Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mimiclouds

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a recept neked való, ha szeretsz otthon házilag kozmetikumokat kotyvasztani :) Persze az sem elhanyagolható a házilag elkészített kozmetikumok mellett, hogy minden mentesek és pénztárca barátok  Íme a recept: ½ ek organikus/bio kókuszolaj 6-8 db E-vitamin kapszula tömjén…..
Leszögezném, hogy a saját pénzemen vettem, mint ahogy minden terméket, amikről írni szoktam. Azt is tisztázni kell, hogy ezt a sampont száraz, vastagszálú, dús hajra ajánlják.Így ha Neked vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos hajad van, akkor ez nem a te terméked, mert csak elnehezíti. Különleges,…..
Mi ez: A Neutrogena egyik "legújabb" terméke, melyet a Müller üzleteiben találtok. Pontos árat sajnos nem tudok mondani, mivel nem őriztem meg a blokkot, de ha jól emlékszem akkor 14.000 pár száz forint. Miért döntöttem a kipróbálása mellett: Vannak jól bevált termékeim,de sajnos mostanában…..
mimiclouds Önkéntesmunkák 2017.12.04 12:30:45
Sziasztok! Rég nem volt már adományozással kapcsolatos bejegyzés. Ettől függetlenül nem voltam/voltunk tétlenek. Pénzben most egy ideje nem adományoztunk, viszont mindig ott segítünk ahol tudunk.  Nyár elején, késő ősszel elég sokat segítettünk fuvarban egy menhelynek. A legemlékezetesebb fuvar…..
mimiclouds Nyereményjáték! :) 2017.12.02 15:40:54
Sziasztok!Végre van egy kis időm, hogy írjak, illetve elindítsam a már régóta tervezett nyereményjátékot.Ezek a termékek a Misslyn kalendáriumban voltak. Nekem nem tetszett az árnyalatuk vagy mondjuk van hasonló termékem és nem akartam a fiókba tenni a századikat, ezért úgy döntöttem, hogy…..
mimiclouds Milyen bőrtípusod van? 2017.11.25 20:59:35
mimiclouds Arcápolási Rutinom 2017.11.18 22:24:54
Nahát! Ki gondolta volna, hogy a Joy napok alkalmával nem sikerül hozzájutni??!! (nice)  Egyedül a Rossmann-ban találtam, de oda most persze nem volt kupon. Thank's God! Igazából 2000 Ft-t sem ér, de nekem ha jól emlékszem 2500-3000 Ft-ért sikerült megszerezni. AKCIÓSAN (like)  Egyesek szerint…..
Megkezdődött az adventi naptárak ideje. Legalábbis a beszerzésüknek :) Ebben az éveben megkaptam életem első beauty kalendáriumát, melyre úgy vágytam. Mikor a Müllerben jártunk felfedeztem, hogy kapható a Misslyn adventi naptára én pedig azon nyomban megkerestem az Uram az üzletben, hogy Mikulásra…..
Most nagyon kiborultam..... Ebben a bejegyzésben már-már sértően őszinte leszek.Végképp csalódtam most a fodrászokban.Olvashattatok 2 bejegyzést a hajszín kálváriámról. Ugye először a feketéből lettem vörös. Akkor még semmi probléma nem volt. ha jól emlékszem akkor az a procedúra volt 18.000 Ft.…..
mimiclouds Pixibag - Május 2017.06.02 10:42:23
Sziasztok! A mai bejegyzésben megmutatom Nektek, hogy mi lapult  a májusi Pixibag-ban :) Annyira édes ez a neszeszer, hogy belehalok :P Nuvo La Princess Pour Femme női Eau de Toilette - 100 ml Én személy szerint nagyon meglepődtem és sikongva kurjongattam az irodában, mikor megláttam, hogy van…..
Nem olyan rég írtam egy bejegyzést a Remington hajsimító keféjéről. Olvashattátok, hogy nekem nem igazán vált be.Sőt! Pedig jó alternatíva lett volna a hajvasaló helyett. Így nem úsztam meg és be kellett szereznem egy másik vasalót, mivel az előző eltört és annak ellenére, hogy lehet vele hajat…..
Nem is tudom hol kezdjem. Az előző bejegyzésben azt olvashattátok,hogy hogyan lettem feketéből vörös. Most pedig arról írok, hogy hogyan lettem vörösből "szőke". Le kell szögeznem, hogy csalódott vagyok nagyon, de ez nyilván nem a fodrász hibája, hiszen nagy volt a feladat. És ő arról nem tehet,…..
mimiclouds A nagy átalakulás 2017.03.31 12:43:46
Sziasztok Lányok! Annyira izgatott vagyok, mert végre holnap megyek fodrászhoz :) Nem olyan rég, kb 2 hónappal ezelőtt jártam Katánál aki elkészítette a "róka" hajam. Kata fodrász mester és szerencsémre nem csak Pesten dolgozik, hanem Jászberényben is. Olaplex-et használ, így a hajacskám nem sérül…..
