Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rácz Stefán Tibor

28 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi meglepetés-bombát dobott le Jennifer L. Armentrout, ugyanis derült égből villámcsapásként új regénnyel jelentkezett. (Magyar megjelenésről nincs hír!) Armentrout fejében négy évvel ezelőtt fogalmazódott meg a From Blood and Ash gondolata. "Az évek során féltem attól, hogy leüljek és megírjam…..
Tavaly került a képernyőre a Netflixen a Vámpírnaplókból ismert Ian Somerhalder új sorozata, a V Wars. A történet szerint a Földön elszabadul egy vírus, ami vámpírokat kreál az emberből.…..
A Deadline információ szerint A Marsi szerzőjének az új regényéből is film készülhet, ráadásul egy A-listás sráccal a főszerepben. Andy Weir új regénye, a The Hail Mary egy év múlva érkezik, és várhatóan itthon is jön a Fumax Kiadónál. A főszereplője egy űrhajós pasi, akinek a Földet kell…..
A koronavírus járvány újabb áldozatai a könyvesboltok, amik a nehéz időkre való tekintettel bezártak. Egyrészt a kormányrendelet értelmében az utóbbi napokban is csak 15 óráig lehettek nyitva, másfelől (nagyon helyesen) egyre kevesebb ember hagyja el az otthonát, így nagy eséllyel egyre kevesebb…..
A koronavírus sajnos a kiadókra is nagyon negatív hatással van, erről nyilatkozott most a Dream Válogatás könyveket is elhozó Maxim Kiadó. A nyilatkozatból kiderült, hogy tavasszal csak 6 könyvük fog megjelenni, legközelebb pedig csak ősszel - karácsonyra várhatóak újdonságok. Alább elolvashatjátok…..
A Szolgálólány meséjével egy életre beírta magát a történelembe Margaret Atwood. Itthon a Jelenkor Kiadónál folyamatosan érkeznek magyarul az írónő könyvei, 2020. április 8-án pedig megjelenik Atwood 1969-ben debütált első könyve, Az ehető nő. Ismerve Atwood stílusát nagy eséllyel ez a több, mint…..
Ma derült ki, hogy érkezik magyarul is Vi Keeland új regénye, az Inappropriate, ami A viszony címet kapta. A megjelenés 2020. szeptember 30-án esedékes. A könyv odakint nagyon népszerű, a Goodreadsen 4.26-os rátával bír több, mint 10 ezer csillagozás után. Viszont sajnos A viszony sem kapta meg az…..
2020. szeptember 10-én egy újabb Kendall Ryan regény érkezik magyarul az Álomgyár Kiadó gondozásában, a történet pedig egy rossz helyre elküldött szexi szelfivel veszi kezdetét... Alább meg is nézhető a teljes fülszöveg és a magyar borító. Beszúrtam az eredeti borítót is, az is nagyon menő. * Ide…..
Az Álomgyár Kiadónál 2020. április 30-ra érkezik a Miénk az egész éjszaka sorozat negyedik kötete, amiben egy újabb barátnő szerelemre találása lesz a középpontban. (Mindegyik kötetben mások a főhősök). Alább meg is nézhetitek a meglepően jól sikerült magyar borítót és a fülszöveget. * Előrendelnéd?…..
Akárcsak az egész világon, úgy sajnos Amerikában tombol a koronavírus, amit az ottani elnök Donald Trump nem kezel a legjobban, többek között "a kínai vírusnak" titulálta a járványt. Ez ellen szólalt fel Lana Condor, A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárja. "Fogalmad sincs róla, hogy a…..
Akárcsak nálunk, úgy Amerikában is hatalmas siker az Álarcos énekes című műsor, amiben hírességek öltöznek jelmezbe, énekelnek, adnak mindenféle nyomokat magukról, nekünk pedig ebből…..
Idén a nyolcadik évadával véget ért az Arrowverse-t elindító A Zöld íjász sorozat, amiből mellesleg spin-off is lehet Katherine McNamara (Shadowhunters) főszereplésével. Mivel minden évben van átjárás az Arrowverse sorozatok között adott volt a kérdés, hogy Amell visszatér-e Oliver Queenként a…..
