Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mér ien

10 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JOGUNK A VÁROSHOZ címen kerekasztal beszélgetést szervezünk 2010.05.11-én, kedd estére a KASZINÓba (Nyár u. 29.).Gyere el, és hallgasd meg a meghívott aktivisták beszámolóit, vagy oszd meg velünk véleményed, ha érdekel a városhoz való jog=a városhoz mint élettérhez való…..
7ker Kié a grund? 2010.05.10 00:05:00
A srácoké, akik rugják a bőrt? A kutyásoké? A nyugdíjasoké? A civileké? A szórakozni vágyó túristáké? Az alternatív fiataloké? Mindenkié? --> SENKIÉ?!Most tekintsünk el a molnár ferenci hagyománytól. Az én értelmezésemben a grund nem csak üres, beépítetlen városi…..
7ker Alternatív közösségek 2.0 2010.04.21 01:52:00
Kaszinó Ideiglenes Autonóm Tér néven közösségi helyet nyitott az Új világ BETA tesztje brigád, akik egyebek mellett a Kálvária bálért is felelősek. Április 22-től négy napon át tart az "ember kísérlet", vajon képes-e néhány lelkes aktivista, érdeklődő és…..
 GreenDrive - gyorskertészde - Mit parancsol?- Két palánta árvácskát, egy cserép büdöskét, három tő muskátlit.- Más nem lesz?- Köszönöm nem, de sietnék, mert vált a lámpa...- Parancsoljon, Virágos…..
7ker Túlélni a telet a Blahán 2010.04.12 12:58:00
Túlélő túrához nem kell földrészeket átkelnünk, trópusi lakatlanszigetre vagy a Sziklás-hegységhez utaznunk. Elegendő, ha megpróbálunk átvészelni akár csak egy napot a kopogós fagyban az utcán vagy egy fűtetlen lakásban.Minden télen tucatnyi áldozatot szed a hideg, akik…..
Enyhítendő a bulisabb esték mellékhatásait, takarítást szervez a hetedik kerületben az Azért Egyesület - Az Élő Erzsébetvárosért március 14-ére, vasárnapra. A Szimpla Kert által kezdeményezett szervezet jelenleg 22 belső-erzsébetvárosi vendéglátó egységet…..
7ker Aszfaltvirág 2010.04.09 10:58:00
Itt a tavasz, dagad a ... lányok keble, a fiúk nadrágja. Elszabadulnak az indulatok, és ez következményekkel jár: kivillan a kőműves dekoltázs, új terméseikkel hóesést imitálnak a platán fák a Kiskörúton, nyerítenek a drótszamarak, woodstock-i hangulat uralkodik a…..
Tudom, remek cím, de a tervezők segítenek elmagyarázni: Napok óta egyfolytában megy a petthing az egyik budapesti bankfiók kirakatában, de aki arra számít, hogy valamilyen pajzán akcióba vagy pornóforgatásba csöppen a budapesti belváros kellős közepén, az csalódni fog. A Petthing…..
7ker Tavasz van - Csavarodj be! 2010.03.07 22:32:00
Tágan értelmezte a kirakatrendezést az a két tervező, akik a Budapesti Tavaszi Fesztivál pályázatára interaktív dekorációt álmodtak az egyik hetedik kerületi pénzintézet (Dohány utca 65.) oldalára. A megvalósított pályamunkákra a rendezvény honlapján lehet…..
mér ien 2010.03.10 16:13:19
Itt járt volna a Kétfarkú Párt? Valakinek elvitte a házát, asszonyát az OTP? Különleges szigetelés? Patkánylabirintus? Hagyó Miklósnak itt is vannak érdekeltségei, csak nem volt nála Nokia-doboz? Valaki árulja már el, legyen olyan kedves, hogy tulajdonképpen mit is láthatunk…..
mér ien 2010.03.09 14:19:59
A megfejtést elolvashatjátok itt:
7ker.blog.hu/2010/03/07/tavasz_van_csavarodj_be

A poszt írójának köszönöm, hogy terjeszti az üzenetet: I <3 7
kemény 20 percembe került, de mérte
7ker Let's meet Böske 2010.03.03 00:12:00
Március 3-án a korábbiakhoz hasonlóan, a hónap első szerdáján Böske találkozó a Szimpla Kertben az emeleten délután 6 órakor. Ha érdekel Erzsébetváros, és az itt zajló események, kavarások, lehetőségek, csatlakozz és hallgasd meg a meghívott előadókat és az…..
7ker 3, 2, 1 ... 2010.02.20 16:46:00
Romkocsma, zsidónegyed, ingatlanpanama, zsebpark, macskakő, díszburkolat, lokálpatrióták, albérlők, kutyapiszok és több száz éves por … ez mind együtt a 7. kerület – és ennél még sokkal több is. Keressük az erzsébetvárosi életérzést!  ..
Ezennel útjára indítom első blogomat. - tapsvihar és konfettizápor - Kérlek, engedd meg, hogy bemutatkozzam. Szabó-Lencz Péter vagyok, képzőművész. Blogomat elsősorban azzal a céllal hoztam létre, hogy munkáimat bemutassam és népszerűsítsem. Létezik egy weboldalam is…..
mér ien 2009.09.14 04:30:32
India fogyasztóvédői még nem tiltakoztak a Homárnál, de minden pillanatban csöröghet a telefon Pitta leleplező felvételének közlése után. Az orosz húsostáskagyártók féltékenyen figyelnek, a darált medvetalpszállítmányok már uton vannak a pékségek felé. Levél alant:…..
Toepler Zoltán   GECY - bohózat -   Anti, a pornómágus: Preiszner Miklós Rebeka, ügyvéd: Spilák Klára Dr. Lajos, pszichiáter: Vajda Róbert Mari, Dr. Lajos felesége: Faragó Zsuzsa Levente, költő: Jávor Bence Éva: Nagy Eszter Mira Ádám: Said Tichiti Pincér:…..
Fáradt vagyok. 123 meghallgatás. 23 óra 44, mindjárt éjfél. Terasz. Örömmel gondolok a holnapra és a holnaputánra. óriási erőt ad. Olvasgatok, keresem a Kepler szín fényeit, Tominak jó ötletei vannak, de még bizonytalan, sokat kell vele beszélgetni. Mindenkit végig…..
Ül az ember a mitingen/misén/speckolon/eligazításon/telefonnál, és mi mást tenne, firkál. Tollal, filccel, cerkával, Rotringgal. Lapszélre, füzetbe, asztalra, monitorra. Van, aki komplett, képregényszerű jeleneteket, háttérrel, szövegbuborékkal. Van, aki csak egy könnyű kézzel…..