Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buda Gergely

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disney-rajzfilmbe illő palotát találtunk a II. kerületben Budapesten. Ha a Szépség és Szörnyeteget forgatnák fővárosunkban, ez az épület joggal pályázhatna helyszínnek. Tornyok, bástyák, kanyargós, romantikus és reneszánsz jegyeket viselő lépcsők, vadregényes kert, egyedi,…..
Ki ne szeretné mindennapjait egy saját hatalmas kerttel, tóval, vízeséssel rendelkező impozáns házban tölteni, miután kemény munkával kellő vagyont szerzett. A debreceni úri mulatságokhoz tökéletesen alkalmas kúriában arisztokratikus hangulatú kerti partikat, fogadásokat…..
Talán ma van az első borzasztóan őszi nap, kissé még ki-kisüt a Nap, de már nem várhatunk sokat. Mielőtt belesüllyednénk az őszbe, nosztalgiázzunk egy kicsit a nyárban. Manapság a medenceépítés könnyedén elérhetővé vált a szélesebb közönség számára is. Ez persze nem…..
A magyar Mediterráneum fővárosában nem egy szuper ingatlan kerül kalapács alá a közeljövőben. Ha valaki hosszabb távra tervez, most lehet válogatni. Kertek, teraszok, panoráma...ki ne élne szívesen egy ilyen házban. Extravagáns, egyedi és talán már kissé furcsa (pozitív…..
Otthontérkép Mit rejt a gardrób? 2014.10.20 09:16:00
Egy nőnek sosincs elég ruhája és cipője, ezt mindenki tudja. Ennek ellenére mégis gyakori probléma, hogy nincs hova pakolni a ruhákat, nincs elég hely a szekrényben és még a cipős komódba se lehet beletuszkolni a legújabb szerzeményt. A következőkben olyan ingatlanokat mutatunk…..
Az alábbiakban bemutatjuk házi design-bajnokságunk három nyertesét. Ezek elsősorban olyan ingatlanok, amelyekben érdekes, ötletes, modern, egyedi és még ízléses megoldások sora is vár minket. Tipikusan olyan házak, amelyek esetében nehéz eldönteni, melyik része tetszik a…..
Milyen lehet egy virtuális valóságban egy menő budapesti kéró? Kutakodásaink közepette egy újabb gyöngyszemre akadtunk.  Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan terveznék meg életterünket a számítógépes játéktervezők. Vagy ezt így csinálják az építészek? Különös…..
Ma búcsúztatjuk a vénasszonyok nyarát. Rohanó napunk közben álljunk meg egy kicsit és szenteljünk pár pillanatot, hogy megéljük a Kárpát-medence déli fuvallatának varázsát és egyben gyászolását. A napsütéses nyári napok után lehangoló lehet a hulló falevelek tömege, az…..
Rábukkantunk Győr legmenőbb házára. Medence, francia-szalon, karibi hangulat és szerencsét hozó, potencianövelő hatású aranyelefántok. Sokszínű pompa, luxus és pózolás. Itt ki van téve a csizma az asztalra. Fut a szekér Nyugaton. Az ország motorja már Európában…..
A főzés egyre inkább uniszex tevékenységgé válik. Kreatív, hasznos, szórakoztató és, ami talán a legjobb a főzésben, kikapcsol. Egy fárasztó nap vagy hét után nagyon jól esik kicsit átállni egy kis répapucolásra, sütővajazásra. Lássunk pár szép kis konyhát, amiben…..
A fogyasztói társadalom az utóbbi évtizedben egyre tudatosabban keresi a szükségleteinek legmegfelelőbb ajánlatokat. A gazdasági és társadalmi változások hatására gyakrabban előfordul, hogy munkahelyet váltunk, keressük a jobb lehetőségeket, például a jobb karrier reményében…..
Kevés ember van a Földön, aki egy édes kölyökkutya, vagy egy méltóságteljes „öreg motoros” láttán ne érezne valamit a szíve tájékán. Vitatott kérdés azonban, hogy lehet-e egy kutyát lakásban tartani. Sokan elvből elutasítják ezt, és szívtelen állatkínzónak…..