Tegnap debütált a Disney+ streaming szolgáltatón a Stargirl című Vörös Pöttyös könyvadaptációja. A filmben elhangzik egy eredeti dal, amit a hősnő, Grace Vanderwaal ad elő. A Today and Tomorrowhoz…..
A koronavírus természetesen a filmiparban is nagy károkat okoz, hiszen forgatások akadoznak, például a Riverdale és a Grace Klinika munkálatai is leálltak, a további sorozatos károkat itt lehet megtekinteni. A…..
A Disney elég sok élő szereplős meseadaptáción dolgozik, és természetesen a Pán Péter sem maradhatott ki a sorból. A Disney mindkét szerepre ígéretes újoncokat válogatott ki. Alexander Molony alakítja Pán Pétert, ő eddig egy szinkronszerepet kapott a Claude-ban. Wendyt Ever Anderson alakíthatja, ő…..
Nemrég derült ki, hogy érkezik magyarul a Kristály Pöttyös könyvek közé Kylie Brant sikerkönyve, a Csinos kis táncoslányok. https://www.youtube.com/watch?v=eC8IhHrdAmk A regény Goodreadsen közel 20 ezer csillagozással bír, 4.03-as átlaga van, ami elég jó. Magyar borító és megjelenési dátum még…..
Hosszú idő után először új könyv érkezik a Sötét Örvény tematikus sorozatba, méghozzá S. Craig Zahlertől a Senkiföldje démonai. Pontos megjelenési dátum még nincs. A westernnel felturbózott sztorihoz alább találtok magyar borítót és fülszöveget. S. Craig Zahler - Senkiföldje démonai Egy biztos,…..
A kiadó tájékoztatása szerint idén biztosan érkezik az Outlander 6/1. - A hó és hamu lehelete, további jó hírként pedig már a magyar borítót is megnézhetjük. Nekem tetszik, szerintem szuper választás volt a zöld. Pontos megjelenési dátum és fülszöveg egyelőre nincs...
Eddig csak sejteni lehetett, most viszont már biztosan tudjuk, elmarad a koronavírus miatt elmarad az áprilisi Könyvfesztivál. Ezt erősítette meg az Animus Kiadó pár perce- Nagy eséllyel ez érinteni fogja majd a…..
Nemrég befutott az első trailer a Disney Dzsungeltúra című filmjéhez, ami kétségkívül elég hasonló lesz a Karib tenger kalózaihoz. https://youtu.be/f_HvoipFcA8 A filmben Emily Blunt és Dwayne Johnson karaktere egy titokzatos kincset kutatnak, de nyilván nincsenek ezzel egyedül, az őserdőben pedig…..
Most jött a jó hír: a világpremierrel egyidőben jelenik meg Az éhezők viadala előzménykötete, az Énekesmadarak és kígyók balladája. Tehát 2020. május 19-én. A kötet puha és kemény táblás kiadásban is várható, hogy azok is a polcukra tehessék, akik a régebbi kiadást szerezték be. A kötet főszereplője…..
Egy kisebb magánkiadó, a Book Dream idén elkezdi külföldi sikerszerzők könyveit is elhozni magyarul, kábé úgy, mint az Álomgyár Kiadó. Az egyik első külföldi címük az USA Today bestsellerszerző Isabella Starling tollából érkezik, és a Confess - Vallomás címet viseli. A Goodreadsen 4.07 a tetszési…..
Az eredeti Mulan rajzfilm nagy slágere volt a Christina Aguilera által elénekelt Reflection, gyanítom sokan szerettük. A híres dal is felkerül majd az idei élő szereplős Mulan soundtrackre, viszont Jessie J előadásában.…..
Egy ideje már pletykálták, egy interjúban pedig Tessa Thompson megerősítette, hogy az egykori Batman, Christian Bale lesz a Thor: Love and Thunder főgonosza. A filmbe visszatér a Valkűrt megformáló Thompson mellett Natalie Portman is, aki a képregényekhez hasonlóan megkapja Thor hatalmát. A film…..
Lev Grossman itthon is megjelent A varázslók könyvei alapján készült a The Magicians című sorozat, ami végül öt évadot élt meg. A készítő, Sera Gamble egy interjúbanl elárulta, hogy már korábban látta lehetőségként, hogy az ötödik évad az utolsó lehet, ezért direkt úgy írták meg az utolsó részt,…..