Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autosvilag.com

21 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MAI KEDVENC KÉP: 1967. Közlekedési rendőr átképzése Svédországban egy tanpályán, a jobb oldali közlekedésre való áttérés előtti napokban. A kaotikus napokról, remek képekkel egy korábbi bejegyzésünkben olvashattok..
Egyre szigorodnak az európai károsanyag-kibocsátási normák, így nem csoda, ha az autógyártók az elektromos autók felé fordulnak. Szerencsére a kínálat egyre nagyobb, lehet választani akár kétszemélyes változatot is belőlük, de természetesen családi modellre is beruházhatunk, ha a pénztárcánk engedi.…..
autosvilag.com 2021.05.19 21:06:04
@Kotit: az új rendszerben 12 millióig jár a 2.5 milliós támogatás 5 személyes autóknál - az is megérne egy misét, hogy a haszongépjárműveket miért nem támogatjuk, hiszen sokkal többet futnak, mint a személyautók. 7 vagy több személyes autónál pedig 14 millióig jár a 2.5 milliós támogatás. A probléma igazából szerintem az, hogy most is csak 3 milliárdos a keret. Ahhoz, hogy a gépjárműparkban látható változást hozzon a támogatás, annak folyamatosnak kellene lennie felső korlát nélkül.
Páratlan Duna-kanyar panorámához prémium papi passzol...
Olvasónk egy olyan parfümös csalásba futott bele, ami azt mondja, hogy ők azért nem csaltak, mert előre szóltak, hogy csalni fognak. Szimpatikus üzleti modell. A Premium Perfume Shop márkás parfümöket kínál kedvező áron, mármint ezt állítja magáról, ami eleve hogyan lehetséges, ugye. Már a kezdő…..
via GIPHY Olvasónk és a másfél éves Nikonja egy jótállási helyzetbe keveredett. A szerviz először nem talált hibát, majd a második körben közölte, hogy megvan, de nem garanciális. A Nikon a szervizre mutogat, majd elhallgat.  Elromlott a 18 hónapja vásárolt, középkategóriás Nikon D7100-as…..
„Döbbenet telepedett november 6-án, vasárnap este a rádióhallgatókra, televíziónézőkre – az ország egészére –, amikor elhangzott a hír: szombaton a késő éjszakai órákban ismeretlen tettesek betörtek a budapesti Szépművészeti Múzeumba, s hét, ott kiállított nagy értékű festményt tulajdonítottak…..
autosvilag.com 2019.10.10 09:36:15
Amikor egy kedves simítással elbúcsúztam tőle (okos nyitás-zárás funkció a kilincsen), olyan érzésem volt, mint amikor az amerikai barátaim próbálnak káromkodni. Életük 99%-ban arról szól, hogy ki milyen egyenlő, meg politikailag korrekt, de néha kicsúszik az a pár trágár szó ami a nyelvben…..
A diszkont áruházlánc ezzel a lépéssel hadat üzen az autókereskedőknek.  A klasszikus autókereskedések egyre inkább háttérbe szorulnak majd a jövőben. Azért, hogy a kereskedők által lefölözött hasznot kikerüljék, a gyártók új értékesítési modelleket keresnek. A berlini Vehiculum céggel közösen…..
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, mert egy olyan dolog történt, ami miatt lesült a pofámról a bőr. A TV2 csoport úgy döntött, hogy indít egy új sportcsatornát Spíler 2 néven, amire felvásárolgatták világesemények közvetítési jogait. Nos ez eddig szép és jó. A probléma nem itt kezdődik... Andy…..
Idén július 21-én rendezik meg a balatonfüredi Anna-bált, amely bizony még a szocialista érában is az egyik legelegánsabb estélynek számított. Vajon hogyan válhatott egy XIX. századi magyar nemzeti szimbólum a kommunista szovjet barakk rongyrázó eseményévé?  ..
fotó: Szilvás Zoltán Ami alant olvasható, nem biztos, hogy igaz. Hogy így igaz. Az eseményekért kezeskedem, de az értelmezésért nem. Lehet, hogy túlizgultam a dolgot. Az ember néha ott védi a szabadságot vagy a szabadságát, ahol nem is támadják. Ami követezik, talán csak egy félreértés…..
