Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B. MAX

243 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sajtó szerencsére számos "rezsifórumról" számol be, ahol a Fidesz a szendvicsek mellett nagyon kínos érvekkel próbálja tüzelni hallgatóságát. Szegedi fórumról Medvegy Gábor az átlátszóoktatás bloggere számolt be személyes mikroblogján. Az írás jól visszaadja a…..
B. MAX 2014.02.01 16:47:37
@mikka: kulfoldon dolgozom es kulfoldrol kapom a fizetesem megis itthon bankolok… De most hogy igy rampiritottal elgondolkodom azon hogy esetleg tenyleg faszfej vagyok… Koszi h letepkedted a hajogot a szememrol! Elmondom ezzel a dontessel mennyit takaritottam meg egy ev alatt.
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
B. MAX 2012.09.04 16:56:58
@L0mpos: Elnézést, hogy Antall József nevét rosszul írtam... Ami a betegségét illeti, nem tudom, jogilag mennyiben volt aggályos a megválasztása és az elnöksége. Azt akartam vele csak mondani, hogy tudtam, hogy beteg, de azt is lehetett tudni, hogy mi baja van.
A II. Világháború Roosvelt nevével került az asztalra én csak annyiban érzem fontosnak, a személyét, hogy az őt követő elnökök és vezetők már olyan dologgal rendelkeztek és rendelkeznek, amivel korábban senki sem a történelemben. A lehetőségek és az eszközök egy kézben egy parancsban öszpontosulnak. A második világháború óta bizonyos országok vezetőinek megvan a lehetőségük arra, hogy elpusztítsák az egész világot.
Azt gondolom, ez mégiscsak nagyobb felelősség, mint amikor Alexandros vagy Napoleon nekivágtak, hogy a világ urai legyenek.
Nem a média miatt van nagyobb felelőssége és jelentősége annak, hogy maximálisan ura-e a döntéseinek egy döntéshozó, hanem azért, mert olyan ideges a hangulat és annyira kényes az egyensúly a világban, hogy még tiszta fejjel sem mindig lehet tökéletes döntést hozni.
Horn Gyula.. Nos szerncsétlen a nyakát törte, mindenki tudta, hogy csak a mozgása korlátozódott, de a tárgyaló és szellemi képeségei nem. Az most más kérdés, hogy ami volt neki azt sokra vagy kevésre tartjuk.
B. MAX 2012.09.05 00:10:27
@L0mpos: örülök annak amit írtál és ahogy leírtad :) maradjon meg ennyi véleménykülönbség közöttünk, mert ettől még nem fog összedőlni a világ és nincs is sok értelme, annak, hogy az ember minden áron megpróbálja összefésülni azt, ami sehogyan sem akar egy irányba állni.

Én továbbra is azt mondom, hogy ha ezeket a külső jeleket Orbán Viktornál idegrendszeri zavarok okozzák, és ezek a zavarok bármilyen kapcsolatban állnak akár skizofréniával vagy más általam nem ismert idegrendszeri betegséggel, akkor azt nem szabadna véka alá rejrteni és főleg nem szabadna tovább vezetnie az országot.

Egyrészt, ha ezek a tünetek ennyire szembeötlő módon jönnek elő rajta, akkor a belföldi politikai kommunikációját és minden egyes szereplését iszonyat nehézzé teszik majd.

Elismerem, (szégyen ide vagy oda), hogy bizonyos esetekben amikor valami hasonlóan fura vagy szokatlan magatartással találom szembe magamat, akkor nem a mondanivaló hanem a "körítés" veszi el a figyelmem.

Ez belföldön hihetetelenül nehézzé tenné a következő kampányidőszakot...

Külföld... Sportolóink, katonáink, orvosaink, tudósaink és minden más magyar állampolgár, aki külföldön tartózkodik vagy dolgozik a hazáját képviseli minden pillanatban az összes cselekedetével. Fokozottan igaz ez diplomatáinkra, politikusainkra és a miniszterelnökünkre...

