Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jetiii

53 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CARambol Egy becsületbeli ügy 2013.07.31 17:50:21
Nem akarok lebőgni, nem akarok lebőgni. –mondogattam magamban ezeket a sorokat, miközben a kormányt markoltam a lehető legerősebben és jobb lábam már készen állt arra, hogy padlóig nyomjam a mögötte lévő pedált. Sötét volt már és késő. Karjaimban már alig volt erő, de még…..
Az előző Clio körülbelül annyira volt karakteres, mint egy 2 literes PET palackban árult „Bor” címkével ellátott szeszes ital, 300 forintért az alsóbb polcokról. Ennek a sorozatnak a kombiváltozata az alapformát még pluszban megfejelte egy kis amorf hatással, amitől végképp…..
Az egységes márkaarculat iskolapéldája az Audi. Még az igazi autófelismerő trollok is megtorpannak egy Audinál, ha csak egy hirtelen pillantás után kell megmondaniuk a pontos típust. Szemből reménytelen igazán a helyzet, maximum a másik autóhoz viszonyított nagyságból tudunk…..
Magyarország tele van meglepetésekkel és itt most nem az éjfélkor a sarokról előugró vén szatírra gondolok, hanem teljesen másra. Olyan autós kultúra nyomaira lehet néhol bukkanni, mely valóban elhalványítja a fehér flotta-Focusok és Octaviák hadát. Nem lehetetlen belebotlani…..
A legszebb "családi" Ferrari címet nálam biztosan megkapja a 456-os. A 90-es évek elején (egészen pontosan 1992-ben) bemutatott 2+2 üléses modell a kor jellegzetességének számító bukólámpákat viseli, ami még inkább megmelengeti a szívemet. Ettől lesz az autó elejének egy kicsit…..
CARambol Volt egyszer egy NSU 1200 2013.03.29 18:21:01
Mára már nem sok farmotoros konstrukció maradt az autósvilágban, sőt így hirtelen végiggondolva csak a Porsche 911 jut eszembe, ha példát is kellene említenem.  Régebben – ezt nyugodtan kijelenthetjük- egy igen kedvelt elrendezési mód volt a farmotor-hátsókerék meghajtás.…..
Nincs is jobb egy unalmas szombati délutánon, mint egy vérmesen üvöltő V8-as dühöngése, melynek hangját maguk a házfalak is megbotránkozva verik vissza. Hol vannak már azok az elegáns angol urak, akik Aston Martinjuk volánja mögött próbálják eljátszani a James Bondot. Helyettük…..
De először pár szó a redneckekről. Ha el akarnék hajózni a választékosság folyamáról, akkor azt mondanám, hogy egyszerűen csak a suttyó amerikai. Kicsit körülírva, az elhízott kockásinges vagy trikós, fogatlan, sörtvedelő, kopasz, vagy hosszú hegylakós hajú, Nascart…..
Tegnap délután hazaérve egy piros, kabrió Corvette látványa fogadott a parkolóban. Kicsit elütött a többi szürke, fekete, fehér autó látványától. Külön megdobta a hangulatot a tőle kétautónyira lévő ütött-kopott szemetes konténerek látványa. Olyan volt ott abban a…..
CARambol Álommanó helyett 2013.02.09 16:21:29
Biztosan mindenkinek ismerős a hétvégi éjjelek üveghangon, leszabályozás közelében forgatott, hatalmas kályhacsövön keresztül bömbölő autóinak a háttérzaja. Nincs annál idegesítőbb, mikor félálomból fel-fel riadsz a hangos hörgésekre és a gumik…..
A hír úgy tűnik igaz. Hosszú évnyi találgatások érhetnek véget, ha ezen állítás megerősítést nyer. Donatella igazából Kiszel Tünde reinkarnációja, benne él tovább a magyar díva.  De akkor hogyan lehet, hogy Kiszel Tündét a mai napig látjuk mozogni? Erre is több…..
10 év után beszámíthatónak ítélték a híres gyermeket. Orvosai szerint több évig tévképzetei voltak plüssállataival kapcsolatosan. Mára már csak egy sima játéktárgyat lát a szobája sarkában ülő sárga plüssmedvében. De nem volt ez mindig így. Évtizedekig élő személynek…..
