Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lowoa

3988 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb jövendölés: A nyár folyamán árvíz lesz Franciaországban…     2011. május 22. vasárnap, 14.30   Szeretett leányom, most teljesedett be az a jövendölés, amit 2011. március 18 – án adtam neked, és ami arról szólt, hogy a májusi hónap folyamán vulkánkitörés…..
A megbocsátás a szabadsághoz vezető ösvény… 2011. május 21. szombat, 10.40 Leányom, a megbocsátás nem más, mint egy ösvény, ami szabadsághoz vezet. Amikor megbocsájtotok mindazoknak, akik megbántottak benneteket, vagy fájdalmat okoztak nektek, akkor lelketek igaz…..
Kadarkút-Siófok 2018.05.21 09:22:00
Istenem! Bonyolult világodban olykor magam sem tudom, hol is állok... Segíts, hogy el ne tévedjek az önzés széles útján, kérlek terelgess vissza a Hozzád vezető keskeny útra! Ámen.Ne a görcsös kapaszkodás,az akarat:„ahogy én akarom”,vágja az utata…..
Esztergom-Vác 2018.05.21 09:22:00
Istenem! Bonyolult világodban olykor magam sem tudom, hol is állok... Segíts, hogy el ne tévedjek az önzés széles útján, kérlek terelgess vissza a Hozzád vezető keskeny útra! Ámen.Ne a görcsös kapaszkodás,az akarat:„ahogy én akarom”,vágja az utata…..
1995. május 21.   NE FÉLJETEK, ÉN VAGYOK!   Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!   Köszöntelek testvérem a mindenható Atya, ki eget és földet alkotta és szeretetének…..
2016. május 21. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Nagyon szomorú jövő vár rátok. Hamarosan a véreteket fogják kiontani. Ez az egész helyzet a migránsokkal egy hatalmas keresztényüldözésnek az előkészülete. Minden azért…..
Szelídség Kedveseim, mindenekelőtt tanuljatok meg szelíden és alázatosan közeledni a Szentháromsághoz. A szelídség olyan erény, amellyel képesek vagytok elfogadni, minden elétek táruló nehézséget. Szelíden közeledjetek minden nehézséghez, amivel szembe találjátok magatokat!…..
Engesztelők Első Országos Találkozója Vác, Szent Anna Piarista Templom 2011.05.21. Szentségimádás alatt Jézus:   „Szeretett gyermekeim! Nagy örömömet lelem lelketekben, hogy a mai napot Velem töltitek ezen a helyen. Rengeteg kegyelmet készítettem számotokra. Szentlelkem…..
Esztergom-Vác 2018.05.20 10:50:00
Istenem, köszönöm, hogy csodálatos, soha nem képzelt távlatot nyit meg előttem a Te üzeneted. Olyan kicsinek, jelentéktelennek tudom magam teremtett nagy világodban. Még az én szűkre szabott, kicsi világomban is. Nem is merek nagy dolgokról álmodozni. Inkább csak magamnak,…..
A Mennyei Atya a magyarságnak   A Mennyei Atya egy nagy tömeg ember elé vezetett. A tömegben voltak fehér hosszú ruhás férfiak és a Szűzanyához hasonló öltözetű, fehér fátyolt viselő és kék ruhába öltözött nők és kislányok. De fekete ruhás emberek is voltak közöttük…..
A Szentháromság szeretetárama Kedveseim, amikor a Szentháromság szeretetárama körülvesz benneteket, hagyjátok magatokat, és ne akarjatok görcsösen ragaszkodni saját elképzeléseitekhez. Tegyen boldoggá egészen ez a szeretet áradat, mert abban megfürödni a legnagyobb kegyelem.…..
Összezavarodottság visszajövetelem valódi értelmével kapcsolatban 2011. május 20. péntek, 10.00 Szeretett leányom, sok ember szeretné tudni, hogy mit jelent „Visszajövetelem” valójában. Szóval, hadd magyarázzam el. Először azért jöttem a világba, hogy megváltsam…..
A szülők felelőssége a mai világban     2011. május 19. csütörtök, 18.15   Szeretett leányom, a világ most a kétségbeesés legnagyobb mélységét érte el,  mert nem hisznek Isten,  az Örök Atya létezésében. Még a kis gyermekek is szórakozva tagadják létezését. Az…..
