Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andre Lowoa

29368 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Követőim, nektek meg kell mondani az Igazságot! Fel kell készítenem titeket, és ez azt jelenti, hogy előre figyelmeztetlek az eljövendő dolgokra kimondottan azért, hogy megvédjelek, hogy megmentselek benneteket. Soha ne hallgassatok ezekre a hazugságokra! Üzeneteimet az egész…..
“Követőim, nektek meg kell mondani az Igazságot! Fel kell készítenem titeket, és ez azt jelenti, hogy előre figyelmeztetlek az eljövendő dolgokra kimondottan azért, hogy megvédjelek, hogy megmentselek benneteket. Soha ne hallgassatok ezekre a hazugságokra! Üzeneteimet az egész…..
MÁSODIK KÖNYV. BUZDÍTÁSOK A BELSŐ ÉLETRE   I. A belső béke Isten országának előkészítője   1. A belső élet     1. ,,Bennetek van az Isten országa'' -- úgy mond az Úr. (Luk 17,20) Térj teljes szívedből az Úrhoz, szakadj el e nyomorult világtól és nyugalmat talál…..
Szereped van Krisztus testében "Ti pedig Krisztus teste vagytok, és egyenként annak tagjai." (1 Kor. 12:27) Az egyik ok, amiért egy gyülekezeti családhoz kell csatlakoznod, hogy betöltsd az elhívásodat, ami arra szól, hogy gyakorlati módon szolgálj más hívőket. A Biblia azt…..
  Minél hálásabb, annál boldogabb vagy „Hálát adok az én Istenemnek, valahányszor megemlékezem rólatok”.(Filippi 1:3) Tanulmányok sokasága kapcsolja össze a hálát a boldogsággal; pszichológusok és szociológusok bizonyították be, hogy minél hálásabb vagy,…..
  A hit az valami, amit teszünk "Ha egy férfi- vagy nőtestvérünknek nincs ruhája, és nincs meg a mindennapi kenyere,valaki pedig ezt mondja nekik közületek: Menjetek el békességgel, melegedjetek meg, és lakjatok jól, de nem adjátok meg nekik, amire a testnek szüksége van, mit…..
Bölcsesség... A mai nap imádsága: Uram! Add nekem az értelem, s a tudás Lelkét, hogy Benned gazdag lehessek! Ámen   "Amikor a zsinagógákba a hatóság és a felsőbbség elé hurcolnak titeket, ne aggódjatok amiatt: hogyan vagy mivel védekezzetek, vagy mit mondjatok, mert a…..
Szent Aladár (Eleutherius)     pápa és vértanú, † 189.NÉRI SZENT FÜLÖP*Firenze, 1515. július 21. +Róma, 1595. május 26. Fülöp édesapja kis jegyző és alkimista volt Firenzében. Amikor Fülöp öt éves volt, meghalt az édesanyja, de nevelőanyja is nagyon szerette. A kis…..
Isten országában is vannak nagyok és kicsinyek, fejedelmi személyek és egyszerű alattvalók, gazdagok és szegények, Néri Szent Fülöp az egészen nagy, a fejedelmi, gazdag szentek közül való. 1515-ben született Firenzében előkelő családból. A „jó Pippo”, amint becézve…..
A Japánok három dolog hatalmában hisznek: a kardéban, az ékszerekében és a tükörében. Ezek közül a legértékesebbnek a tükör hatalmát tartják, mert ez az önismeret hatalma. Ha valaki birtokolja ezt a hatalmat, akkor az egész életét birtokolja.De hogy vagyunk mi ezzel a…..
  Bizalom és közvetlenség a kommunikációban „Örül az ember, ha válaszolni tud, és milyen jó az idején mondott szó!” (Példabeszédek 15:23)   Egy úttörő neurológiai kutatás szerint képesek vagyunk „edzeni” magunkat arra, hogy úgy tudjunk beszélni, és úgy…..
