Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newthe

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Secretariat poszter 2010.06.10 16:32:00
A Secretariat versenylovas dráma október 8-án kerül a mozikba és a főszereplők között ott találjuk Diane Lane-t, John Malkovichot és James Cromwellt. A film igaz történeten alapszik, egy nő ( Lane) nagy szerencse révén jut egy versenypacihoz, méghozzá úgy, hogy a ló tulaja feldob…..
Filmdroid Avatar 2009.12.18 15:20:00
  James Cameron egyik filmje sem tartozik a kedvenceim közzé. Ennek ellenére engem is elkapott az Avatar-láz. Hiába, egy ilyen látványélmény senkit sem hagyhat hidegen; ha más nem, legalább meg kell nézni, milyen az a film, mellyel tömegeket lehet megmozgatni.   A…..
Eddie Murphy régen jó filmeket is csinált, bizony. És nem csak véletlenül jött össze egy jó szerep neki, hanem folyamatosan, szórakoztató filmekben láthattuk őt, de ezek az idők elmúltak és olyan szemeteket képes összehozni egy ideje, mint a Norbit vagy Az üresfejű. A…..
A Yahoo is jelentkezett egy listával, szerintük ezeket a filmeket kell mindenképpen megnézned, mielőtt meghalsz. Érdekes, hogy a Csillagok háborúja rajta van, de a folytatása hiányzik a felsorolásból, de a Nyolcadik utas: a Halál után is hiányzik a Bolygó neve: Halál, ám a Gyűrűk…..
newthe 2009.03.24 19:41:43
MacGyver volt az a személy, aki egy marék szemétből is képes volt valami használható cuccot összerakni, nem volt olyan dolog, amit ne tudott volna felhasználni ötletei megvalósításához. Mikor Magyarországra befutott a sorozat a "Nem vagy egy Grabowski-t felváltotta a "Nem…..
Az USS Nimitz 1980-ban a legkorszerűbb, legjobban felszerelt atommeghajtású repülőhordozónak számít, a nyílt vízen belefut egy különös viharba, amely visszarepíti a hajót és legénységét 1941 december hatodikára, néhány órával a Pearl Harbor elleni japán támadás előtti…..
Filmdroid The Uninvited képek 2009.01.13 11:12:18
Remake készült a The Tale of Two Sisters koreai horrorból (előzetes erre). A rendezők Thomas és Charles Guard, akik eddig semmi érdemlegeset nem tettek le az asztalra.Anna (Emily Browing) anyja halála után elmegyógyintézetbe került, majd visszatér otthonukba, ahol szembesülnie kell…..
newthe 2009.01.13 18:36:22
Ott volt a Maszk, aminek a folytatásásából nem kért Jim Carrey, jó döntés volt részéről, a film nagy bukta is lett és nézhetetlen is. A Dumb és Dumberrel ugyanez volt a helyzet, az első rész jó nagy marhulás volt, a második felvonás már élvezhetlen volt, Carrey ebből is…..
Néhány napja láttam a Max Payne filmet, a főhősre azt találta mondani az egyik mellékszereplő, hogy felperzselné a világot is. Mark Wahlberg? Ő? Ugyan, szegény morcosan és dacosan tud nézni, de nincs meg benne az, ami a régi akciósztárokban. Én a '80as években a megboldogult Vico…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..