Egy család életében az egyik legnagyobb logisztikai feladat, hogy ki, mikor és mivel szállítja el a gyereket az iskolába, illetve, hogy az órák letelte után miként kerülnek vissza a lurkók a meleg családi fészekbe. Ebben igyekszünk segíteni azzal, hogy sulik/óvodák közelében…..
A közelmúltban történt ingatlanvásárlásokból arra következtethetünk, hogy a Nemzeti Bank továbbra is érdekelt lehet hasonló kategóriájú villák, kúriák megvételében. Így garantálva, hogy a gyönyörű, művészi és építészeti remekek nem kallódnak el, és az állam jó…..
Külföldön dolgozni menő! - gondolják sokan azok közül, akik arra adják a fejüket, hogy nyugati szomszédjaink munkaerőpiacán próbálnak szerencsét. A gond csak ott kezdődik, hogy valahol lakni is kell, márpedig a külföldi ingatlanok egy átlagos magyar pénztárca kapacitásán…..
A szelektív hulladékgyűjtők az elmúlt pár évben szinte minden lépcsőházba bekerültek. Az iskolákba speciális műanyagflakon-összenyomó szerkezeteket telepítettek. Egyre többen járnak biciklivel dolgozni vagy vesznek visszaváltható üvegű italt. Lelkendezve meséljük…..
Az ősz beköszöntével egyre égetőbb kérdéssé válik lakásunk fűtése. A kétségbeejtő rezsiköltségek láttán mindenki elgondolkodik, miként lehet akár egy kicsit is lefaragni a hatalmas összegből. Kezdjük a fűtéssel! Praktikus, ha már az ingatlan vásárlásakor gondolunk…..
Ha már összegyűjtöttünk annyi pénzt, hogy saját ingatlanba ruházzunk be - ezzel is egzisztenciát teremtve magunknak -, de nem futja nagyobb lakásra, házra, akkor érdemes a kis egyszobások között nézelődnünk. Kezdetnek mindenképpen jó egy ilyen kis lakás, hogy saját…..
Az adatbázisunkban kutakodva pár izgalmas, már-már szuperluxus házra bukkantunk. Sokan vágynak rá, hogy ilyen házakban éljenek, mások pedig éppen ellenkezőleg. Folyamatosan felmerül a kérdés, vajon kik és hány fős családdal lakhatnak ezekben a házakban illetve miért válnak meg…..
Az emberiség talán egyik legtitokzatosabb rejtélye, hogy miért olyan lenyűgöző számunkra a térélmény. Miért szeretünk messzire ellátni, szép panorámák fényében sütkérezni? A pontos választ persze mi sem tudjuk, de ezt az ősi igényünket kielégítendő, összegyűjtöttünk…..
Általános tapasztalat, hogy a valódi és tartós fogyást életmódváltással lehet elérni. Mind táplálkozási szokásainkat, mind napi testmozgásunkat át kell alakítani ahhoz, hogy elérjük a sikert. Amennyiben épp abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy lakást keresel és közben…..
Itt az ősz, lassan jön a szüret ideje. Bár a héten rengeteget esik, reméljük, az idei termést ez nem teszi tönkre, hiszen mind szeretjük a jó magyar bort. Szőlész-borász, gourmet és egyszerű borkedvelő olvasóinknak egy szép etyeki pincével kedveskedünk, ami egyben vendéglő,…..
Az ország, és Budapest is nagyban készülődik az önkormányzati választásokra. A nagy politikai hajrá közepette azonban érdemes gondolnunk a jövő nemzedékre is, a nemzet megújulásának sarokköveire. Lássunk néhány példát arra, hogy hogyan élnek, illetve miből válogathatnak a…..
Gratulálunk, felvettek! Kezdődik a bulik, tivornyák, csajozások és pasizások és, természetesen, a gyomorgörccsel teljes vizsgázások, az okosodás intenzív időszaka a fővárosban is. Keress olcsó albérletet barátaiddal! Közgáz - ELTE - BME - SOTE Egyetemistaként a legjobb…..