Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Battay Máté

411 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ütőképes megbeszélést tartani nem könnyű. Vagy mégis?..
bclife A jó kérdések ereje 2018.08.29 06:00:00
A világ legegyszerűbb dolga elindítani, majd sikerre vinni saját vállalkozásod, ha a jó kérdéseket teszed fel magadnak...
Milyen lehet az igazán inspiráló munkahelyi környezet? Írók, festők, tudósok és államférfiak dolgozószobáiban vezetünk körbe mai képválogatásunkban, hogy te is láthasd milyen környezetben fogalmazódnak meg a nagy gondolatok!..
Minden férfiban legalább egy közös dolog fellelhető: az autók szeretete. Na de melyek azok, amelyek minden férfi szívét megdobogtatják? Álomgarázs összeállítás következik...
A háborúkat legtöbbször gazdasági okok miatt vívják, innen ered a jól ismert mondás is: legjobb üzlet a háború. 5 anekdota következik a háború és az üzlet kapcsolatát újraértelmező katonákról...
A vagyon megszerzéséhez szükség van bizonyos képességekre és tulajdonságokra. Benned vajon megvannak ezek?..
A Wall Street neve egybeforrt a pénzügyi sikerekkel, katasztrófákkal és machinációkkal. Az események mögött, pedig mindig különlegesen ravasz emberek állnak, lássunk a kiemelkedő alakok közül hármat!..
Sokan úgy gondolják felépíteni egy jól működő vállalkozást, vagy beindítani egy startupot lehetetlen. Ha pedig a lehetetlen elérése a kitűzött cél, ki adhatna hitelesebb tanácsokat mint a szuperhősök? ..
'Mi ad el egy könyvet?' kérdezte egyszer egy formatervező tőlem. 'Egy eladó?' kérdeztem vissza. 'Nem - mondta - a borító.' Több hónap kellett, hogy elfogadjam - igaza van. Az emberek vizuális lények, a szemüknek hisznek leghamarabb. A komor igazság az, a könyveket igenis a borítójuk alapján ítéljük…..
Néhány nem mindennapi érdekesség, amelyet talán még Te sem tudtál a kávéról...
Jól megy az üzlet és beújítanál otthonra egy különleges kiskedvencet? Lehet, hogy nem lesz elég ha feltöröd a malacperselyt. Ugyanis ez a 10 egzotikus állat nem csak nagyon kivételes bánásmódot igényel, hanem rettenetesen drága is.  ..
Az ígéret földje, sok helyen a dollár földjét is jelenti. Mégis hol lehetnek a világ egyik leggazdagabb országának legvagyonosabb városai? Gyorsan körbevezetünk az Államokban, hol heverhet a legtöbb pénz az utcán!..
Új helyet keresel a cégnek? A következő épületekben minden feltétel adott, a sikeres vállalkozáshoz...
Vasárnap. Egy nap, amely hivatalosan pihenésre szolgál.   A pihenés fontos is, azonban - mint mindenben - érdemes megtalálni az arany középutat. A vasárnap másnapja többnyire hétfő, amely a hét kezdete. Felmerül tehát a kérdés: Mennyire fontos időben megalapozni a hét indulását?..
A minimum sikertelenséghez vezető, elkerülendő 7 fő bűnnel mindenki tisztában van. Arról azonban kevesen tudnak, melyek azok az erények amelyeket magunkévá kell tennünk, hogy boldogok és lelkiekben-anyagiakban gazdaggá váljunk. ..
Ki ne álmodna a tökéletes hétről, amikor mindent elintézett, minden sikerült? Lehetetlen? Közel sem!..
Mindenki elkezdi valahol, még a ma legnagyobb cégek is. A nevek ma már fogalmak - Apple, IBM, Microsoft - de a logójuk sok változáson ment keresztül az elmúlt jónéhány év alatt. Következzen egy kis érdekesség, miből lesz a cserebogár!..
Az életben vannak bizonyos alap princípiumok, amelyeket ha alkalmazol az életedben, nem tudsz sikertelen lenni...
A kaliforniai egyetemen végzett kutatások során megállapították a világ 12 legmeggyőzőbb szavát. Ezeknek a bizonyítottan hatásos szavaknak új eredménye lesz: elképesztő kommunikációs, és meggyőző erőre teszünk szert pusztán azáltal, hogy alkalmazzuk őket...
Bárkivel megesik, mégis jó tudni, milyen szokásokat kerüljön inkább a jövőben az ember. Akinek meg nem inge, ne vegye magára!..
A kifogások ideje lejárt! Oda akarod tenni magad? Eleged van abból, hogy elrohannak melletted a lehetőségek? Sőt a Nagy Üzlet is elillan? Ha változtatnál ezen, akkor ezt a cikket neked írtam. ..
Számtalan területen érhetünk el sikert az életben. Munka, vállalkozás, magánélet. A sikeres emberek is különböznek egymástól, viszont van bennük néhány közös dolog. Szám szerint 7!..
Vállalkozásról álmodsz? Van egy jó ötleted, de nem látod hogyan juthatnál dűlőre? Következzenek a legegyszerűbb és leghatásosabb értékesítési szempontok!..
Ahhoz, hogy valamiben igazán komoly eredményeket érj el, profizmusra lesz szükséged. Profivá válni pedig nem is nagy ördöngősség, csak kitartás kell hozzá, idő és még néhány titkos összetevő!..
Mindenki retteg a kiszolgáltatottság érzésétől. Kevesen tudják, hogy ezt azonban könnyen el lehet kerülni! Rögtön 7 módját is elmondjuk!..