo-n és az mno-n hogyan talaljak az eseményt, de nem talaltam meg a cikket."

most írják. két verzión dolgozik a rogán-féle think-tank:
1. sorosgyörgy fia szájer maszkjában lebukott egy melegpartin
2. újhelyi -gyurcsány utasítására- beginázta szájert, és elvitte egy melegbárba, majd kihívta a rendőröket.
Secnir 2020.12.01 15:10:13
@jotunder: ide Békemenet kell.
délelőttre, hogy este 8-ra hazaérjenek
       "Furcsa dolog ez a német szellem, német szellemiség vagy német társadalom. Ha megnézzük a XX. századi történelmüket, akkor azt látjuk, hogy nagyon fegyelmezettek. Tehát amikor nácinak kell lenni, akkor nácik, amikor liberálisnak, überliberálisnak vagy árjaliberálisnak kell lenni, akkor azok.…..
Secnir 2020.12.01 11:59:29
@jotunder:
""A kurvaanyáddal szórakozz te baromarcú gnóm.""

na ezt nem kellett volna.
még géfodor magára veszi...
        Tíz nappal ezelőtt a brit Parlamentben Boris Johnson miniszterelnök igen emelt hangon " az abszurditás csúcsának nevezte" a második lockdown bevezetését. Három órával ezelőtt Boris Johnson miniszterelnök bejelentette a második lockdown-t.        Már tegnap kiszivárogtatták, hogy lezárják…..
Secnir 2020.11.02 08:38:55
@csulla:
"Mindenkit megnyugtatok(ja nem) a vírust legyőzzük,ha bele halunk is!Ilyen megvezetőkkel!"

orbán szemszögéből:
-legyőzöm a vírust, ha beledöglötök, akkor is!
    A kormánypárti elitértelmiség teljesítményéről szóló posztom zárolta az index/blog.hu.    Ebben a posztban egy árva mondat nem volt, ami érintőlegesen is sérthette volna bárkinek a jogos érzékenységét, jogi képviselőnk konkrétan elaludt az olvasása közben.    Ebben az országban bátran lehet…..
       A Mandiner szvíthártját, Bódi Ábelt, aki tegnap molinót rakott fel a haverjaival a Színművészetire, pár éve elfogták a lutoni repülőtéren és kitiltották az Egyesült Királyságból. A vele együtt utazó Martin Sellner az osztrák neonáci vezére kapcsolatban állt az új-zélandi tömeggyilkossal. …..
Secnir 2020.09.20 18:42:51
@jotunder:
OFF.
egy matematikust kérdeznék egy problémáról.
anno, az iwiw korszakában mutatták ki, hogy 3-4 lépcsőn keresztül gyakorlatilag mindenki ismer mindenkit. vagy 2 lépcső, nem emlékszem konkrétan.
mai hír:
hirtv.hu/ahirtvhirei/szlavik-ma-mar-szinte-mindenkinek-a-kornyezeteben-vannak-fertozottek-2508478
"Ma már szinte mindenkinek a környezetében vannak fertőzöttek"

jelenleg uszkve 13000 fertőzött van (állítólag) az országban. elképzelhető, hogy ez a 13000 fő lefedi úgy az országot (beleértve a sűrű nagyvárosokat is), hogy valóban van legalább egy ismert fertőzött a környezetemben? (specko jedno nekem nincs).
vagy a 13.000 szám erősen alulbecsült?
Secnir 2020.09.20 18:44:52
@cruickshank:
"A zsebre tett kézzel tisztelgő soha nem volt katona, megjegyzem."
egyik sem.
        Elkezdjük.  November harmadikán választják meg az Egyesült Államok elnökét.        Ha ma lenne az elnökválasztás  nagy valószínűséggel Joe Biden nyerné, de nem ma lesz az elnökválasztás.         A legfrissebb pollokban csak a republikánusok felé hajló Rasmussen mérte öt százalékon belül…..
A hihetetlen és egyedi humorral megáldott „ponyvakirály” Rejtő Jenő élete sajnos nem nyúlt hosszúra, mindössze 37 év 9 hónapig tartott, ám ez a rövidke idő gazdag életutat és rengeteg élményt hozott számára. Fiatalon a foci, majd az ökölvívás és leginkább a színház érdekelte, felnőtt fejjel pedig…..
Secnir 2020.08.17 13:09:44
@Iván Rábaszov: ez így igaz - és miután leírtad, kitették...
       Szegény Hodász atya, akit  Erdő bíboros úgy állított pártutasításra a szőnyeg szélére, hogy a békepapság is megnyalta volna mind a tíz ujját,  úgy egy éve azt fejtegette, hogy a melegeket ki lehet nevelni a melegségből. Hodász atya mentségére legyen mondva, őszintén hitte ezt a marhaságot,…..
Secnir 2020.08.16 07:35:22
@jan: "Megadja mióta katolikus amúgy"

