Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andre Lowoa

28815 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Leányom, Számomra az idő már nagyon rövid, hogy megmentsem az emberiséget.Leányom, olyan sok lesz az elvárás tőled és olyan gyors, hogy még lélegzetvételhez is alig fogsz jutni.Mostantól kezdve sok kinyilatkoztatás lesz közölve veled, hogy gyermekeim tudják, hogyan kell…..
"Leányom, Számomra az idő már nagyon rövid, hogy megmentsem az emberiséget.Leányom, olyan sok lesz az elvárás tőled és olyan gyors, hogy még lélegzetvételhez is alig fogsz jutni.Mostantól kezdve sok kinyilatkoztatás lesz közölve veled, hogy gyermekeim tudják, hogyan kell…..
Három kérdés, ami segít kezelni az érzéseidet   “Mostantól fogva, tehát, Isten akarata által irányítva kell leélnetek a hátralevő földi életeteket és nem emberi kívánságok szerint." (1 Péter 4:2 TEV fordítás)   A Biblia azt mondja az 1 Péter 4:2-ben: “Mostantól fogva, tehát, Isten akarata…..
A bölcs ember tudja, hogy Isten mindig vele van Isten mindig éber, folyamatosan őrködik azok felett, akik teljesen elkötelezettek felé. (2 Krónikák 16:9 MSG fordítás)Amikor Isten ad neked egy feladatot, akkor biztos lehetsz benne, hogy belefutsz majd késésekbe, nehézségekbe, kerülőutakba vagy…..
Egység... A mai nap imádsága: Uram! Formálj, hogy akaratodat teljesíthessem! Ámen És különbségek vannak az isteni erő megnyilvánulásaiban is, de Isten, aki mindezt véghezviszi, mindenkiben ugyanaz. 1 Kor 12,6 Mi sem bizonyítja jobban, hogy Isten teremtményei vagyunk, ha nem az hogy alig tudunk…..
Szent Sára             NORICUMI SZENT SZEVERIN szerzetes *410 körül. +Favianis (a Duna melletti Mautern), 482. január 8. Szeverin életének hátterét a római birodalom összeomlásának és a germán törzsek dél felé nyomulásának viharos időszaka adja. Noricum helyzete vigasztalan volt: fosztogató és…..
Szent Makariosz atya Markiosz atya Egyiptomban született 300 körül. Szülei jámbor, szegény emberek voltak. Fiatal korában nyájukat őrizte. Amikor felserdült szerzetessé akart lenni, de szülei akaratára házasságra lépett. Felesége néhány nap múlva meghalt, utána hamarosan szülei is meghaltak. Egy…..
Szent Kanut     vértanú, † 1086        SEZZEI* SZENT KÁROLY I. r. (1613-1670) Sezze-ben, egy Rómához közeli helységben született egyszeru földmuves szüloktol. Giancarlo* (ez volt a keresztneve) szülein kívül nagyanyjának köszönheti, hogy jó vallásos nevelésben részesült. Nagyanyja papnak…..
Szent Abakum     vértanú, † ~270           Szent Arzén püspök Arzén Palesztinából származott istenfélő szülőktől. Fiatal korában Isten szolgálatára szentelte magát és a szerzetesi életet választotta. Elérve az érett kort, pappá szentelték. Konstantinápolyba kerülve Kerkira püspökévé…..
ÉN, A MAGASSÁGBELI, AZÉRT EMELTELEK FEL, HOGY AZ EGYSÉG PÉLDÁJA LÉGY 1993. szeptember 30. Uram, Te Szent és Hûséges! Igaz tanításod világosságot adott nekem. Te vagy a világ Világossága. Te, a Magasságbeli Fia, engem, az érdemtelent választottaid sorában neveltél. Neved legyen áldott! Szent…..
A pap korunk kihívásai között 1) A papi szolgálat teológiai önazonossága. – A II. Vatikáni Zsinat azt tanítja, hogy a szolgálati papság a hívek egyetemes papságának szolgálatára van rendelve, és hogy mindenki, jóllehet minőségileg eltérő módon, Krisztus egyetlen papságában részesedik.2) A mai…..
