Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horgolasminta

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kaptam egy régi piros kis szekrénykét. Tüzelés elől mentettem meg. Apró fa és füst formájában tengette volna tovább életét. Most adtam neki még jó pár évet. Beleszerettem. Kicsit ütött kopott volt, de a formája csúcs. A tetejére valami palaféleség volt csavarozva. Ezt simán leszedtem. Alatta…..
horgolasminta 2016.10.07 21:42:10
  Az egyetlen olyan horgolt darab, amivel mindig sikert lehet elérni, a szív. Legyen szó akár ékszerről: karácsonyfadíszről: forrás: redheart.com ajándéktasakról: forrás: littledoolally.com  mindig és mindenhol jól mutat.   Rendkívüli előnye, hogy gyorsan…..
  Akár önmagukban, akár csokorba rendezve, akár kitűzőnek, vagy kulcstartón, a virágok bárhogy és bárhol jól mutatnak. El lehet mondani, hogy csak az ügyességünk és a fantáziánk szabhat határt a virágok készítésekor. Kezdjük az…..
  Hol van az előírva, hogy menyasszonyi csokrot, csak élő virágból lehet kötni? Bár egy kicsit több idő kell egy ilyen gyönyörűség elkészítéséhez, mindenképpen megtérül a befektetés, hisz biztos, hogy soha nem hervad el. Igaz manapság nem divat férjhez menni, azért ha…..
  A horgolásminták után kutatva sok-sok segítséget adó képpel, videóval, bejegyzéssel találkozom.  Gondoltam megosztom Veletek is, amiket találok. Első körben a mérettáblázatok következnek. :-)   Babacipő készítéséhez nyújt segítséget az alábbi…..
  Hűvös nyári napokon jól esik beburkolózni egy pihe-puha takaróba.  Ma már nem szenvedünk hiányt a finomabbnál finomabb anyagból készült változatokban, de mennyivel kellemesebb amit saját magunk készítünk... Nem? :-) Nem olyan régen kezdtem el horgolni, de már én is túl…..
  Talán az egyik legegyszerűbb minta a nagyi négyzet, amit még nekem sem sikerült eltévesztenem (na jó, az első próbálkozás kicsit félresikerült, de gyorsan orvosoltam)... Sok-sok gyönyörűséget lehet vele elkészíteni, nézzünk néhány példát: (nagymamis.blogspot.hu) (szinreszin.blogspot.hu)..
Bizonyára többen voltatok már úgy, hogy találtatok egy olyan gyönyörűséget, amit mindenképpen el szerettetek volna készíteni, de a leírása idegen nyelven volt, és nem tudtatok vele megbirkózni. Bár elég sokan beszélnek manapság angolul, mégdem biztos, hogy le tudják fordítani…..
  Csakúgy mint Gombóc Artúr csokoládéi között, a horgolótűk rengetegében is találni olyant, mi szem-szájnak ingere. Szerintem mindenkinek van kedvence, és talán mindenki másra esküszik. Férjem szokta kérdezni, hogy minek az a rengeteg horgolótű, mindegyiket használom? Én…..
Horgolás minták Horgoló iskola 2014.07.30 14:07:01
    Magyarul elérhető leírások: horgolaseskotes.blogspot.hu    Még keresgélek és ha találok megosztom Veletek, hiszen mindenkinek más jön be... :-)  ..