Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mici_Sajnos

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt még belevágunk a tutiba, egy kicsit felkészülünk, és most szeretném bemutatni azt az öt könyvet, ami idáig a kedvencemmé vált a témában, szóval olvasáshoz felkészülni - lesz mit!..
Drágáim!Ezennel újabb őrülettel állunk elő - szórakoztatásotokra. Mivel életünket nem találtuk eddig elég bonyolultnak, azt ötlöttük ki, hogy idén Karácsonyra laboreszköz alakú sütiket sütünk. Láttuk a neten, tetszett. Kaptunk Nagyitól tuti…..
  Nagy igyekezettel megírt, zagyva könyvet olvasok. 56-ról, külföldi szemmel. Az író a magyar származású, de magyarul nem beszélő Michael Korda. Hazánk történelmét is összefoglalja az első száz oldalban, saját teóriákkal. Van egy bája az egész leírásnak, kábé…..
Mici_Sajnos 2009.10.13 22:45:29
@Szt. Ahanov: "Everybody is Hungarian" - ezt nem George Lucas mondta, hanem George Mikes, neki is a felesége, lásd a How to be a Brit című alapkönyvét.
Magányosan, árván maradt az Apple műanyag MacBookja a termékpalettán. Az összes alumínium haverja átállt a MacBook Prókhoz, ezért szánalomból leteszteltem az utolsó mohikánt. Megkaptam tesztelésre egy példányt a hazai Apple-disztribútortól, bemutattam a másfél éves…..
Mici_Sajnos 2009.06.11 22:19:02
@atsiv: simán, keress rá a youtube-on arra, hogy "gta4 on macbook" és győződj meg magad...
Akadály, akadályIdeje hogy odébb állj...
Mici_Sajnos 2009.04.18 23:44:52
E?
Mandiner blog Londoni színek 2009.02.07 12:01:00
„Hol a magas, mi vonz? a mély, mi rettent? Hol életünknek édes tarkasága?” (Madách) Zúg az élet tengerárja, Mindenik hab új világ, Mit szánod, ha elmerűl ez, Mit félsz, az ha feljebb hág? - Majd attól félsz, az egyént hogy Elnyelendi a tömeg, Majd, hogy a…..
Mici_Sajnos 2009.02.08 00:29:43
A Streets Of London című számnak semmi köze a Beatles-hez. Kikérem magamnak a Beatles nevében :)
en.wikipedia.org/wiki/Streets_of_London_(song)
Fogalmam sincs, hogy a egyes dalszövegoldalak miért hozzák Beatles-ként. Gondolom egymástól kopipésztelik a hülyeséget.
Az alábbi banki módszer minden bizonnyal jogszerű, ha hirdetményben is közzéteszik az ÁFSZ változásokat, és telefonon csak pluszban figyelmeztetnek. T. Zugügyvéd!Hitelem van egy banknál. (Amit egyébként mindíg rendben fizetek) Ez a bank újabban rászokott, hogy nem írásban…..
Mici_Sajnos 2009.01.08 23:38:41
 A Magyar Nemzet dél-amerikai lapszemléjében olvasom, újabb magyar származású politikus készül meghódítani egy nagy országot. Némi szorongás nyomja össze azért ilyenkor a büszke honfiúi keblet, nem mindig szokott ennek jó vége lenni, ugye Sarkozyvel is a génjeinkben…..
Appleblog Itt a Parallels 4.0 2008.11.13 18:44:00
Sokan foglalják imába a szoftver nevét, mert lehetővé teszi, hogy Windowst futtassunk Mac OS X alatt, ami jól jön a friss switchereknek (a már korábban frissített VMware Fusion mellett, persze). A bootcamp persze elvileg értelmetlenné teszi az alkalmazást, hiszen az Apple natív…..
Mici_Sajnos 2008.11.14 01:00:04
 Valamelyik hírgyűjtő oldalon akadtam rá a hírre, miszerint Gyenesei István önkormányzati miniszter egy pénteki hajókiránduláson a Balaton legjobb vendéglőink szóló elismeréseket adott át. Balaton-mániákusként érdekelt volna, melyik éttermeknek, de az nem derült ki a…..
Bajuszblog Arany János: A bajusz 2008.02.27 11:58:00
Régóta érik ez a poszt, közben egy olvasónk is felhívta rá a figyelmet, nem is kell ehhez mit hozzáfűzni, legnagyobb költőink bajszosak, Arany János pedig írt egy Bajusz című verset 1854-ben.Arany János - A BajuszVolt egy falu - nem tudom, hol,Abba' lakott - mondjam-é, ki?Se…..
Ül az ember a mitingen/misén/speckolon/eligazításon/telefonnál, és mi mást tenne, firkál. Tollal, filccel, cerkával, Rotringgal. Lapszélre, füzetbe, asztalra, monitorra. Van, aki komplett, képregényszerű jeleneteket, háttérrel, szövegbuborékkal. Van, aki csak egy könnyű kézzel…..