ún. külsős katolikus. lásd: érdekkeresztény.
    Demeter Szilárd (és testvére Demeter M.Attila kolozsvári filozófus) a Kellék című filozófiai folyóirat szerkesztőbizottságának tagjai (a bizottság kétötödét alkotják). A lapnak különös jelentősége van Magyarországon. Bizonyos egyetemi állások betöltéséhez külföldi folyóirat-publikációkra van…..
         Dr. Megadja Gábor a Loyal együttes gitárosa évi 6.6 millió forintot kap tanácsadásért Demeter Szilárdtól a Loyal együttes basszusgitárosától, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójától. Ez a 6.6 millió forint jelenleg egy egyetemi professzor évi fizetése Magyarországon. Dr. Megadjának…..
       Értem, hogy most nem erről kellene írni, mert helyzet van. Namost a helyzet az, hogy a Zsámbéki elmegy a Színművészeti Egyetemről, mert jön a Vidnyánszky.      Zsámbéki Gábor az egyik legnagyobb magyar rendező, valamikor írtam egy posztot arról, ahogyan Jordán Adélt és Stohl Bucit…..
    Sarkára állt az Orbán-rezsim (csak nehogy pereljen minket ezért ex-Rogán Cilike barinője) . 28 euróra büntették meg a Google-t.   Nem tudom,  miért nem ez jelent meg a Magyar Nemzetben ahelyett, hogy  már megint mi, mármint én és a Woody Allen, okoztuk a Trianont, és a Magyar Mandiner is inkább…..
     "Az új igazgatósági tag, Sztankóczy András a baloldal vezető propagandistája."    Ezt bírta leírni ma az Origo. Amit aztán azonnal átvett a Mandiner, nem szemlézte, pártutasítást nem szemlézünk, hanem állunk mereven, mint Roziban a Radnóti Ákos. A kedves Olvasó sajnos nem tudja, hogy kicsoda…..
Secnir 2020.07.25 09:38:20
@Érvsebész: nem. a libernyák az más
Liber volt a szabadság és a borkészítés istene rómában. kifejezetten a plebs kedvelte.
tehát a libernyák helyes fordítása a szabadnyák vagy borásznyék. de szigorúan csak illiberális értelemben és környezetben.
Secnir 2020.07.25 09:43:03
@OoOoOo:
"Vaszilyt tényleg hidegen hagyja a pénz."

vaszily nem kevés összegért vette meg a részét. a hirdetői csoport az egy komplex halmaz, és azért hirdettek a kisebb cemp-es felületen IS, mert fel tudták mutatni az indexet, mint húzóágat, mint a leglátogatottabb oldalt. ha index nincs, a hirdetők elmennek, mert ki a tökömet vonz az, hogy a gingergirls.blog.hu -n meg fog jelenni a vaskereskedésének a logója?
innen egyenes út, hogy a hirdetők elmennek, a cemp értéke rohamosan csökken, vaszily bukja a pénzét.
vaszily sír.
eladni nem fogja tudni, mert nem lesz kinek, senki nem fogja megvenni az index nélkül értéktelen vagyonkáját. az állam nem fogja megvenni, mert abban a pillanatban ráég, hogy az állam állt az egész mögött.
vaszilly szomorú lesz.
           Karácsony Gergely bejelentette, hogy nemsokára megalakul a Budapest Iskola Intézet.  Amiről eszembe jutott a tegnapi posztom .           Nem ment át. Mármint a posztom. Nem mindig megy át. Nem nagyon esett le senkinek,  hogy Georgij Oszipovics volt a Budapesti Iskola. Igen, Lukács…..
Bár az idei nyári tokiói olimpiai játékok az ismert okok miatt elmaradnak, ennek az összeállításnak anyagát már csaknem egy éve gyűjtögetem és nem volt kedvem jövő ilyenkorig aszalni, szóval ha tetszik, ha nem, ezt most megkapjátok. :) Szóval most - szerdán - kezdődne a sportünnep (labdarúgással és…..
Secnir 2020.07.22 07:36:41
@dr utcai arcos:
ez ugrott be nekem is, lehetne egy Rejtő-regény kezdete is...