Ne mondja nekem senki, hogy tíz millió emberből éppen az az egy a legalkalmasabb az ország vezetésére és nemzetünk talán legnagyobb presztizsű pozíciójábnak betöltésére aki úgy viselkedik ahogy Orbán Viktor azon a felvételen...

Lehet, hogy Te nem értesz velem egyet abban, hogy én minden körülmények között egy Kossuth vagy Széchenyi karaktert képzelek az ország élére, de mit tegyek? A történelmünk végtelenül gazdag nemes és tiszteletre méltó személyekben. Sajnos csakúgy mint, szerencsétlenekben... Nem jó azt látni - és ezen a ponton maximálisan egyetértek veled, - hogy a rendszerváltás óta egyik személy alkalmatlanabb volt a vezetésre mint a másik...

Az elmúlt huszonöt évben alig volt, és alig van tiszteletre méltó ember a politikai elitben. Szól ez ide is, oda is.

Az elmúlt huszonöt év alatt, a politikusok szépen módszeresen feltornázták magukat egy jóval magasabb szintre, mint az adó és biztosítási csalók, az olajszőkítők, az emberketreskedők stb...

Véleméynem szerint ők ma az ország legnagyobb problémáinak az okozói. A mezszín nem számít! Narancs és vörös egyre megy!

Olyanok a politikusok mint a madarak. Ha valamit leszarnak (elszarnak) tovább is röppennek... Nincsenek következmények.
Nagyon kellemetlen, hogy mindenki nyilvánvaló hazugságokkal szerzi meg a hatalmat, majd nem lehet egy vagy két év után megálljt parancsolni nekik. Miért? Miért nem lehet minden ciklus első éve után vagy félidejében egy olyan szavazást tartani, ahol csak a választási ígéretek alapján mondunk ítéletet?

Ez az oka annak a hatalmas összegnek is amit leírtál. Minden garnitúra négy évig büntetlenül ügyetlenkedhet vagy rabolhat.

Napokig tudnám még írni, de valószínűleg semmi értelme nincsen...

Hetekig, hónapokig kellene vitatkozni, hogy felszínre jöjjenek a mindent beborító szemét alól a láthatatlan értékek.

Örök igazság de nem véletlenül lett az, hogy a szemét a folyó felszínen hömpölyög, az aranyért viszont le kell menni a fenékre.

A fene vigye el ezt az egészet, hogy nincs tíz értelmes és megbízható ember, akit körül lehetne ülni, és akikre rá lehetne bízni az ország sorsát.

Köszi a türelmed és az idődet!
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
Becsületemet egy baltás gyilkosért! - ez lehet a mai Magyarország királydrámájának majdan legtöbbet citált idézete. Persze, ha főhősünkben - aki az események hatására egyelőre lapít, mint szar a fűben - van egy kis drámai érzék, akkor, ha majd megszólal egyszer ízes…..
B. MAX 2012.09.01 14:39:05
Néma csend és örjöngés

Tegyük fel...

...hogy valahol a világ egy eldugott zugában, egy magyar katonát egy szlovák, vagy egy román katona oly kegyetlenséggel és hidegvérrel lebaltáz, mint ahogy azzal a szerencsétlennel örmény emberrel történt évekkel ezelőtt.

Tegyük fel, hogy az elkövetőt, ugyanúgy hazaengednék, mint ahogy a mi kormányunk hazaengedte ezt a gazembert...

Tegyük fel, hogy ezt a sunyi alattomos férget (éjszaka belopózva ölt), hazajában nemzeti hősként ünnepelnék...

Tegyük fel, hogy ezekre a feltételezésekre válaszul, a minden idegszálával és rezdülésével nemzeti kormányunk, hős gárdánk támogatásával, valamint a keresztény értékeket hirdető (nem valló!!!) táboruk elsöprő hangorkánnal és felháborodással reagál.

Akkor most mi vaaaaan? MIlyen rendhez is tartsuk magunkat? Milyen emberi, lelkiismereti és paragrafusokba foglalt törvények szerint éljük az életünket?

Mi az igazi alaptörvény és alkotmány amit követnüönk kell?

