Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Méra

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én hiszek Istenben. Hiszek a magam módján. És a magam módján imádkozom, és hagyom, hogy a két gyerekem szabadon gyakorolja a hitét. Az egyik Istenben hisz, templomba és egyházi iskolába jár, a másik önmagában hisz, a sportban, a csapatban. Mindkettő szabadon választhat. Most egy nap alatt két olyan…..
Méra 2017.05.30 12:30:37
Nem lehet kikerülni őket. Bármerre futunk a kibertérben, biztos, hogy összetalálkozunk velük. A nemzeti együttműködés rendszerének álompárjával. Az aranyásóval és az aranyával. Nem bújnak el. Vállalják önmagukat és a kapcsolatukat. Példát mutatnak. Már csak az a kérdés, hogy kinek? A…..
A testünk nagy részt folyadékból áll, így a túl kevés folyadékbevitel komoly problémákat okozhat. Mivel 60 % vízből állunk belülről, elég erőteljesen érezzük a dehidratáció negatív hatásait. Fáradékonyabbak leszünk, kevesebb lesz az energiánk, nyűgösödünk és fájni kezd a fejünk. Egy felnőtt ember…..
Méra 2017.05.07 13:54:07
@Patrick Bateman: Napi min 3 litert iszom és napi max 4x kell kis-wcznem. Ennél kevesebb folyadéknál fáj a fejem , rosszul vagyok.
Szóval én tapasztalatből megcáfolom az általad csak feltételezett leírtakat.
Ezt a kommentet nem bántó szándékkal írtam, de tanácsolom, nézz utána ezeknek a dolgoknak ne fogadj el mindent kritikátlanul, csak azért, mert népszerű.
Gyerekkorom kedvenc időtöltése a Nagy Kutyakönyv böngészése volt, imádtam a színes, kutyás fotókat, ismertetőket. Nem kevésszer tartottam valószínűleg a kezemben, mert egy idő után minden szembejövő kutyáról meg tudtam mondani milyen fajta. A megunt, kidobott, keverék, menhelyre vitt kutyákról nem…..
Minden ünnep egyik legnagyobb hátránya, hogy akarva akaratlanul eszünk és eszünk, van, hogy össze-vissza. Persze elhatározás kérdése, hogy nemet mondjunk a sok ínycsiklandó falatra, de egész biztos, hogy legalább egyszer tuti elcsábulunk. És utána persze jön a lelkiismeretfurdalás, a fogadalom, a…..
Méra 2017.04.19 21:14:33
@CsakSzolokHogy: Sandra Bullock mindkét gyermekét örökbefogadta.
De te nem azt írtad eredetileg, hogy nem szült, hanem, hogy 0 gyereke van.
Ami ugyebár hülyeség, hiszen van neki 2 gyereke is.
Akiket kisgyermekként fogadott örökbe ( a fia szinte csecsemő volt) vagyis ugyanúgy végigcsinálta velük az éjszakázásokat stb.
Vagy szerinted ha egy nő szül, akkor automatikusan le kell romlania a külsejének?
Különben pedig nem értem, hogy miért fikázod itt a csajt? Nem ő kezdett el dicsekedni vele, hogy milyen oltári jól néz ki 53évesen. A magyar újságíró írt róla egy dícsérő cikket - mire te elkezded piszkálni és próbálsz rajta fogást találni. Szánalmas!
Méra 2017.04.19 21:18:47
@Kulics: Arra írtam válaszként, hogy "0 gyereke van". Ami nem igaz, mert van 2 gyereke. Mint már írtam, a szüléstől nem megy tönkre automatikusan egy nő teste.
Méra 2017.04.20 02:59:08
@csakférfi: Szeretnél te úgy vegetálni, mint Sandra! Nézz meg bármilyen róla és a gyerekeiről és a párjáról készült képet: sugárzik róla a boldogság!
meguntam félni Kevin nem érti 2017.03.31 12:35:49
art by Eric Petersen A fagyi visszanyalt: egy barátom elolvasta az előző, 40+ csajos posztot, na, írt is rá egy válaszposztot. Kevin Spacey – nevezzük így,  hasonlít rá, ugyanaz a mély, szexi, kicsit mindig gunyoros tekintet – nem bánt velem kesztyűs kézzel. Felcseszte az agyam (nem), ezért…..
Veled is előfordult már, hogy a barátaid értetlenül néztek: miért bonyolítod tovább az amúgy is bonyolult életed egy kutyával? Esetleg idegenek adnak kérve-kéretlenül tanácsot az utcán? A szüleid már jobban örülnének, ha egy gyereket babusgatnál? Összegyűjtöttük a legidegesítőbb mondatokat, amiket…..
Méra 2017.04.12 05:46:09
@midnight coder: Ugyan már, hülyeség! Egy kistestűt ugyan hol akarsz tartani? Kicsapva a udvaron?
Méra 2017.04.12 05:47:52
@infrablue: Na és a szaros pelenkák mennyire szennyezik a környezetet! Be kell tiltani a csecsemőket!