A példa ereje Az Egyháznak részt kell vennie a világ dolgaiban, az emberi közösség életében, de nem uralkodva, hanem úgy, hogy segít és szolgál.Meg kell mutatnia a legkülönbözőbb területen tevékenykedő embereknek, hogy mit jelent Krisztussal élni, mit jelent „másokért lenni”. Az Egyháznak különösen…..
Uram, azért imádkozom: Ha megnő majd a gyermekem S kézen fogva a templomba Többé már nem vezethetem:   Harangjaink hívó szavára Magától jöjjön templomodba, S felnőtt szívét, én Istenem Ne zárja el tőled soha. Uram, azért imádkozom: Ha felnő majd a gyermekem S az élet majd elsodorja És többé nem…..
A szív és az értelem ellentmondásában a szívedre hallgass. A tudat, hogy szerethetsz és szeretnek, olyan melegséget és gazdagságot ad az életnek, amit semmi más nem pótolhat. Oscar Wilde „Adjatok hálát az Úrnak, mert jó, mert örökké tart szeretete!” (Zsolt 106,1b) Mennyire fontos a hálaadás…..
 Voltam gyónni az ötvenes évekbe’.Az atya nem értette: „Hogy jut ez eszedbe?”.„Ha hívő vagy, tudod, hogy Isten nem engediAz életet a szerelemből kivenni!” Hatvankilencben aztán újra gyónni mentem.A fogamzásgátlást - upsz - kifelejtettem.Az Egyház a reményt is el akarja venni!A legjobb hát a pápát…..
A DICSŐÍTÉS DOMINOHATÁSA „... egyre jobban dicsérlek..." (Zsoltárok 71:14 NLT)Ne csak a templomban dicsérd Istent! Légy olyan, mint a zsoltáríró: „Áldom az Urat min­denkor, állandóan őt dicséri szám" (Zsoltárok 34:2)! Amikor úgy érzed, nincs kedved dicsőíteni az Urat, mégis megteszed, mert kedvére…..
Jó néhány hónap eltelt anélkül, hogy akárcsak egyszer is szóba került volna Nagytestvér, illetve annak kamaszkorban járó egyik kistestvére, a Facebook. Pedig éppen lenne miről írni, hiszen a közösségi oldal kitalálóját és vezérét manapság már az Egyesült Államok elnöki posztjának egyik…..
India sikeresen tesztelt atomtöltet hordozására alkalmas nagy hatótávolságú interkontinentális ballisztikus rakétát csütörtökön. Az Agni-5 típusú rakétával már ötödször hajtott végre kísérletet. A hordozó eszközt a Bengáli-öbölből mobil kilövőállásról indították útjára. A teszt tovább erősíti…..
“Az abortusz a legsúlyosabb bűn Atyám Szemében. Semmilyen okot sem lehet az Ő Színe elé terjeszteni, mely igazolná ezt az Isten Teremtése elleni gonosz tettet. Az abortusz egy sértés az emberi nem Szent Megteremtésével szemben, mely szörnyű büntetést von maga után. … Minden érvet fel fognak…..
“Az abortusz a legsúlyosabb bűn Atyám Szemében. Semmilyen okot sem lehet az Ő Színe elé terjeszteni, mely igazolná ezt az Isten Teremtése elleni gonosz tettet. Az abortusz egy sértés az emberi nem Szent Megteremtésével szemben, mely szörnyű büntetést von maga után. … Minden érvet fel fognak…..
"Ha részesülni akartok a kegyelmekben, melyek képessé tesznek benneteket arra, hogy erősek maradjatok, és idegeiteken uralkodni tudjatok, és hogy hadseregemben az Antikrisztus ellen harcoljatok, akkor alázatos engedelmességetek elengedhetetlen."Olvass tovább:…..
"Ha részesülni akartok a kegyelmekben, melyek képessé tesznek benneteket arra, hogy erősek maradjatok, és idegeiteken uralkodni tudjatok, és hogy hadseregemben az Antikrisztus ellen harcoljatok, akkor alázatos engedelmességetek elengedhetetlen."Olvass tovább:…..
A keresztény múlt nyom nélkül tűnt el a vesztfáliai településen A heves tiltakozások ellenére lerombolták azt a nagyrészt helyiek által épített Szent Lambertus templomot, amelyet 1891-ben szenteltek fel a Rajna-menti Vesztfália államban, Immerath-ban. A hatalmas épületet 2018. jan. 9-én (kedden)…..