Nekünk, egyszerű embereknek fogalmunk sincs róla...
Ám engem az aggaszt, hogy emiatt a dolog miatt, az Egyesült Államok elnökének meg kellett szólalnia a világ másik végéből... Tartok tőle, hogy ez nem azért történt, mert a kampány ideje alatt ne lenne mit csinálnia szabad idejében...

A kormányunktól azonban pár perccel ezelőtt azt olvastam, hogy lezártnak tekinti ezt a témát... Uff!

Erről az jutott eszembe, hogy a suliban a dolgozatom nem akkor volt kész amikor én abbahagytam az írást, hanem akkor amikor a tanár kijavította...
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
WRC2011 / Mexikó Rally / Összefoglaló Nincs új a mexikói nap alatt. A Fordnak nem volt esélye a győzelemre, a Citroën pedig képtelen volt elveszíteni a meccset. Ezzel akár pontot is tehetnénk az epizód végére, de van néhány olyan tanulság, amit talán érdemes levonni a…..
B. MAX 2011.03.12 17:35:52
@Castigliano: Loeb nagyon érzékeny Ogier-re. Tudja, hogy mi a csapattárs célja, tudja, hogy személyesen ellene hajt, és ezt nagyon nehezen viseli. Furcsa dolog, hogy a csapatban olyan társad van, aki csak Téged akar legyőzni és senki más, semmi más nem érdekli. De ami Loeb-öt a legjobban zavarja: A srácot képesnek is tartja erre...
B. MAX 2011.03.13 00:37:59
@Castigliano: Lorenzo vs. Rossi... Én a Moto GP-nek nem vagyok se nagy se kicsi tudora, ezért nem tudok a párhuzamról nyilatkozni. Egy biztos: a WRC nagy bajnokánál most az a tét, hogy legyőzi valaki mielőtt befejezi a pályafutását vagy veretlenül hagyja abba a versenyzést. Ogier feni rá a fogát, és nem is titkolja ezt. Olyan ez mint amikor kesztyűvel arcon csapnak... Loeb-nek élete egyik legnehezebb szezonja lesz, és nem tehet mást, fel kell vennie a kesztyűt.

A képek: ki fogok találni valamit erre a dologra, jövő héten vagy itt vagy Facebook-on látni fogod az eredményt :)
B. MAX 2011.03.16 12:10:53
@sirchimboak: Játék, játék... Fiúgyerekek nincs mivel játszanotok? :)
Na majd meglátom, hogy Portugáliából mit tehetek az unatkozókért ;)
WRC2011 / Mexikó Rally / Shakedown Csillogás és kínlódás. Remek rajt, majd pocsék folytatás. Tömören így lehetne összefoglalni a Ford 2010-es produkcióját. Nem tévesztettem el a naptárt, tudom, hogy 2011-et írunk, de az eddigi történésekből kiindulva nem tartom kizártnak, hogy…..
Nézegetem az új MINI WRC fejlesztéséről szóló fényképeket és videókat (nálunk pl. itt, itt és itt), de rá kellett jönnöm, hogy David Richards semmi mást nem csinál, mint leporolta a régi receptet, és profin használja a médiát. Nemhogy eredményt nem tud felmutatni még a MINI…..
B. MAX 2011.02.28 00:53:58
Minden amit Rólam írtál, nekem megtiszteltetés, de tegyük félre valójában ki is vagyok konkrétan. Felejtsük el! Én itt most olvasó vagyok, egz rali rajongó. Információra éhes személy, aki mindezekért kattintott a postra, a címet meglátva.

De... Miután megérkeztem nem azt kaptam amit vártam, és amit a cím suggalt. Engem tényleg érdekelt, hogy a szerző szerint David Richards vajon miben spekulál. Én valóban szerettem volna megtudni valamit abból, hogy ennek az embernek mi lehet a fejében.
Ezzel szemben olyan fejtegetéssel és közhelyekkel találkoztam, amiket bemásolok ide mert kérted, és remélem amit hozzáfűzök kommentet és kritikát, azt nem veszed bántásnak, mert nem annak szánom.

