Regisztráció Blogot indítok
Adatok
santhion

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudják-e melyik az az egyetlen, magyar – nem oktató-, és nem versenyfilm -, amely kizárólag autókról szól? Sokan talán nem ismerik, hiszen elég rég készült, a címe: Kár a benzinért! Igazából nem egy filmről van szó, hanem négy és félről, amelyeket a narrátor, Kibédy…..
A New York Times szerzője nagyon pontosan leírja, miért ugrik ki ez a kép a hasonlóan tragikus fotók hosszú sorából. Rengeteg képet láttam már halott gyerekekről, az elmúlt hetekben is több tucatot, de számomra is ez volt az a kép (nem pont ez, hanem amlyiken arccal lefelé fekszik…..
santhion 2015.09.05 17:33:39
@Semper Fidelis: szivemből beszélsz!
Indian Larry már életében igazi legenda volt, így aztán nem csoda, hogy minden motor, amely a keze nyomát viseli, különlegességnek számít. Kapni persze alig lehet, így akinek van 750 ezer dollárja, siessen, mert most ilyen ritka alkalom adódott. A 2004-ben, 55 éves korában…..
Egy évig tartott míg elkészült, a súlya 315 kilogramm, a motorja 125 lőerős, de nem ez a lényeg, hanem hogy a jármű egy igen jelentős részét arany borítja. A motor megálmodója egy török tervező, Tarhan Telli, aki nem csak megálmodta, hanem a tettek mezejére lépve el is…..
Ízlések és pofonok különböznek, így a „legszebb” jelző osztogatásával is érdemes csínján bánni, ám egy biztos: a Lotus C-01 egészen különleges és csodaszép. Sajnos, csak 100 darabot gyártanak majd belőle. A Lotust természetesen elsősorban sportautóiról ismerjük, ám…..