Nagyon szeretünk enni! És azt hiszem nem is kell többet mondanom. Először a Gasztro rovatba csak kipróbált recepeket akartam feltölteni, de általában nem bonyolítom túl a főzést. Egyszóval igazán hétköznapi dolgokat készítek, melyek nem túl fancy-k :D Viszont szeretünk Atival étterembe járni. Heti…..
Sziasztok! A múlt héten egy nagy elhatározásra jutottam. Minden arcápolási termékemtől megszabadulok. Avon,L'oréal,Balea és még sorolhatnám.Szépen összegyűjtöttem és kidobtam mindent a kukába. Ennek csupán annyi az oka, hogy iszonyatosan rossz állapotban van már a bőröm. Egyre több helyen jelennek…..
Sziasztok! Ebben a hónapban egy kicsit elhúztam az adományozást, annak ellenére, hogy napi szinten jönnek velem szembe a segítségkérő posztok facebook-on. De ami késik nem múlik........  Ebben a hónapban 1600 Ft-ot adományoztam két egyesületnek. Az egyik a Noé Állatotthon Alapítvány…..
A megújult True Match: “Tökéletesen illeszkedik az arc textúrájához és a finom Micro-gyöngyök segítségével hibátlanul elfedi az apró tökéletlenségeket. Gazdagították B-vitaminnal, E-vitaminnal és glicerinnel, amelyek táplálják a bőrt. Nem tartalmaz olajokat, parfümmentes és nem tömíti el a…..
Eltört a hajvasalóm, de már elég régóta. Egyszer meg is lett ragasztva, de nem bírta sokáig. Így sajnos nagyon időigényes volt reggelente a hajvasalás és néha meg is égettem magam vele. Már régóta szerettem volna kipróbálni egy ilyen kefét, mivel egy időben még a csapból is ez folyt. S mivel…..
Tudtam! Tudtam! Tudtam és tudtam! Ha egyszer beszabadulok egy Lush üzletbe nincs megállás :) Annyira megszerettem a Roots hajpakolást, hogy mikor elfogyott, nem volt kérdés, hogy újraveszem e. És ha már ott voltam, becsúszott még 1-2 dolog is a kosaramba. Azt hiszem az 1. számú versenyzőről nem…..
Nem is olyan régen elhatároztam, hogy havonta egy kisebb összeggel /min. 500 Ft/ olyan állatmenhelyeket támogatok, ahol szükség van az anyagi segítségre. És hát valljuk be őszintén, nem nagyon van olyan menhely, ahol ne lenne anyagi gond.... Sajnos!! És ami neked egy kávé ára, az nekik hatalmas…..
mimiclouds Garnier Micellás Gél 2017.02.05 14:20:38
Azt hittem ez a micellás trend már nem tartogat semmi újat és hogy már nem lehet fokozni, de tévedtem :) Megérkezett a micellás víz új haverja, a micellás gél.Szombaton elmentünk Atival egy kis Müller túrára és mit látnak szemeim? Ooooohhhhoooo! Rögtön lecsaptam rá, mert az ajakápoló mániámnál már…..
mimiclouds Elfáradtam...... 2017.01.26 08:31:00
Nem is tudom milyen címet adjak ennek a bejegyzésnek. Mostanában nagyon instabil vagyok lelkileg.Annak ellenére,hogy minden rendben van körülöttem. Hála Istennek van egy nagyszerű férjem, akitől szeretetet,törődést,odafigyelést kapok. Van egy munkám, amit szeretek, nagyszerű kollégákkal. Mégis a…..
Sajnos vagy nem sajnos, lemaradtam a Catrice leárazásról. Utolsó reményként benéztem a Gödöllői Müllerbe és 3 dolgot azért sikerült beszerezni. HD Multi Talent Powder + Make Up 010 Light Beige TERMÉKLEÍRÁS Egy termék, két alkalmazási lehetőséggel, a közös cél : sima és hibátlan arcbőr -…..
Hogy vagytok?Ez az idő komolyan kiakaszt!! Egyszer -10, máskor +12.Sikeresen meg is fáztam,ami nálam azzal jár,hogy körbe az ajkam kiszárad.Rengeteg ajakápolóm van,de hiába kenegettem,egyik sem akart nagyon használni – tény,hogy eléggé súlyos volt a helyzet.Mivel a Lush-nál nem találtam megfelelő…..