"David Richards semmi mást nem csinál, mint leporolta a régi receptet, és profin használja a médiát"

Nincs itt semmi semmilyen régi recept, amit Dave Richards porolt volna most le... A komplett sztori amiről írsz, sokkal inkább a MINI és a BMW projektje mint amennyire Te a Prodrive-nak tulajdonítod. A Prodrive itt egy olyan szereplő, akinél nagyobbak és befolyásosabbak is vannak, ám jelen pillanatban, a munkán kívűl kevés dolgot lehet hírként dobni az éhes tömegnek. A munkát pedig a Prodrive végzi.
Tehát... A PR és marketing aktivitásokról semmiképpen sem Dave Richards hozza a döntéseket. Példának felhoznám a Monte Carlo-ban tartott régi-kicsi Mini és az új nagyobb autó prezentációját. Hol van itt a Prodrive és Dave Richards?

Sommás lezárása a fejtgetésednek: "a MINI-s fiúk oda fogják tenni magukat, mert mindhárman nagy küzdők"

Na neee... Ennél nagyobb és semmit el nem mondó közhelyet... Mondj egyetlen olyan profi top WRC pilótát, aki nem azért van ott a versenyeken, hogy a legjobb tudása szerint, és minden erejével küzdjön azért, hogy jó eredményt érjen el? Én egyet sem ismerek...

Nagyon fontos! Nem leszaroztam amit írtál! Sohasem tennék ilyet! Azért ragadtam "tollat" mert azt láttam, hogy van valaki, aki szeretne adni valamit az embereknek a cikkével és a munkájával, de nem elég felkészült abban a témában, amiben erre válalkozott.

Ha csupán a kiválasztott képet és a remek videókat akartad volna megosztani velem, velünk akkor megköszöntem volna, hogy nem nekem kellett keresgélnem utánuk :)

Van valami, amit érzel és valóban érdekes, de nem tudtad jól megfogalmazni: Vajon a Prodrive, a Subaru-s időszakból kiindulva, a ralivilág dicső, vagy árnyékos oldalára juttatja majd el a MINI-t? Hiszen mindkettőre tudunk példát. Akár videósat is...

Tehát! A múlttal vont párhuzamnak csupán ezt a kérdést feltéve látom értelmét. Én...
Én, aki ebben a pillanatban mint igényes olvasó fűztem kommentet a post mellé. Építő jelleggel! Hiszen biztos vagyok benne, hogy aki egy ilyen blogra mint a Tiéd, ennyi munkát, időt és energiát fordít az imádja azt amit csinál.

Csak ezért írtam! Mert benne vagy a keresőben ;)
B. MAX 2011.02.28 09:57:18
Egy olyan bajnokságot megnyerni, amit hét hosszú éve egy ember bitorol, önmagában extra motiváció.
Az, hogy Sordo-nak milyen elszámolni valói vannak pontosan tudom, mert erről elég sokat beszélgettem vele a 2010-es évben...
A szimpatikus srácnak természetesen fájt, hogy akkor sem győzhetett amikor elég gyors volt hozzá, de emellett a beépített fék mellett két árnyékkal is meg kellett küzdenie. Az egyik Sainz a másik Loeb. Egy nemzeti hős és egy géniusz csapattárs szelleme gátolta eddigi pályafutásának a kibontakozását. Ezek tények és fontos dolgok. Ha valaki arról ír, hogy Sordo-nak mik lehetnek az extra motivációi, akkor ezeket nem lehet kihagyni.
Nem az elmaradt győzelmek a lényeg, hanem azok a személyek, akik és ahogy hatottak Sordo eddigi pályafutására. Két utóbbi könyvemben, és az internetes írásaimban is elmondtam már ezeket a dolgokat. Nem ciki vagy lopás, ha valaki ezeket az infókat felhasználja a saját anyagához. A kellemetlen az, ha valaki megpróbál ehhez képest valami mást írni, csak azért, hogy egyedi legyen. Mert nem lesz pontos és hiteles.
A médiáról pedig még csak annyit, hogy azok, akik folyamatosan versenyben vannak nyilván nem fordítanak akkora hangsúlyt a tesztek kommunikációjára, mint az a csapat, amelyik másról nem is tudna beszélni.
Egy info és érdekesség ide, amikhez hasonlókkal kell egy informatív cikket telerakni. Szerintem...