Sajnos már uncsi. Még ha vannak is remek pillanatok a 8. évadban is...
Pár nappal ezelőtt a Tesla egy pompázatos rendezvény keretében átadta az első harminc Tesla Model 3-at az új tulajdonosoknak. Elon Musk nagyra értékeli a lojalitást, ugyanis saját dolgozói kerültek a sor elejére. Mögöttük csupán 500.000 olyan ügyfél várakozik, aki még nem is…..
Az ATV Egyenes beszéd, korábban Start és Szabad szemmel című műsorait vezető, és a tegnapi nappal a tévétől távozó Mészáros Antónia azt nyilatkozta a comment:com-nak, hogy egy ideje már érlelődött benne a döntés, hogy valami mással, társadalmi ügyekkel foglalkozzon, és többet tehessen, mint egy tv…..
Hiába állapodott meg már korábban a legtöbb fontos részletben a műsorvezető és a csatorna, az Áll az alku című műsorban végül mégsem Gundel Takács Gábor nyitogatja majd a táskákat. Pedig magától értetődő választás lett volna, hogy a vetélkedőt korábban már sikerrel vezető Gundel Takács kapja a…..
autosvilag.com 2017.07.05 10:40:55
Több éve tervezem már, most végre sikerült eljutnom ebbe a Baja-közeli, kis csárdába, amit még táblák sem jeleznek, annyira eldugott. Ennek oka is van, azt szeretnék, ha csak olyanok találnának oda, akik tudják, hova mennek. Mi tudtuk...
A nap legabszurdabb történése egyáltalán nem az, hogy Orbán Viktor Kínában pörög a szélkakassal, vagy hogy civilek és ellenzéki politikai aktivisták egy közismert rasszista uszítóval kvaterkáznak...
A 24.hu írta meg, hogy egy budapesti általános iskolában tanuló diák azt állítja: a Maradj talpon! felvételén napi 3000 forintos, órabérben 315 forintos összegért (fél tíztől este hétig forgatnak) tapsolták vörösre a tenyerüket. Az MTVA a műsort az Apropó Média Kft-vel gyártatja, a TV2-s gazdasági…..
  Kezdjük egy disclaimerrel: a zsűri, illetve előzsűri, azaz mégilletve válogató jómunkásemberek, a feladatát határidőre elvégezte. Mindenki lelkiismeretesen elolvasott minden őrült ötletet, még azt is, amiben éles lőszer használatát javasolta viccesen(?) egy jelentkező, de erről majd mindjárt.…..
Házasság első látásra címmel jön a Married at First Sight nevű formátum a magyar kertévébe, pontosabban az RT Klubra május 2-tól. Az eredetileg heti adásokkal operáló formátumból itthon napi lesz, és a Konyhafőnök VIP helyén fog menni, és annál sokkal megosztóbb lesz (már ha egy celebfőzős vetélkedő…..
Az ötödik Indiana Jones-film után Hollywood az igaziról, Percy Harrison Fawcett-ről, a legendás angol felfedezőről készített filmet. Fawcett a 20. századi nagy expedíciók legnagyobb rejtélyének főszereplője volt. A róla szóló filmet, a Lost City of Z.-t már vetítik Nagy-Britanniában. Azoknak, akik…..
Az RTL Spike második saját gyártású műsora (az első a Playback Párbaj volt) egy Győzike Show-ra hajazó reality lesz, amiben a Balaton Soundon eljárt idióta tánca óta Közepesen Híres Köcsögnek számító Pumped Gabó és barátnője lesz a főszereplő, és pont úgy az életükbe pillanthatunk be, mint az RTL…..
Az ATV komoly igazolásokon van túl az utóbbi időben. Hamarosan elindul Sváby András új műsora (interjúnk itt), a telített zsírsavak és a fehércukor ősi ellensége Norbi, itt támasztja fel a tévétornát, Kárász Róbert a reggeli műsorba érkezett, Jaksity Kata a híradóba tért vissza, illetve Krizsó…..