Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sportos

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Itt a vakáció! 2015.06.16 06:48:00
Mától visszavonhatatlanul megkezdődött a nyári szünet Magyarországon, bár vannak még, akiknek kell egy-egy villámlátogatást tenniük az iskolában a bizonyítványukért. Ezzel együtt megkezdődött a vesszőfutás is a szülők számára, hogy hogyan töltsék ki a következő 11…..
sportos 2015.06.17 09:53:54
@svájci sapka (ch): nálunk csak 5 hét (ZH) utálom, hogy ilyen rövid. természetesen mind az 5 hét föszezonban van, ha el szeretnénk menni nyaralni, csakis horribilis összegekért.

jobbnak tartanám, ha tanév közben nem 2-2 heteket kapnának, mert összel, télen, síszünet, tavasszal legtöbbször az idö sem elég jó ahhoz, hogy ki lehessen vinni a gyerekeket, ezért aztán benn kushadnak. lenne inkább hosszabb nyári szünetés csak 1-1 hét a tanév közben (kivéve a téli szünetet)

nálunk egyébként haza utaznak a nagyszülökhöz a szünetekben.
Nehezen tudja elviselni az államgépezet akár egyetlen gyermek elvesztését is, aki kimarad az egyre súlyosbodó közoktatási nyomorból. Külföldön élő állampolgárt gyámüggyel fenyegette a 14. kerületi önkormányzat, ha nem mondja meg, hova jár a gyermeke óvodába. Mert az…..
Míg a magyar bankok néhány hónap alatt ígérik, hogy visszautalják a fantomizálódott nemzeti légitársaság felé befagyott pénzeket, a pusztuló Nyugaton egy hét alatt sikerült ezt a műveletet végrehajtani:Miután otthon hatalmas felhajtást látok az elveszett Malév jegyek körül,…..
sportos 2012.02.17 10:27:01
@pgiuqfhk: bocs, nem olvastam végig minden kommentet. de örömmel hallom, hogy végre valami otthon is müködik
Cserépfalu - Bükkzsérc   0   :   5   jv:  Záborszky J., segítők: Soós L, Offenbecker J. Cserépfalu: 1 Derda I, 11 Bányi A.,  7 Komáromi T., 4 Lakatos I., 14 Kurczina J, 12 Farkas A., 13., Baranyi Z., 9 Balogh K., 2 Váradi T., 10 Kiss Z. 3 Boldizsár…..
Első pillantásra nehéz eldönteni, hogy a Népszabadság Online segíti-e Debrecen polgármesterét, vagy éppenséggel keresztbe tesz neki. Másodikra is.   Megszavaztatta látogatóit a nol.hu: kit tartanak esélyesnek arra, hogy Gyurcsány Ferenc vagy Orbán Viktor távozása után…..
Cserépfalu - Tibolddaróc   1   :   0   jv:  Tóth Gyula Cserépfalu: Derda István 1 - Komáromi Tamás 7, Bányi Attila 11, Polányi László 13, Lakatos István 12 - Vitányi Márk 14, Balog Krisztián 9, Kiss Zoltán 10, Bányi Gergely 16 - Kiss Gábor…..
Orban-beszedet irni nem konnyu, de tanulhato elfoglaltsag. 1. Bemelegites. Lazuljunk el, majd gorcsoljunk ra. A jo Orban-beszedben nincs lazasag. A fegyelem nem jo, mert az artana a kormondatoknak.2. Megszolitas: Hosszan. Minel hosszabb, annal jobb. Hazaiak, polgartarsak, proletarok, htm-ek...…..
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..