Sír, mert rájött, hogy ennek vége, de a barátai tartjákNem Pesten történt, amit hallotok, ott ily regényes dolgok nem történnek. * (Szentendrén viszont igen.) A tavasz zsendülése eszembe juttatta azt az estét, mikor Galambék konyhájában zokogtam egy régi március 20-án. (Aznap van Galamb…..
Méra 2017.03.26 03:02:18
@Medgar: A negyvenöt év feletti szingli pasi neve pedig öregedő fax....
Méra 2017.03.26 03:08:09
@Spiritmonger: Ugyan, csak megkeseredett vagy, amiért nem kellettél egy csajnak. Nekem is mondta egy pasi, akit visszautasítottam, hogy "Mit válogatsz, a végén egyedül maradsz". Mie én: " Lehet, hogy egyedü maradok, de akkor SEM kell egy ilyen alak, mint te".
Különben nem a hosszan tartó párkapcsolat az egyedü üdvözítő minden nőnrk, én speciel az intenzív, akár rövidebb ideig tartóra szavazok.
Méra 2017.03.26 03:15:57
@Jakab.gipsz: Nyugi, a kb 45 év feletti pasi,aki egyedül maradt is unalmas tud lenni. :) ui. pocsék a helyesírásod - erre majd figyelj, tudod a nők ez alapján is ítélnek....
A libanoni riporternő élő adásban oltotta le a nagypofájú, kissé (nagyon) nőgyűlölő Hani Al Seba’i sejket. Külön öröm számunkra, hogy a keresztényellenes ISIS-propaganda közben keverte le a fazont! Tanulság: Az iszlám vezetők hajlamosak a hisztériára :)  (Kapcsold be a feliratot!)..
Méra 2017.02.18 15:36:47
„A hülyék olyanok, mint a kilométerkő: minél messzebbre mész, annál többel találkozol.”     A várandósság alapvetően csodálatos dolog, ám rengeteg kérdés, kétely is felmerül az emberben, főleg ha az első babáját várja. Erre tud rátenni még egy (két, sok) lapáttal azon emberek tömkelege, akik…..
Méra 2017.02.10 08:26:59
@violetvoros: Nem, azvakbél kivétele a vakbélműtét. A szülés a gyermek világrajöttét jelenti, ebbe tartozik a császár is. Ui. döbbenet a rosszindulatod!
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
A Brit Orvosi Kamara szerint nem szabad a várandós hölgyeket többé „kismamának“ hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Ehelyett a semleges hangzású "állapotos ember", vagy a "terhes személy“ használata ajánlott az egészségügyi intézményekben, mert az „mindenki számára…..
Méra 2017.02.03 15:23:33
@jabbok: De igen, végighánytam de nem akadtam ki rajta, mert ezeket a dolgokat lehetett előre tudni. De ezek miatt sosem neveztem volna a várandós időszakot terhesnek, csupán az áldott állapot kellemetlen velejáróinak.
Striák annál alakulnak ki, aki többet hízik, mint a szükséges 8 kg. Nem kell annyit zabálni és akkor nem torzulsz el.
Nem muszáj szülni, ha ez valakinek teher.
Nem bírom a mártíranyákat, akik csak panaszkodnak, sokkal rosszabb körülmények között várandósak a nők a világ nagyobbik részén, mint itt Európában.
Japán, a gyönyörű, bizarr és ellentmondásokkal teli fellegvár, a közel 14 milliós Tokióval a vállán. Japán, ahol sokszor a legbizarrabb szokások a mindennaposak, ahol az európai józan ész satuféket nyom és tolatni kezd: főleg, ha a kereskedelmi szex nonstop vidámparkjáról van szó...
Méra 2017.02.02 06:05:29
@lezsír (törölt): Mi a bajod a prostitúcióval, ha azt nem kényszer hatására csinálják? Ez egy szimpla üzlet. Ha nem érné meg a csajoknak, nem csinálnák.
A Curlynél sokszor hívnak fel, hogy hajat szeretnének adományozni. Mindenkinek elmondom a következő tudnivalókat: Első kérdésem ilyenkor, hogy milyen hosszú az adományozó haja?  30 cm-es vágandó hossztól lehet adományozni, bárhol. Ez egy olyan minimum, ami alatt nem lehet…..
KultúrPara Fekete föld 2016.12.20 07:42:00
A holokauszt: múlt. Sőt, olyan múlt, aminek megtörténtét sokan tagadják. Ismerjük vajon teljesen, mi és miért történt a 40-es években Európában? És megnyugodhatunk, hogy soha többé nem fog hasonló történni? Nem hiszem. A holokauszt múlt és jövő. Miért? Mert ember embernek farkasa...
A Fideszt valószínűleg azért zavarja a természet, mert emlékezteti őket arra, hogy előttük is volt világ és majd utánuk is lesz. Nem kell mélylélektani magyarázatokba bocsátkozni, de annyi biztos: a kormányzat egyik pavolovi reflexe, hogy ha valahol természetvédelmi terület van, akkor…..
Méra 2016.12.09 07:28:26
@Trackers: Pár fa? Azért itt többről van szó