Citroen és a média. Az új DS3 párizsi bemutatójára csak francia hírügynökségeket és médiát hívtak meg a csapat illetékesei. Angolok, németek, spanyolok vagy akárki más, csak úgy mehetett el erre az eseményre, hogy levelet írt, kuncsorgott majd egy megszabott akreditációs díj ellenében várták szeretettel... Fizettetek a médiával, hogy reklámozzák az új autót. Meglepő és sokan megdöbbentek, felháborodtak. Szerintem jól csinálták a franciák, de ebbe most nem mennék bele.
Ha ismersz, akkor tudhatod, hogy számomra két dolog a legfontosabb: a minőség és az olvasók.
Ha ismersz, akkor tudhatod, hogy én is különböző tartalmakat szolgáltatok, aminek során követek el hibákat. Sok-sok VB futam ide vagy oda, engem is gyakran kritizálnak.
Ha ismersz, akkor tudhatod, hogy az ilyen véleményekre sokkal jobban odafigyelek, mint arra, ha tetszik az embereknek amit csinálok.

Ha ennek a vitának a lényegével sikerül azonosulnod, akkor két dolog történhet. Az egyik: az olvasóid szeretni fogják amit csinálsz és egyre többen és többen lesznek. :)
A másik: a szakmai vélemények vitájára fordított idő helyett, újabb értékes post-okon dolgozhatsz :)

És én őszintén kívánom ezt Neked!

Peace
WRC2011 / Svéd Rally / Skandináv fiesta Annál szebb, és izgalmasabb szezonkezdést nem is kívánhatna a raliért rajongó ember, mint amilyenben a múlt hétvégén volt részünk Svédországban. A 2011-es WRC szezon nyitánya, minden idők egyik legszebb és legizgalmasabb versenyként…..
B. MAX 2011.02.20 22:46:34
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!:

Tökéletes érvelés :-)
B. MAX 2011.02.21 08:04:25
@geegee:
Solberg szezonját nem érinti a büntetés, mert a tiltás csak Svédországra érvényes. Én idén csak olyan helyeken voltam, ahol tavaly nem fotóztam. Erre az évre ugyanis azt a célt tűztem ki magam elé, hogy nem ismétlen magam. Nem volt könnyű dolgom és komoly lemondásokkal is járt (emiatt passzoltam a híres Colin Crest ugratót...), de a visszajelzések azt mutatják, hogy nem követtem el jóvátehetetlen hibát :-)
Solbergért nem kell aggódni :-)
WRC2011 / Svéd Rally / Sziasztok srácok :)Mint tudjuk, a múltban történt dolgok fölött nincs sok értelme azon elmélkedni, mi lett volna ha... Ezzel szemben miért ne kezdhetnénk úgy az évet, hogy felteszünk egy sor kérdést, ami úgy kezdődik: mi lenne ha...? Persze megvan rá az…..
Bálint Ricsit nem kell bemutatni senkinek, aki - akár csak érintőlegesen is, de - érdeklődik a rali iránt. Blogjával és annak szinte zsibbasztóan delejes fotóival rendszeresen szerepel címlapunkon is, a tavalyi nagy karácsonyi ajándékosztásban pedig igen értékes koncnak számított…..
B. MAX 2011.02.08 19:46:19
@waffen55: Nem titok a focis könyvem, csak erről most nem kérdeztek, én pedig nem akartam majomkodni és minden publikációmat felsorolni egyetlen cikkben. Imádom azt a gyerekem is amelyiket Mundial Face to Face 2010-re kereszteltem :)
Messi és Maradona együtt... áááááááá... Életem legjobb képei közé tartoznak :)