Ajándéklónak Találd meg! 2012.11.06 14:02:05
A képen el van rejtve egy állatok. Találld meg hogy melyik állatok van elrejtve. A megoldás koránt sem annyira egyértelmű. Például a kép jobb oldalán lévő állat (ami egy gnú, csak hogy jobban felismerhető legyen) például nincsen elbújva, mert nem áll a távolban lévő fa…..
Uramatyám! Régen már okozott pár boldog pillanatot ez a kép, de most ismét előkerült. Egyszerűen nem lehet elmenni mellette. Úgy tökéletes ahogy vagy. A focis póló a bundesliga frizura és persze az a csodálatos bajusz egy olyan harmóniát alkotnak egymással, hogy azt nem is lehet…..
Elveszett a házi állatom! Kérem aki megtalálja az hozza vissza. Szegény meglehetősen nehezen boldogul egyedül ez talán az agyának a teljes hiányára is visszavezethető. Nagyon barátkozó típus. Az Árpyra és a Zámbó uraságra is hallgat. Egyéb ismertető jegye, hogy sokszor szokta…..
Homofób Raptor útra kelt, hogy meglátogassa a barátját a sast, de közben megijedt. (Amúgy a sas nagyon jó hangulati elem is.) Homofób Raptor kalandjai majd folytatódnak... Balu ..
Ajándéklónak Napi Csúri. 2012.10.29 10:07:21
Köszönöm a képet Gyöngyvérnek. Továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy küldjétek minél többen a képeket. :D Balu ..
Persze vannak kivételek, de azt kijelenthetjük, hogy Szeged lakosságának zöme már találkozott ezzel a kis cetlivel, de hogy pontosabbak legyünk, akkor a cetlin szereplő névvel. Csúri László. Ki ő? (Azon kívül, hogy gázkészülék javító.) Honnan jött? Hol lakik? És hogyan…..
Újabb botrány van kibontakozóban az USA-ban, ezúttal a híres Mcdonald's-os bohóc kapcsán. A bohóc figurát több szülő is pedofília vádjával illette. A feljelentést benyújtó szülők egyöntetűen állították, hogy a gyermeküknek rendezett születésnapi rendezvényen a márka…..
Botrányba fulladt a Tropical trió Zala megyei bemutatkozó koncertje Bödeházán. A csaknem 9000 lakost számláló falucska lakói megbotránkozva nézték a zenekar ittas tagjait, amint azok a földön fetrengve próbáltak meg játszani az alkoholos üvegeken. A fotót az egyik falubéli lakos…..
Gondolom nem kell magyarázni, ennek a videónak az agysejtpusztító hatását. Másnaposan különösen ajánlott a nézése, így célszerű, ha telefonunkon mindig rajta van. Aki egyhuzamban végigtudja nézni, úgy hogy közben nem veszi le róla a tekintetét, az már elmondhatja, hogy elért…..
Ajándéklónak Újra indulunk!!!! 2012.10.21 14:18:00
Ez itt Kovács úr. Éppen megpróbál észrevétlenül orrszőrt nézni. Amúgy a blog kicsit profilt vált. Megpróbálom az agyamban kavargó, trágáran kifejezve, faszsághalmazt megosztani mindenkivel. Üdv, Balu ..
Hűde szép! Infiniti G37 Coupe 2012.05.09 15:20:00
Amit Japánban Nissan Skyline Coupe néven árulnak. ..
Jajj,de csúnya! Pink naezmiez 2012.03.21 12:00:00
Régen volt naezmiezünk, így most ezzel kedveskedünk: Lovely car. Mindent a csajosságért. Szívecske nélkül.Annyit segítek, hogy felénk nem ismert sem a márka, sem a típus, és ráadásul hülye neve is van.Aki kitalálja, annak egy vacsoralehetőséget ajánlunk fel Kiszel Tünde…..
Jetiii 2012.03.21 21:30:26
@gobolyosg:
Az első lámpáknak a formájából. :