Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloodlust képregények

77 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 10-én (vasárnap) rendezik meg az év első budapesti képregénybörzéjét, szám szerint az 52. Fővárosi Képregénybörzét, amelyen ismét találkozhattok velünk, a Bloodlust képregények alkotóival. A magyar képregényalkotók és képregénykiadók nagy része ismét jelen lesz, mellettük pedig rengeteg…..
Október 7-én (ezúttal egy szombati napon) rendezik meg az 51. Fővárosi Képregénybörzét, ismét a kispesti KMO-ban. A Tovább gomb után a 2023-as őszi Börze legfontosabb infóit szedtük össze nektek...
Július 9-én (vasárnap) rendezik meg a jubileumi 50. Fővárosi Képregénybörzét. A jeles alkalmat természetesen mi sem hagyhatjuk ki, viszont a börze infók közlése előtt engedjetek meg egy kis visszaemlékezést magyar cyberpunk-fantasy sorozatunk, a Bloodlust és a Börzék közös történelmére! A Tovább…..
„Történelmi” pillanaton vagyunk túl a Bloodlust Comics csapatával. A júniusban megrendezett, második Budapest Comic Con is elég jól sikerült részünkről, és ezen a rendezvényen elértünk egy igen fontos mérföldkövet is szerzői képregényesként. Ugyanis a BCC szombati, első napján sajnos (vagy épp…..
A június 10-11-ei hétvégén kerül megrendezésre a Budapest Comic Con 2023. A második magyar Comic Con ezúttal a BOK Csarnokban fogadja majd az érdeklődőket, és többket közt külföldi színészekkel, magyar és külföldi képregényalkotókkal, illusztrátorokkal, cosplayerekkel és cosplay versenyekkel,…..
Május 14-én rendezik meg a 18. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivált, amelyen ismét találkozhattunk velünk és alkotásainkkal Bloodlust című, cyberpunk-fantasy képregénysorozatunk standjánál. Gyertek el minél többen és csapjatok le képregényinkre, posztereinkre és az exkluzív Bloodlust…..
Most megosztunk veletek két conceptet a Bloodlust 5. számához kapcsolódóan, amiket korábban már posztoltunk a közösségi oldalainkon, de valószínűleg sokan még nem is látták őket.Úgy gondoltuk, felelevenítjük ezeket, amíg nem jönnek az újabb concept artok, rajzok (és majd később a képregényoldalak…..
Kevesebb, mint egy hónap múlva, 2023. március 5-én (vasárnap) kerül megrendezésre az idei Tavaszi Képregénybörze, másnéven a 49. Fővárosi Képregénybörze, ahol ismét találkozhattok velünk, alkotókkal a Bloodlust standjánál, illetve ismét elérhető lesz teljes képregény- és poszter kínálatunk…..
Mint azt korábban a képregényes rendezvényeken, weblapunkon és közösségi oldalainkon is láthattátok, a "Bloodlust 1. - Ébredés" első, 2010-es kiadása hamarosan elfogy. Azonban a készlet erejéig most újra elérhető a fantasmania.hu webshopban, valamint a Fantasmania Üllői úti bemutatótermében…..
Pedzegettük már, hogy készülget egy antológiás kötet a Bloodlusthoz, mielőtt az 5. rész kijönne, aztán persze közbeköhögött valaki, és amikor a Gömböt és a Neopolisz gyermekeit megosztották a srácok, akkor még kanyarban sem volt a megjelenés dátuma. Aztán úgy nézem ellentétben valakikkel, az elmúlt…..
Bloodlust képregények 2022.05.25 12:46:08
Köszönet a beharangozóért! :)

Várunk minden érdeklődőt 2022. június 11-12-én, a Budapest Comic Conon, a Bloodlust képregények standjánál. Ha pedig nem jöttök a BCC-ra, úgy személyesen legközelebb július 17-én, a 47. Fővárosi Képregénybörzén tudjátok majd beszerezni képregényeinket, közvetlenül tőlünk, az alkotóktól:
www.facebook.com/events/701242804414217

Ajánljuk még figyelmetekbe (érdekességként, valamint kedvcsinálóként is) a Sötét Jövőn korábban közzétett Bloodlust cikket, ami a „Cryweni történtek” antológia történeteivel, azok hátterével foglalkozik:
sotetjovo.blog.hu/2020/04/06/bloodlust_extra_tartalom

