Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madbalee

26 bejegyzést írt és 2723 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
madbalee 2014.05.08 11:33:29
@madbalee: ma viszont megint müxik:)
madbalee 2018.06.19 15:30:55
madbalee 2020.12.30 21:38:03
Nagy híve vagyok Gattusónak! (10 éve írtam a vonal alattit) Eredetien fejezi ki magát, hihetetlenül őszintén, kétséget nem hagyva afelől, hogy tisztában van magával. Játékosként nagyon sokat ért el így (világbajnok lett!), én szurkolok neki, hogy edzőként – most, mivel a Nápoly trénere – szintén…..
11 fordulót követően 13 ponttal és 11 rúgott góllal állunk, ráadásul a sorsolásunk sem kifejezetten kedvező a következő hetekben - minden okunk megvan arra, hogy depresszíven tekintsünk a szezon hátralévő részére, ám ilyenkor tud nagyon jó segítség lenni a humor, így összeírtunk egy listát, amelyben…..
Az olasz focisták között, a rengeteg tetoválás és szakáll, kemény arc és keménykedés között lehetetlen felismerni a tényleg nehéz életből érkezőket. A minap olvastam a Sportweek egy rövidített cikkét a facebookon, úgy gondoltam érdemes lehet lefordítani. Íme! ,,Igazuk van, tanulatlan (ignorante)…..
madbalee 2019.10.10 09:15:23
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
madbalee 2019.06.27 14:01:10
madbalee 2019.07.01 14:30:34
@mocsing: Jaja. Mondjuk muszaj is nekik a kieses miatt gondolom.
Az ír rögbi válogatott Rómában járt. Utazásuknak volt egy komolyabb része (16-26-ra nyertek), de egy komolytalanabb is: az autóbuszukat felvezető rendőrautó különös íveken haladt Róma utcáin.Őrült!..
madbalee 2019.03.01 09:04:24
:D
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A mai magyar futballvalóságban élve szinte hihetetlen, hogy megtörtént, de az egyik topbajnokság stabil tagjának számító – bár most épp kiesni készülő – gárda szombat óta honfitársunkat köszöntheti mint a klub színeiben legtöbbször pályára lépett játékost. Ő…..
Gólözönt a mai foci-vb-döntőhöz, drága sporttársak. Előtte még pont meg tudjátok hallgatni a lenti adásunkat a focis videojátékokról - ha pedig utána hallgatjátok, hát kaptatok egy jó podcastet egy szar meccs után, trollolo. Mert hát úgyis a franciák nyernek, de szerencsére ezt a vébét is sokszor…..
Kevés ember van, akinek teste, fizikuma lenyűgöz, de Morandi csak tud valamit. Évről-évre megrendezik a Partita del Cuorét (a Szív Meccsét), ahol a zsenészek-muzsikusok-énekesek ott bohóckodnak és rendre feltűnik a csapatban, a csapat körül Gianni Morandi és mindig kisgyermekként futkos. Ha kamera…..
madbalee 2018.09.12 17:42:13
madbalee 2018.09.14 14:21:30
@mbemba: az Inter legenda
Augusztus 19-én kezdődik a Serie A és rögtön egy kedves meccs az elején! :) A Ronaldóval megerősített Juventus a Bentegodiba látogat, hogy össze mérje erejét a Chievóval. Egy félkarú Dávid fogadja a golyószóróval közelítő Stallonét. A kép értéséhez kell tudni, hogy a Chievo Serie A-indulása csak…..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tegnap elindult Bresciából a világ legszebb autóversenye, melyen a lényeg az hogy autókkal felidézzék a Novecento elejének,közepének már-már letűnt Olaszország hangulatát és az Olaszországot bejáró egykori versenyt...
A név kötelez, a pénz beszél, írom a címben, mert nyert: a két milánói, a két római, a Juve és a Nápoly. A pénz beszél, a többiek szorgoskodnak. A forduló kérdése: Most, akkor El-Shaarawy világklasszis lesz? A forduló meglepetése: az Udine négy gólt is szerzett, Di Natale…..
Mostanában nem megy a Bolognának, Nagy Ádám csapatának, mégis történik szép is Emilia-Romagna székhelyén. Nem tudom, hogy van ez máshol, de így kellene lennie mindenütt: az egyesületnek gyakorlatilag valamennyi tagja összegyűlt, hogy búcsúztassa a tiszta ruhák felelősét, Angela Bellettit. A csapat…..
madbalee 2017.03.08 15:09:55
mbemba egy lassan 3 éves kislány édesapja, így jobban megbecsüli szabadidejét, mint mondjuk 10 éve. Sokkal jobban. Hogy posztot írjon, ahhoz sok minden  kell. Roberto Baggióra szívesen szánok félórát, mert ez a zseniális focista sokkal többet adott annál, hogy ennyivel ne adózzak neki. Roberto…..
Fegyvere a bája és furfangos trükkjei, amelyekkel a klubokat meggyőzte, hogy leigazolják. A neve: Carlos Henrique Kaiser. A brazil, aki futballtudás nélkül akart futballista lenni.Kis srácok milliói álmodoznak arról, hogy egyszer profi játékosok lesznek, azonban legtöbbjük tehetség…..
Gianluca Pagliuca, a kilencvenes évek olasz focijának egyik igen-igen karakteres figurája tegnap 50 éves lett. Nekem, mint a bolognaiak kapusa maradt meg leginkább, pedig tudom, hogy a Samp és az Inter kapusaként ért el többet.KEK-kupát – igen, volt ilyen :) – nyert Vialli, Mancini, Lombardo,…..
Nico Rosberg váratlanul bejelentett visszavonulása után mi más is lehet a kérdés: ki töltse be a megürült helyet?..
madbalee 2016.12.04 10:07:09
Belsőség Az ember, aki felállt 2014.05.23 15:25:26
Az ember, aki felállt és eldöntötte, hogy nem adja fel. Valahányszor visszagondolok személyes találkozónkra, mindannyiszor eszembe jut, hogy mennyire határozott volt minden gesztusa, mozdulata és milyen egyértelműen mutatta, hogy nem kér sajnálatot, sőt, gyűlöli. Nagyon megkedveltem…..
madbalee 2016.09.14 21:38:36
Szerencsés Hella Franciaország az Európai Unió egyik alapító tagjaként felelősséggel tartozik azért, hogy a környezettudatosság terén is megfelelő példát mutasson a többi tagországnak. Így nem csoda, hogy a francia hétköznapokba már beépültek az energiatakarékos és környezetbarát megoldások,…..
madbalee 2016.06.27 17:31:41
@Jazo: Milánóban azért már pár éve meg is valósult az első ütem ebből a fát a tetőre projektből:)
www.dezeen.com/2014/05/15/stefano-boeri-bosco-verticale-vertical-forest-milan-skyscrapers/