R
B. MAX 2011.02.08 23:18:30
@Hilux94: Egy dologban értünk egyet: a 15-ös kép egy másik kávéház. :) De ott felhívnám a figyelmed arra, hogy kicsit felszínes voltál a nagy hevességben, és nem vetted észre, hogy a szerző nem én vagyok...
Ami a többi kinyilatkoztatásod illeti: én is azt szeretem, ha egy pillanatot nem kell magyarázni, de gyakran előfordul, hogy kell az info a kép mellé. Mert például nem mindegy, hogy Iniesta akkor üvült bele a kamerádba amikor egy bajnoki meccsen gólt szerez, vagy miután élete egyetlen VB döntőben teszi ugyanezt a győztes gólja után...
A közhely fogalmát fellapoznám a helyedben... Valami azért lesz közhely, mert elcsépelt és sablonos, általános. Nos ezek a képek lehet, hogy számodra unalmasak, laposak stb. de csak akkor lehetnének közhelyesek, ha ilyenekkel lennének tele az újságok ebben a témában. Nekem pont az a nagy rohadt közhely, amikor egy raliautó akcióban van és kanyarodik.
A cikk egyik része a képanyag, a másik része pedig az ember, aki a kamera mögött áll. Te leszarod mindkettőt, mert ez a válogatás nem azt adta, amit Te elvársz... Pont az ilyen májerek miatt örülök, hogy nem azok a fotók kerültek ide, amik Neked is tetszenének.
Azért jutottam el addig ameddig eljutottam, mert amikor csak lehetett, azt csináltam az életben, amihez éppen kedvem volt. Soha, senkinek nem akartam megfelelni. Akkor most pont Neked miért is akarnék?

Részemről is ennyi!

