Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kartunboj

158 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Oktatásért Felelős Államtitkársága olvasata szerint azt írta az Európai Bizottság, hogy rohamosan fejlődik az oktatás színvonala hazánkban. Ha nagyon akarjuk, így is olvasható a most nyilvánosságra hozott jelentés. De tényleg nagyon kell akarni, mert egyébként…..
KARTUNDOBOZ karika túra 2017.10.19 06:56:00
Ráakadtam egy régi levelezésre, melyhez csatoltam egy visszaemlékezést a karikatúra világában bolyongásaimról. Egy könyvhöz kérték. A könyv megjelent. A közel három oldalas irományból csak az utóirat egy része jelent meg. Most pótolom, ne vesszen kárba. Innováció és vadonszava Még csak két éve…..
KARTUNDOBOZ skecs 2017.10.19 06:55:53
Tájmlepsz firka Putyimaciról és az ő hűséges felcsúti árnyékáról..
Debreczeni József a végére járt az igazságnak – kiderítette, mi is történt 2006 őszén a budapesti utcákon. S ha már kiderítette, nem tartotta meg magának, könyvet írt belőle. A bemutatón pedig újra összejöttek a régi demokraták, elmerengeni a magyar demokráciának, a…..
Üzenj te is! Üzenj te is! 2013.03.21 23:43:06
uzenjteis@gmail.com Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen…..
kartunboj 2013.03.22 04:42:36
Torzó   Kikapart agyad helyén burjánzik a fekete hínár, mocsárszagú életedet a rothadás szaga járja át. Krokodiltojásból előbújt sátánivadék, abortuszból visszamaradt soha ki nem kapart vakarék. Igen, ez vagy te, egy fekete rébe, saját korának rémséges véne.…..
 Joe Békési magyarnemzet (direkt csupa kisbetűvel) függők soha nem fognak tisztán látni. Önként és dalolva mosatják agyukat nap mint nap. Ősmagyar agysebészek értik a dolgukat. :(..
Ez a poszt nem arról szól, hogy Kósa Lajos hazudott.  Nem is arról szól, hogy amikor Mr Twenty Percent bekapcsolja a mikrofont, a forint már tudja, mit kell tenni, és megy szépen lefelé az altalajba. Ez a poszt arról szól, hogy Kósa Lajos, a bihari macho-k utánozhatatlan…..
Olyan csendőrpertu fílingem támadt, amint az indexen végignéztem a vágatlan felvételét Gyurcsány Ferenc nyomozóügyészségi gyanúsítotti kihallgatásának. Aki nem tudná, a csendőrpertu azt jelentette egykoron, hogy amikor a kakastollasok peckesen végigvonultak a főutcán és…..
kartunboj 2011.10.06 10:01:01
@S. Annyi:
A kommunizmus szelleme az alkotmány asztala és a NENYI körül lebeg
Gréczyblog Orbán és Polt 2011.10.01 07:59:00
Kedves Olvasó! A fotó 1993-ban Miskolcon készült. Jelzi, hogy az álló, éppen beszélő személynek semmi köze nincs ahhoz az emberhez, aki a balján ül világosbarna zakóban. Csak és kizárólag a véletlen műve, hogy ez egy Fidesz-rendezvény, és hogy Polt Péter, mert ő az, aki…..
Kedves Bartus Laci!Ez látszólag magánlevél, de én író vagyok, a magánleveleim (nagyon kevés kivétellel) is mind nyílt levelek, az én életformám az, hogy hangosan gondolkodom.Nem léptem be a Kohányi Társaságba, és a tagdíjaimmal nem járultam hozzá – anyagilag is – az…..
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
Ludas Matyi újság GRÓF BALÁZS 2011.08.17 07:41:00
kartunboj 2011.08.17 08:48:30
kartunboj 2011.08.19 19:33:39
Ludas Matyi újság GRÓF BALÁZS 2011.08.18 20:25:00
kartunboj 2011.08.19 07:43:42
KARTUNDOBOZ gatto nero 2011.07.24 14:48:00
Hányszor átlapoztam már a Gyöngy Kálmán által szerkesztett "Magyar karikaturisták adat- és szignótára"-t és magamban mennyire "lájkoltam" a Ruttkai Éváról és Tolnai Kláriról készült pasztell karikatúrákat, mégsem tűnt fel a hasonlóság.…..
Ludas Matyi újság BÉKÉSI JOE 2011.07.23 15:58:00
grenoble A korábbi poszthoz tartozik, hogy napokig Reményi György egyetemi tanár vendégszeretetét élveztem, melyért ma is hálás vagyok. A vacsorák, a derű, a szaunázás és kirándulás mind-mind mély nyomokat hagytak bennem. Büszkén mutatta az édesapjáról még a háború…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Ez egy olyan katonai akció, amit a közvélemény is támogatni tud. Reméljük, a segítség is még időben érkezett. Heti szavazás-összesítőnk. Hétvégi szavazás-összesítőnkben most azt nézzük meg, mit gondolnak a Véleményvezér olvasói a líbiai kormányerők elleni nyugati…..
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..