Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vo

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félrefordítások Leiter kvíz 3.1 2010.01.18 11:30:00
Sziasztok,elnézést a késésért, saját, belső gyártású hiba került a rendszerembe. De most itt vgyok, és hozom a mai első feladványt:  Meg nem mondanád, hogy fiatal korában Joanne testőrnő volt. A megfejtéseket a szokásos postafiók-címre a…..
vo 2010.01.18 13:21:38
vo 2010.01.18 14:52:06
@bioLarzen: hát fogyókúrázó, érted
Régen volt már Jóbarátok-félrefordítás, ezért az elvonási tüneteket enyhítendő most kettőt kaptok. Várjuk a tisztelt ferdítő kommentjeit, amiben elmagyarázza nekünk, hogy ezek nem félrefordítások, hanem dramaturgiai okai voltak, és fogalmunk sincs arról, hogyan kell…..
A vkf okán mondjuk ráfogjuk, hogy vizicsiga :) alakú svéd (van aki szerint norvég, dán, finn, de nekem svéd) sütemény, vagy legalábbis Svédországban az összes aluljárós-újságosnál lehet kapni, annyira, hogy a legnagyobb ilyen újságoshálózatnak, a Pressbyran-nak (kb. mint…..
Ez igazból egy nagyon-nagyon egyszerű tonhalkrém, amit különböző változatokban csak úgy saját magamnak is készítek, bár ha nincs közönsége(m), akkor nem ekkora mennyiségben készül és nem így néz ki. A mintadarab a következők felhasználásával készült: - 6 db 80g-os…..