Az íme az események sorban, kadarkúti Éva asszony naplójából:   2008. február 25. hétfő   Én: Többször alaposan átolvastam a Jelenések Könyvét, és most megkérdezlek Mesterem: A végső idők eseményei ugyanebben a sorrendben lesznek-e, mint a Jelenések…..
Az Első Pecsét "Ekkor láttam, hogy a Bárány feltörte a hét pecsét közül az elsőt, és hallottam, hogy a négy élőlény közül az egyik mennydörgő hangon szólt: 'Jöjj!' Erre a szemem előtt egy fehér ló jelent meg. A lovasnak íja volt. Koszorút nyújtottak át neki, s ő…..
A következő próféciák a Hamis Próféta működésének legfontosabb állomásait, reformjainak részleteit tárják fel már most, hogy fel tudjuk ismerni. Kigyűjtés a hamis prófétáról az üzenetekből (A Nagyfigyelmeztetés oldalról):..
“Nekik az a szándékuk, hogy XVI. Benedek Pápát fondorlatos módon eltávolítsák Péter Székéből … Nektek soha nem szabad elfogadnotok semmit, ami nem az igazság. Nektek soha nem szabad elfogadnotok azt az eretnekséget, amely Szentszékem falai mögül származik. Ha mégis…..
“Nekik az a szándékuk, hogy XVI. Benedek Pápát fondorlatos módon eltávolítsák Péter Székéből … Nektek soha nem szabad elfogadnotok semmit, ami nem az igazság. Nektek soha nem szabad elfogadnotok azt az eretnekséget, amely Szentszékem falai mögül származik. Ha mégis…..
Szeretném előrebocsátani, hogy bár Ferenc pápa egyik állítólagos kijelentése késztetett írásra, és a kijelentés a homoszexualitás sokak számára érzékenynek számító kérdésével kapcsolatos, engem most elsősorban nem a pápa és nem is a homoszexualitás érdekel. Az esetről az Index is írt, ami persze…..
Aki azt állítja, a katolikus egyház nem tartja a lépést a korral, most meggyőződhet az ellenkezőjéről. Az angol érsekek egyike ugyanis összeállított egy “tízparancsolatot”, amelyhez a hívőknek igazodniuk kéne a virtuális világban. Az angol The Telegraph napilap szerint ezek…..
Az Istentiszteleti és Szentségi Kongregáció egykori prefektusa a német interkommúnió-tervezetről, és az újraházasodott elváltak áldoztatásáról nyilatkozott. Oltáriszentségben kizárólag a kegyelem állapotában lévő katolikusok részesülhetnek, és ez nem olyasmi, amit meg lehetne osztani, mint a…..
Mainz püspöke, Peter Kohlgraf „több realizmusra” hívja a püspököket az interkommúnió németországi vitájában. A német helyzetről a Katolikus Válasz is beszámolt két írásban: itt és itt. Annak kapcsán, hogy egyesek talán épp az interkommunió tiltása miatt hagynák el az Egyházat, Kohlgraf…..
„Mit kellett volna még tennem szőlőmmel, amit nem tettem meg vele?” (Iz 5,4.)    „Mert ezt mondja az Úr, aki az eget teremtette, ő, az Isten, aki megalkotta és létrehozta, s fenn is tartja a földet, mert nem a zűrzavarnak teremtette, hanem hogy lakjanak rajta: „Én vagyok az Úr…..
Le vagy sújtva? Állj meg erősen! "Higgyetek Istenetekben, az ÚRban, és megmaradtok! Higgyetek prófétáinak, és boldogultok!" (2 Krónikák 20:20b) A legnagyobb hiba, amit az ember elkövet, hogy, ha levert, akkor a problémára fókuszál. Nem Istenre néz. A problémát fürkésszük…..
Hogyan imádkozz lelki növekedésért „Epafrász … szüntelenül imádkozik értetek, hogy növekedjetek és lelkileg éretté váljatok.” (Kolossé 4:12a, NCV fordítás) Pál egy imahősről írt a Kolossé 4:12-ben: „Epafrász … szüntelenül imádkozik értetek, hogy növekedjetek és lelkileg éretté…..