Regisztráció Blogot indítok
Adatok
welltina

648 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hal a tortán 2009.01.06 05:58:00
 Az új részek az új blogon,  kattints a képre a folytatáshoz!   ..
Hal a tortán Boldog Új Évet! 2009.01.01 14:27:00
  Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Minden kedves Látogatónak!..
 Kedves látogatók jövőre is lesz Hal a tortán blog, köszönöm, hogy kommentekkel pezsdítettétek itt az életet, jó szokásaitokat hozzátok magatokkal a blog folytatáshoz, ahol kihasználva a google lehetőségeit minibaráti oldalt is ki tudunk alakítani.Várunk mindenkit…..
  Az év Sztárszakácsa Bangó Margit lett, igazi hagyományos karácsonyi menüjével szinte elvarázsolta vendégeit:   A hét sztárjai elkésztették a Luca-széket, melyet elárvereztetnek, és a bevételt a XV. kerületi Fejlesztő napközi otthonnak ajánlották fel,…..
 Idén dupla Karácsonyt tartott Bangó Margit. Családja mellett ugyanis a Hal a tortán sztárszakácsai számára is igazi ünnepi menüt és hangulatot teremtett. „Az adásból kiderül, hogy mi hogyan ünnepeljük a Karácsonyt. A tyúkhúsleves, a kukoricás töltött káposzta, a…..
  A Kossuth díjas művésznő – papírforma szerint – finom és igen bőséges menüvel várta otthonában vendégeit. Természetesen a karácsonyi hangulatról sem feledkezett meg a rutinos vendéglátó, Bangó Margit.   A Hal a tortán döntõjének utolsó estéjén Bangó Margit…..
 Az idei év legjobb sztárszakácsainak ünnepi menüvel kellett bizonyítania a hajrában. Dopeman nem aprózta el a dolgokat, a maximum pontot megcélozva szép hosszú bevásárló listát írt. „A karácsonyi menü nem okozott gondot. Annyira nem, hogy a végén túl sok dolgot…..
  A rapper saját bevallása szerint kicsit túlvállalta magát, de sikerült végül győzedelmeskednie az alapanyagok felett. Az este folyamán pedig hét év után először közös rappelésbe is fogott a házigazda és Ganxsta Zolee.  A Hal a tortán ezen estjének vendéglátója a…..
 A roma költő ezúttal sógornője segítségével készítette el a töltött káposztát és a kacsát. A főzés közben párszor össze is veszik a páros, de mire megérkeznek a vendégek, minden elkészül.Az üdvözlő ital után egy kis áramszünet zavarta meg a társaságot. A finom…..
  Szerda este Choli bácsi látta vendégül a Hal a tortán döntős csapatát. A költő nem csak a vacsora alapanyagaira fektet nagy hangsúlyt, társait kis ajándékokkal is meglepi a szent ünnepen. Az este vidám hangulatban telik és egy hastáncos produkcióval lesz teljes. Choli bácsi…..
Ganxsta Zolee újabb kísérletet tett a főzésre, de ezúttal is inkább felesége készítette az ünnepi vacsorát.A bejgli nem a vendégeknek, hanem Zolee négylábú kedvencének, Digikének okozott hasfájást.A sajnálatos baleset után a maradékot sütötte meg Zolee.Így a …..
Ganxsta Zolee nem hogy a főzésbe, a vásárlásba sem vágott bele nagy lelkesedéssel. Éppen ezért a rapper több alapanyagot is elfelejtett hazavinni. A vacsora inkább Zoli feleségének, Moncinak az érdeme. A legemlékezetesebb momentum a bejgli, melynek tésztáját Ganxsta Zolee sodrófa…..
 Az már korábban is kiderült a Hal a tortán adásaiból, hogy Dukai Regina igen otthonosan mozog a konyhában és szeret főzni. A döntőben ünnepi vacsorát kellett összeállítania minden versenyzőnek, amit Regina nem épp a várt módon oldott meg. „Talán csodálkozott…..
  A Hal a tortán döntőjének első estéjén Dukai Regina próbálta lenyűgözni vacsoravendégeit. A csinos modell egyáltalán nem a megszokott módon állította össze karácsonyi menüjét... Kicsit mintha ismerõs lenne a jelenet: Dukai Regina éppen egy mézeskalács bábut vallat.…..
 Regina karácsonyi menüjében paprikás krumpli is szerepel a tyúkból készült gulyásleves mellett, a pulykacomb és bacon-be tekert máj mellett.és a miértre  Regina válasza: "Talán csodálkozott mindenki, hogy például paprikás krumpli került az asztalra. Nálunk otthon…..
 Itt a döntő ideje, kiderül melyik szakács Sztár lesz a Sztár szakács? :)     ..
 Ki lesz az év Sztárszakácsa?Dukai Regina, Bangó Margit, Choli bácsi, Ganxsta Zolee és Dopeman! Ők mérik össze főzőtudományukat öt napon keresztül, hogy kiderüljön: melyikük az év sztárszakácsa!   Forrás: tv2.hu ..
 L.L. Junior saját bevallása szerint nem jó szakács, érzéke sincs a konyhaművészethez, ő inkább marad a mikrofon mellett. A Hal a tortán második elődöntőjében mégis egy maga állt neki fekete menüsort készíteni. „Először arra gondoltam, hogy mindent odaégetek és…..
Pénteken L.L. Juniorra került a sor a Hal a tortán második elődöntőjének sztárszakácsai között. A rappernek fekete színű ételeket kellett tálalnia, így leleményesen tintahalat használt a színezéshez. Gyászos nap - Persze csak a kapott szín miatt, Junior vacsijának…..
 Schobert Norbi a Hal a tortán e heti sztárszakácsai közül egy igazán „egészséges” színt kapott, zöld finomságokkal kellett elkápráztatnia vendégeit. „Először nagyon megijedtem, hiszen például a húst nagyon szereti mindenkit, de zölden nem lenne túl finom.…..
 Schobert Norbi a zöld szín jegyében állította össze menüjét. Az egészséges életmód híve szinte mindent bevetett, ami ehető és zöld színe van.A zöld hangulatban szinte egyértelmű volt, hogy Mojito kerül a poharakba. Az azonban mindenkit meglepett, mikor a tűznyelő is…..
 A Hal a tortán e heti sztárszakácsai közül Dopeman-nek a fehér szín jegyében kellett vacsorát főznie. A rapper először nem örült az érdekes kihívásnak. „Nem vagyok egy korlátok közé szorítható valaki, így először nagyon megijedtem a feladattól. Nem nagyon…..
 Dopeman fehér vacsorájaDopeman a fehér szín jegyében készített vacsorát vendégeinek. A szabadsághoz szokott rappert kicsit megijesztette a korlátok közé szorító feladat, melynek teljesítéséért még fehér lepedőbe is öltözött.Dopeman a székek köré fehér lepedőt…..
 Dukai Regina asztalára csak sárga ételek kerülhettek a Hal a tortán második elődöntőjében. A csinos énekesnő ügyesen válogatta össze a hozzávalókat, bár végig úgy érezte, hogy meg van kötve a keze, és még olyan ételt is tálalt, ami neki nem tartozik feltétlenül a…..
 Dukai Regina sárga vacsorát főzöttAz énekesnőnek sárga színű ételeket kellett tálalnia, így legfontosabb hozzávalóknak a kukoricát, ananászt, és a sárga színű sajtot használta. Az este kimenetelével végül Regina elégedettebb volt, mint gondolta. „Tényleg…..