Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patrik Tóth

166 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol lesz érdemes reklámozni? Mi fog fejlődni? Mi esik vissza? TOP szakértők véleménye!..
November 18-án és 19-én újra megnyitja kapuit Kelet-Közép-Európa legnagyobb gamer- és IT-rendezvénye, az XBOX ONE PlayIT Show Budapesten, a Hungexpón...
Lehetsz a magad ura, és csinálhatod azt, amit akarsz! Hét dolog viszont mindenképp kelleni fog hozzá!..
Céged megrekedt az eladásait illetően? Nem tudod, hogyan lehetne ugyanannyi idő alatt sokkal többet értékesíteni a jelenleginél? Lássuk, hogyan érhetsz el 569%-os javulást! Pluszba mutatok még egy nagyon hasznos szolgáltatást is!..
Fellendítenéd a vállalkozásodat, de nem tudod hogyan? Hallottál már az üzletember találkozókról és üzleti klubokról, de nem tudom mennyire hasznosak? Nyitnál a digitális megoldások felé is? Nagyszerű! Jöjjenek az előnyök és a hátrányok összefoglalva!..
Érzed, hogy mást szeretnél csinálni, mint az emberek többsége és szeretnél vállalkozásba kezdeni, de nem feltétlenül tudod, hogy pontosan mi passzolna neked a leginkább. Aggodalomra semmi ok, mutatjuk a tutit!..
Mi a siker? Egy rendkívül nehezen mérhető dolog, de a hozzá vezető utat már sokkal könnyebben el lehet mondani. Mi a siker titka? Hogyan lehetsz milliárdos? A válasz nem is annyira bonyolult, mint az elsőre hinnéd!..
Telefonon tárgyalni és embereket rávenni arra, hogy pénzt adjanak a termékünkért bizony nem egyszerű feladat. Hoztam most nektek 6 trükköt, amelyek megfogadásával profi sales-es szakember válhat belőled néhány kattintás alatt...
Egy ügynök élete nem olyan egyszerű, mint amennyire azt sokan hiszik. A tárgyalási készségeken kívül rengeteg apró dologra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk a tökéletesség eléréséhez. Nézzük mikre figyelj, hogy ne csak a tárgyalási részben, de az emberi tényezőkben is Te légy a…..
Sorozatunk legújabb részében átvesszük, hogyan rögzítsd üzleti hívásaid legfontosabb részleteit, függetlenül attól, hogy csapatban, vagy egyedül dolgozol a sales világában!..
Pénz. Egy olyan eszköz, aminek a mennyiségét senki sem szereti megosztani még az üzleti partnereivel sem, neked mégis szükséged van erre az információra, hiszen enélkül nem tudsz személyre szabott ajánlatot adni. De mit tegyünk, ha a partnerünk nem hajlandó elmondani, mennyit is szeretne költeni?..
Üzleti telefonálásokat bonyolítani korántsem egyszerű, főleg ha nem tudjuk pontosan mit szeretnénk mondani. Érdemes minden egyes telefonhívásra egy külön gondolati ívet felépíteni, így mindig minden körülmények között el tudod érni a tökéletes telefonhívást. De mitől lesz egy hívás tökéletes?..
Elutasítanak? Szeretnéd telefonon értékesíteni a termékedet, de folyamatosan ideges emberekbe ütközöl, vagy csak szimplán nem figyelnek rád? Ezek azért lehetnek, mert nem jó időszakban kerested meg őket. De akkor mi a megoldás?..
Két ügyfelet rendkívül könnyedén fejben lehet tartani, hogy mikor mit beszéltetek, és mi a következő lépés. Amikor viszont már több száz emberről van szó beüthet a káosz és átláthatatlanná válhat az addigi könnyűnek látszó rendszer. Az átláthatóság zárát azonban egy nagyon egyszerű kulcs nyitja,…..
Téves következtetés, hogy azért mert fogtunk már kézben pénzt, vagy éppen dolgoztunk már érte, máris mindent tudunk misztériumairól. Min múlik a keresetünk? Hogyan lehetünk képesek ugyanennyi munkával a mostani fizetségünk többszörösét megkeresni?..
Időnként minden vállalkozó beláthatatlannak tűn mélységekkel néz szembe. Ilyenkor vannak emberek, akik inkább feladják, mondván nem nekik való ez az egész, pedig a megoldás csupán karnyújtásnyira van!..
A cég nyereségessége mindig egy üzleti titkon alapul. Mi van akkor, ha egy üzlettárs, vagy egy alkalmazott kiszivárogtatja, esetleg le is nyúlja azt? Minden, amit tudnod kell az üzleti titkokról!..
Senki nem szereti a riválisait, és ritkán mondunk róluk jókat. Viszont nagyon kell figyelni, mi hangzik el, mert akaratlanul is nagy bajba keveredhetünk!..
Hogyan legyek híres? Bárki építhet erős énmárkát, egyetlen grafikonnal elmagyarázzuk!..
Rögtön két okot is mondunk, amin nagyon el fogsz gondolkodni! Jó.. legyen három!..
Az üzleti életet sem véletlen hívják versenyszférának! Lássuk a párhuzamokat!..
A marketing, a TV... és még a filmipar is, EGYETLEN DOLOG MIATT!..
Szerkesztőségünk egy nagyon új és nagyon modern laptoppal gazdagodott - ami nem csak technológiailag fontos, mert minden ismerősünk a csodájára járt!..
A legnagyobb vereség a világon, ha megszokod a rosszat, ha beletörődsz abba, hogy ez már csak így mehet. Mindig van alternatíva, és igenis léteznek azok a vezérelvek, amelyek kiránthatnak a legmélyebb gödörből is!..
Az emberrel előfordul, hogy még saját magából is elege van. Változást keresel? A válasz egyszerűbb, mint hinnéd!..