Kíváncsi vagyok mennyire lesz életképes, és elterjedt.
Olvasom, hogy Daniele Massaro Milánó polgármestere szeretne lenni.  Rögtön utána az jutott eszembe, hogy ilyet nem tehet, csak a Forza Italia színeiben.  Továbbra is Berlusconi embere ő, gondoltam. És így is van: Berlusconi pártja indítja őt, hogy pár ezer Milan-szurker ködös emlékét tisztábbra…..
madbalee 2016.05.13 20:16:50
madbalee 2016.05.15 19:34:53
@mbemba: Jaja valami hasonlóra gondolok én is.

Ha már csatárok. Pellisier meddig tolja még? Nem vonul vissza idén?
A Getafe kiesése után már kezdtük azt hinni, hogy nincs igazság a Földön. Szerencsére azonban jött Léderer Ákos és két forduló utáni kiesésével egy kicsit helyrebillentette bennünk a hitet. Méhes Gábor szemet gyönyörködtető magabiztossággal győzte le a Sportklub…..
Ha hétvége, akkor figyelmesen lesem: Na, na, mit játszott a Leicester? Szerintem sokan vagyunk így ezzel olyanok, akik már túl vannak a viharos focis éveken, de még vissza-vissza pillantanak a nagy bajnokságokra. És most azt látják, hogy megtörténik valami olyasmi, amire sokan közülük vágynak: végre…..
madbalee 2016.04.15 20:32:32
Nyilván sokan felkapták a fejüket a Chievo-Lazio eredménye kapcsán: 4-0. Talán még nagyobb figyelem terelődik a Chievo felé, mikor meglátják azt a gólpasszt, melyet Meggiorini helyezett Paloschi fejére, a 2-0 előtt. Elképesztő!!! A következő fordulóban, szeptember 13-án:…..
madbalee 2015.09.11 20:15:03
madbalee 2015.10.16 19:29:57
@mbemba: Meggiorini mezszáma komoly:)
madbalee 2015.10.17 08:06:30
@mbemba: a hétvégén kezdőbe jelöltek közól még nekik van ilyen mezszámuk:
BERTONCINI - Frossinone
SOUPRAYEN - Verona