peace
B. MAX 2011.02.09 16:47:38
@Atomot az indexre!: annyira voltam aktív vagy inaktív, hogy elutaztam Svédországba...
Tényleg nem értem, hogy miért kell faragni azokat, akiknek tetszik az, ami Neked nem...
Azt sem értem, hogy a fotós miért nem válaszolt arra amivel megszólítottad...
Szívesen beszélgettem volna veled privát vonalon is, mert én nem alakulok át süketté és vakká, ha valaki mást mond mint amit én...
Káromkodni sem szoktam ekkora nyilvánosság előtt, mert ettől még nem lesz nagyobb nyomatéka a szavaknak... Szerintem...
Azt se értem, hogy miért kell valaki fölé helyezned magad, amikor azt sem tudod, hogy ki van a komment mögött...
Azt sem értem, hogy ebben a világban miért seggfej, szarházi és gerinctelen gyáva szar alak mindenki, aki másképp lát egy képet, mint te...
Nem tudom, mi fájhat Neked ennyire, hogy beleversz egyet mindenkibe, aki elmegy melletted és nem tetszik a pofája...
Azt meg végleg nem értem, hogy ennyi időt és energiát miért ér meg Neked így jelen lenni ezen a felületen...
Valaki egyszer azt mondta: Jól válogasd meg, hogy milyen könyvet veszel a kezedbe, mert a könyvek száma végtelen, viszont az éveid száma véges...
Állj meg egy percre kérlek, és magyarázd el nekem értetlennek: miért nem látogatsz olyan helyeket a drága idődben, amik hozzátesznek az életedhez, és nem elvesznek belőle, mint ez az igénytelenség, amitől kifordul a gyomrod?
WRC Face to Face Búcsúzni szépen 2010.08.06 14:12:00
WRC2010 / Neste Rally Finland / Háttér Nem hittem a szememnek, amikor a Finn Rali rajtlistját böngésztem és Juha Kankkunenhez értem. A négyszeres világbajnok neve mellett ráadásul a Stobart csapat neve és Ford Focus WRC szerepelt... Idén egyszer már Portugáliában is felbukkant az…..
WRC Face to Face Célfotó 2010.05.10 06:55:00
WRC2010 / Új-Zéland Rally / Pódium Latvala mennybe ment. Ez nem kérdés. Pedig azzal ő is tisztában volt még az örömmámor kellős közepén is, hogy ezt a versenyt nem a leggyorsabb pilóta nyerte. Jari-Matti Latvala: „Tisztában vagyok azzal, hogy ezen a hétvégén nem én voltam a…..
WRC Face to Face Mázli 2010.05.08 19:18:00
WRC2010 / Új-Zéland Rally / Első és második nap Ami nekem kellemetlen, annak Ti most örülhettek. Gondolok itt arra, hogy ez az egy hetes új-zélandi kiruccanás totál felborította a biológiai órám és minden éjjel össze-vissza felébredek. Emellett vicces módon, napközben hol itt…..
WRC2010 / Új-Zéland Rally / Első nap  A hét szűk esztendő után lehet, hogy most a bőség zavarával fogtok küzdeni? Egy napon belül két új post... Nem is tudom mikor volt erre utoljára példa... De nem ez a lényeg! Hanem az, hogy ismét elkaptam a fonalat. Bár sem Jordániában,…..
WRC2010 / Új-Zéland Rally / Shakedown Sziasztok! Az elmaradt jordán és török képek, valamint a be nem fejezett – de beígért – mexikói napok miatt egy „Elnézést mindenkitől” mondattal kell kezdenem... Ahelyett, hogy hosszasan elkezdeném mentegetni magam,…..
WRC Face to Face Légszomj 2010.03.08 02:22:00
WRC2010 / Mexikó Rally / Super2000 Fáradt vagyok. A hotel kellemes, de a net botrányosan lassú (3-5kb/sec)... A Közép-európai időhöz képest hét óra az eltolódás, ami folyamatos versenyfutásra kényszerít az idővel. Bánt, hogy nem tudok időben képeket és anyagokat feltenni Nektek…..
WRC Face to Face Szavak helyett... 2010.03.02 06:00:00
WRC2010 / Svéd Rally / On the stages Tudom, tudom... Kicsit megint meg vagyok csúszva... Viszont ahelyett, hogy magyarázkodnék emiatt, inkább adok Nektek valamit, amivel remélhetőleg némiképpen kárpótolva lesztek a várakozásért. Ha minden jól megy, akkor a képeim ismét kihúznak…..
Hangrobbanás, magasba emelt karok, hirtelen fordul egyet az egész világ. Van egy kifejezés, ami az olyan emberek fejében, akik valaha futballoztak vagy nézték a világ legjobb játékát száz meg száz, a fentihez hasonló élményt juttat eszébe. A gól. A gól, amit ha egy…..
WRC Face to Face Légy bolond!!! 2010.02.10 11:30:00
WRC2010 / Svéd Rally / Pakli az asztalon Új év, új játék! Csak a pakli nem nagyon akar cserélődni... A két gyári csapat háza táján minden maradt a régiben, már ami a játékosokat illeti. Loeb és Hirvonen a két ász, Sordo és Latvala a királyok. Azzal nem bántanék meg senkit,…..
WRC Face to Face Két tűz között 2010.02.12 01:00:00
WRC2010 / Svéd Rally / Shakedown A Shakedown után jó szokásom szerint belátogattam a szervizparkba néhány arcot és egy kis hangulatot vadászni. Na meg némi forró italt :) A csapatok friss hóval borított sátrai és kamionjai között kevés lődörgőt és semmittevőt láttam a…..
WRC Face to Face Sixbastien! 2009.10.25 19:35:00
WRC2009 / Wales Rally / Ötről a hatra... Az utolsó verseny, utolsó napja tökéletes eszenciája volt mindannak, ami az egész évet jellemezte. Sebastien Loeb és Mikko Hirvonen olyan csatát vívott egymással a világbajnoki címért, amire sokáig emlékezni fogunk. tovább »..
WRC2009 / Wales Rally / 2. nap  A ködös párás idő ellenére, egyre határozottabban kezd kirajzolódni a világbajnok személye. A második nap elején Loeb állt az élen, de Mikko hátránya mindössze 5.3 másodperc volt a franciával szemben. Az első szakaszon a finn megrázta magát…..
WRC2009 / Wales Rally GB / Beharangozó Vége a számolgatásnak és nincs tovább taktikázás. Sebastien Loeb és Mikko Hirvonen között csupán egy pont a különbség az utolsó futam előtt, tehát aki előrébb végez, az lesz a világbajnok. Nincs mese, padlóig kell nyomni a gázt! A…..