Ha pedig még jobban beleásnátok magatok a "A magyar cyberpunk-fantasy képregény" keletkezésének, történetek és alkotói folyamatának hátterébe, akkor pedig az alábbi interjút ajánljuk elolvasára, szintén az SJ blogról:
sotetjovo.blog.hu/2020/11/22/interju_a_bloodlust_alkotoival
Azért szeretem a Bloodlustot, mert magyar sci-fi/cyberpunk (kicsit Shadowrunra hajaz, de nagytestvérről példát venni nem bűn, és a rajzstílusa megközelíti a nyugati képregények stílusát, és nem próbál valami egyedit csinálni (ami több esetben csak hányás lesz). A Bloodlust 5 száma gőzerővel…..
Olvasóink egy része már értesült róla, hogy júniusban jelenik meg "Bloodlust – Cryweni történetek" című cyberpunk antológiánk vadonatúj, bővített, 60 oldalas változata, ezúttal már puhafedeles kötet formájában! A kiadvány 350 példányos, limitált változatban jelenik majd meg 06.11-12-én, az első…..
Az Ópiumbarlang nevű zenei blog a Bloodlustról, valamint képregényünk saját soundtrackjéről kérdezett minket egy interjú keretein belül, amelyet ide kattintva olvashattok el. Az interjú során szó volt a képregénysorozat keletkezéséről, az ihletadó alkotásokról és a Bloodlust OST kapcsán Pilipecz…..
Idén már nem igen lesz képregényes rendezvény, ahova kilátogathatnánk, így, ha mostanában szeretnétek beszerezni a Bloodlust képregényeket (khmm, akár karácsonyi ajándékként is ;) ), megrendelhetitek őket online a fantasmania.hu webshopjából, ide kattintva! Ezzel nem mellékesen támogatni is…..
A Sötét jövő blog nemrég egy átfogó interjút készített velünk a Bloodlust képregényekkel kapcsolatban, mely ide kattintva olvasható.Az interjú során kérdeztek minket cyberpunk-fantasy képregénysorozatunk múltjáról, jelenéről és lehetséges jövőjéről is. Ha tetszett, kérjük, osszátok tovább ti is!..
10 évvel ezelőtt, pontosabban 2010. október 10-én, a 20. KépregényBörzére időzítve jelent meg Bloodlust 1. - Ébredés című képregényünk.Azóta már a képregénysorozat teljes első fejezetét megjelentettük, a történet folytatása pedig jelenleg is készülőben van. Reméljük, hogy egyre többen követitek majd…..
Szeptember 27-én (azaz most vasárnap) megrendezésre kerül a májusban elmaradt 16. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivál a Dürer Kertben. Mint ahogy az utóbbi jó pár évben, mi most is standot állítunk majd a képregényfeszten, ahol eddig megjelent képregényeink mellett más Bloodlustos ereklyéket,…..
Május 12-én, azaz most vasárnap rendezik meg a 15. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivált, amelyen – szokásunkhoz híven – minket is megtaláltok majd Bloodlust című, cyberpunk-fantasy képregényünk standjánál. Asztalunk a Dürer Kert kisebbik vásárteres termében lesz, több magyar szerzői képregényes…..
Az "Ember a képregény mögött" 2. évadának legújabb epizódjában meséltünk többek közt a Bloodlust képregények történetéről, a téma- és stílusválasztás miértjéről, az alkotói folyamatokról, valamint jövőbeli terveinkről is.Köszönet a videóért az Original Comix stábjának! ;) További képregényes…..
bloodlustcomics készítette ezt a képet...
December 2-án (vasárnap) rendezik a Hungarocomix-ot, a karácsony előtti utolsó nagy budapesti képregényvásárt. A rendezvényen a mi standunkat is megtaláljátok majd, így akár a fa alá is vásárolhattok Bloodlust képregényeket, posztereket és más merch cuccokat személyesen tőlünk, az alkotóktól. "A…..
bloodlustcomics készítette ezt a képet...
bloodlustcomics készítette ezt a képet...
Friss Bloodlust képregényajánló az online Premier Magazin 3. számában (az 52-53. oldalon), Szujó Norbert tollából. Ha tetszett az ajánló, kérjük, osszátok tovább Ti is! ;)  bloodlustcomics készítette ezt a képet...
Eddig csak képregényes rendezvényeken kapható posztereink is bekerültek a fantasmania.hu webshopjának kínálatába, így akár postázással is hozzájuk juthattok. Klikk ide poszter szettünk megtekintéséhez! ;) Képregényeinket pedig itt tudjátok megrendelni.bloodlustcomics készítette ezt a képet...