Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pagács Attila

54 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjött az országunkban is az eredmény. A (NÉBIH) elrendelte a termék forgalomból történő kivonását. A termék az országunkban, leginkább a vendéglátó egységekbe volt jelen... Mindenről bővebben: https://goo.gl/5fvoy7..
Ezzel kapcsolatosan történt meg egy részletes cikk írása a CNAINT Magyarországi képviselet blog oldalán! Ez bővebben olvasható és tanulható a részünkre. Itt olvasható el: https://goo.gl/eeVpLc    ..
Az elmúlt időszakban döntések születtek a vezetéssel kapcsolatosan, miszerint keményítések lépnek előtérbe. A legfontosabb szabály módosítás az a traffimaxra lesz jellemző, mivel a hatóság észre vette, hogy büntetés megközelítőleg ~1 óra. Utána már a büntetések nem történnek meg, mivel a gépkocsi…..
A mai világunkban közép- és felsőfokú vezetőket szoktak keresni a vállalkozások. Ezzel foglalkozik az országunkban a fejvadászat. Ilyenkor a munkaerő közvetítés szokott megtörténni. Viszont ez a világunkban sok ember számára nem ismeretlen ez kérdésnek minősül a munkaerő közvetítés, pontosabban…..
A partnerünk a Prémium Nyílászáró Plusz Kft., a blog oldalán kiemelte a VELUX duo termékét! Az olvasása alatt, igen részletesen emelik ki ezt a fajta terméket. Itt bővebben olvashatnak róla: https://goo.gl/u31MRv..
Egy felmérés történt a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke részéről, amikor is kijelentette a hibákat. Az ápolók nagy része elhagyja az intézményeket más munkahelyek betöltödése miatt. Hogy melyik alkalmazott hová megy dolgozni? Megéri -e nekik? Hát igen, az már biztos. Ezzel…..
A technológia a mai világunkban fel fejlődött. Nemcsak gyorsabbak, hanem jóval olcsóbbak is. A General Electric Minds & Machines fórumán Berlinben többször előkerült ez a téma. 3D nyomtatás fejlődése   A GE eléggé nagyot ugrott az elmúlt évek alatt. Ennek köszönhetően, olyan tudás,…..
Kettő nap után, most már mi is megírjuk a fiatalság, na kivagyok én című cikkünket. Erről röviden, ámbár a magunk meglátása szerint olvashatnak itt: https://goo.gl/qf2Y45..
Egy apró információ megosztásként foglalkoztunk azzal, hogy mikor is indult el a tisztálkodás a régi Római birodalomhoz képest.   Milyen lépések következtek be ezek után a lakosság korében...   Valamint legutoljára, hogy most hol tartunk most. Erről részletesen olvashatnak itt:…..
Budapest IV. kerületében egy tér felújítását, aminek az új neve Semsey park lett. Íme, róla egy fotó, valamint lejjebb egy kisebb cikk. Bővebben itt olvasható el a cikk: https://goo.gl/LXMFES..
A pályaudvar épülete, mármint ahol a jegyeket kell vásárolnunk igen érdekes állapotában van. Mi a Kelenföldi állomásról írtunk, sőt még egy portál segítségének köszönhetően gyönyörű szép fotókat is megosztottunk a jelenlegi állapotáról.     Kellemes olvasást kívánunk hozzá:…..
EléA sportolás lehetőségeiről írtunk egy cikket a testedzéses oldalunkra. Létezik egy oldalra, ahol a sportolási események nyilvánvannak tartva. Elérhetőség: https://goo.gl/673c9S..
Ezt a kérdést kaptuk meg, szinte nap mint nap, így arra következtetésre jutottunk, hogy egy pár kérdésre választ adunk. Persze, több kérdésre is válaszolhatnánk itt a blog.hu oldalán keresztül, de most leginkább az általunk kiemeltre adunk választ. A weboldal tartalmában sok mindenre adtunk…..
Az utóbbi időben igen sokat gondolkodtunk el azon, hogy az adott weboldalak hogyan kerültek fel az első oldalra, valamint miképpen kerültek hátrébb. Egy szolgáltató a SEMRush, egy felmérést végzett el az elmúlt hónapokban és igen érdekes eredményekhez jutottak hozz. A felmérésból az is kiderült,…..
Most itt a cikkek oldalunkon egy partnerünkről tettünk közzé hírt. Itt most részletesen kiemeltük a Standard nyilászárókat, amikeh megbeszélés alapján juthatnak hozzá a készlet ereéig. Természetesen az oldalukon részletesebben tájékozódhatnak erről itt: https://goo.gl/8YxUfV..
Egy nő igen keményen leosztotta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter. Hogy pontosan mi történt itt? Mindenről a olvashatnak itt: https://goo.gl/XSXHvs..
A Van ilyen és van olyan? Ki mit szeret. Ellenben vannak igen érdekes észrevételeink ezzel kapcsolatosan. Első sorban egy versenyt indítottunk el. Három versenyző Igaz, nem sok versenyzője van ennek a versenynek, hanem mindösszesen három, de mindennek ellenére érdekességeket lehet olvasni. A…..
Attila sírját tárják fel, legalábbis erről szól a hír az egyik hírportálnál. Fotó: MTI / Ujvári Sándor Természetesen erről mi is közzétettünk egy cikket az egyik oldalunkon. Bővebben olvashatnak erről cikkről itt: https://goo.gl/TGwt1s..
Az Euróvíziós Dalfesztíválról írtunk egy magán jellegű véleményt. Az Euróvíziós Dalfesztíválról írtunk egy magánjellegű véleményt. Bővebben: https://goo.gl/KxFerz..
Ezt a kérdést egy pár ember feltette? Egy biztos, a válaszok nem pontosak. Legalábbis hasonló felmérési adatok kerülnek napvilágra. Erről bővebben olvashatnak a blogoldalunkon: https://goo.gl/tVNnnZ..
Annak idején még Isaac Asimov írt a robotika szabályairól, három pontban. Későbbiekben, már a 0. pont is szoba került a műveiben.  Mindennek ellenére a mai világunkban a mesterséges intelligenciák az általa írt szabályokat nem tartja be. A törvények nem betartásáról az elmúlt 40 év alatt több…..
A változások szinte mindennap megtörténnek a Google részéről, éppen ezért egy új projektjéről írtunk az egyik oldalunkon. Owl (bagoly) felveszi a harcot a tartalmak ellenőrzésével. A kis bagolykának köszönhetően, ellenőrzés alá vonthatjuk a: hamis információkat, híreket, adatokat terjesztő…..
A Google Translate rendszerében javításokat végeztek el. Ennek köszönhetően, most már mi is érdekességekbe ütközhetünk a munkálatoknak köszönhetően.   Természetesen erről egy kisebb cikket írtunk a blog oldalunkon, aminek köszönhetően ez megtekinthető itt: https://goo.gl/rW0KNP..
Korábban már írtunk róla, most viszont maga a vállalkozás egy újabb cikket írt a kedvezményes termékeiről! Erről a cikkről részletesebben olvashatnak az oldalukon, sőt még a véleményüket is közzétehetik: https://goo.gl/oYnNRn..
Egy igen érdekes cikket írtunk a weboldalunkról a linképítésről. Pontosabban, arról írtunk, hogy mire kell oda figyelnünk a munkálatok alatt! Ellenben a megbízónk oldala még hátrébb is kerülhet a legismertebb keresőportálnál. Az első kérdésünk, amire még választ is kaptunk, az a szövegezése a…..