Esztergom-Vác 2018.05.19 07:55:00
Istenem! Add nekem bizonyosságodat lelkembe, hogy engedelmeskedjem szereteted parancsának! ÁmenKegyelmes Isten, hálaadással érkezem Hozzád ennek a hétnek a végén is.Áldalak azokért a jókért, amikkel erősítettél, gazdagítottál ezen az elmúlt héten is.E mai estén is áldd meg…..
2013. május 19. Pünkösdvasárnap, Szentségimádáson az Úr Jézus… „Amikor a Szentlélek leszállt az apostolokra, megremegett a föld, és lángnyelvek lobogtak mindnyájuk feje fölött. A Szentlélek egy pillanat alatt megvilágosította elméjüket, és tudtukra adta, mit kell…..
Szentlélek vezetése Kedveseim, bízzátok magatokat egészen a Szentlélek vezetésére. Örüljetek és örömötök töltse be egészen szíveteket, mert a Szentlélek, aki figyel rátok, vezet benneteket. Feltár és megmutat bennetek olyan utakat, amelyek által képesek vagytok felismerni,…..
Kadarkút-Siófok 2018.05.18 10:54:00
Igazság Lelke! Szentelj meg mindannyiónkat! Ámen Istenem! Földretekintgető életemet Te változtasd át, hogy Fényedből erőt meríthessek, szeretni tudjam teremtett világodat, embertársaimat, s magamat! ÁmenIstenem, köszönöm igéd felvilágosítását. Köszönöm, hogy megmutatod,…..
2011.május 18.   Mennyei Atya: „Fölment a Mennybe” (Hiszekegy)   Mennyei Atya: Drága engesztelő Gyermekeim! Ne féljetek, Én vagyok Mennyei Atyátok. Lejöttem közétek a magas Égből, hogy eszközöm hangján szóljak hozzátok. Nagy szeretettel köszöntelek benneteket. Folytatom…..
Jézus: V. parancs: Ne ölj! Én: Édes Jézusom, nagyon szeretlek! Tégy engem békéd eszközévé! Köszönöm, hogy ma Te fogsz tanítani bennünket végtelen szeretetedben. Szentlélek Istenem, jöjj segíts, hogy az Úr Jézus Szavait akadálytalanul tudjam közvetíteni. Jézus: Drága…..
Tiszteljétek Atyámat 2011. május 18. szerda, 17.00 Szeretett leányom, hiányoltam azt az időt, amit ígéreted szerint Rám akartál szánni. Megértem, hogy nagyon elfoglalt az életed, de ne feledd, hogy Én vagyok az élet, amelyet a mindennapi teendőd mellett előnyben kell…..
Esztergom-Vác 2018.05.18 05:08:00
Igazság Lelke! Szentelj meg mindannyiónkat! Ámen Istenem! Földretekintgető életemet Te változtasd át, hogy Fényedből erőt meríthessek, szeretni tudjam teremtett világodat, embertársaimat, s magamat! ÁmenIstenem, köszönöm igéd felvilágosítását. Köszönöm, hogy megmutatod,…..
Hamarosan eljön a végső összecsapás 2016. 05. 18, Szerda A Mennyben szemléltem az angyali seregeket, akik fel vannak fegyverkezve és készek mindennap megvívni szellemi háborújukat a bukott angyalokkal. Hamarosan eljön a végső összecsapás, és az angyalok kérik tőlünk, hogy…..
2012. május 18. Medjugorje. A feltámadott Krisztus szobornál Jézus: “Drága kislányom! Az idő már itt van. Hamarosan kitör a keresztényüldözés. Hamarosan eljövök megítélni a világot. Készüljetek, mert sok vértanúm lesz. Én eljöttem, hogy üdvözítsem a világot. De a világ…..
Medjugorjéban az esti rózsafüzér közben 3/4 7-kor megjelenik a Szűzanya. Ilyenkor mindig csend van. 2011. május 18-án ezt mondta nekem: “Ez az utolsó kegyelmi időszak. A világ egy nagy pusztulás előestéjén áll. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Amíg még időt kaptok…..
Szűz Mária: Ez a pecsét meg volt jövendölve János Könyvében 2012. május 17., csütörtök, 8:50 Gyermekem, Isten gyermekei képesek lesznek hitüket, bátorságukat és biztonságukat megvédeni bármilyen háború alatt, ha továbbra is imádkozzák a Keresztes Imahadjárat „Élő Isten Pecsétjének” imáját. Ez az…..