Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tatár Csilla

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a bejegyzésnek eredetileg valami olyasmi lett volna a címe, hogy "SOHA többé természetes szülést!" vagy "Legközelebb tuti CSÁSZÁRT kérek!" Aztén fél évvel a fiam születése után, pont emiatt a jegyzet miatt felhívtam  Timit, a szülésznőmet és interjút kértem tőle. Majd egy órán keresztül…..
Tatár Csilla lifestyle Para mama 2016.06.06 13:52:32
Mindent elterveztem! Vagány leszek és sportos, minden héten legalább egyszer lassan kocogok a Margitszigeten, kismama jógára járok majd, felveszem a kapcsolatot a pocakomban fejlődő kisfiammal, spirituális kapcsolat lesz a miénk. Aztán csak egészséges ételeket fogyasztok, semmi cukros üditő,…..
Az előző otthonomat imádtam! Ott soha nem voltam éhes, bármikor ehettem és bármikor aludhattam. A tulaj isteni kajákat szolgált fel! Paradicsomos pizza, paradicsomos tészta, nutellás zsömle, halászlé, sajtos tészta. Csak, hogy a legfontosabbakat említsem, azok közül, amiket szabadon választott…..
El sem hiszitek, hogy milyen régóta vágytam már arra, hogy leírjam ezt a mondatot: ANYA LESZEK! Tovább már nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben. A…..
Negyedszerre törlöm ki és kezdem újra, ezt a jegyzetet.. Törlés, újrakezdés, 2014. Utáltam, megtört, megerősített, újraindított, átformált, szétszedett, meggyötört, reményt adott. De nagyon várom már, hogy vége legyen...  Sokszor, sokmindenről szerettem volna írni Nektek,…..
Ahány sütemény-receptet eddig anyukámmal kipróbáltunk, annyiszor alakítottunk az eredeti receptúrán. Egyrészt, mert a cukrot, ahol csak lehet nyírfacukorral helyettesítjük, a fehér lisztet, tönköly lisztre cseréljük, a tejet pedig sokszor risztejjel pótoljuk. Ez a receptet viszont…..
A legtöbb nőnek van egy jolly joker ruhája a gardróbjában, amit akkor, amikor hirtelen menni kell valahová és hirtelen semmi ihlet nincs, elő tud rántani. Na, nálam ez az. Éppen ezért, most ehhez a szetthez különösebb kommentárt nem is fűznék. A HM őszi kollekciójában leltem…..
Ahogy egy jó kis bulváros anyag, pont úgy kezdődik ez a történet is. Két hete még nem sejtettem, hogy egyszer ebben az életben 250-nel fogok száguldozni, hogy átélem milyen 180-al bevenni egy kanyart, hogy kiderül, hogy egy Forma1-es autóba alig férek bele, és hogy egy általam…..
87 napot fogyasztottunk el eddig a 2014-es nyár kínálatából, és amikor tegnap, hajnali ötkor 15 fokot mutatott az autóm hőmérője, majd beérvén a tévé székházába Németh Lajos, azzal a remek hírrel dobta fel a napomat, hogy a héten tuti az eső is esni fog, akkor végleg…..
  Alig voltam 21 éves, amikor az első P3-as citológiai leletemet megkaptam. Emlékszem, hogy akkor az anyukámmal együtt ültünk a nőgyógyásznál, aki annyit mondott, hogy nem gond, majd az immunrendszerem megoldja, hisz még csak 21 éves vagyok. Na, ja 21 éves voltam és már akkor is…..
Akkor is, ha éjszaka már csak 14 fok van és akkor is, ha 7-ből 3-szor tuti, hogy szakad az eső! Akkor is nyár van... a meteorológia szerint legalábbis, augusztus 31-ig mindenképp! Ezért kihasználva ezt a szűk két hetet, válogattam még Nektek a kedvenc nyári darabjaimból. A ruhát…..
Őszintén, ha nem élne Dubaiban az egyik barátunk - aki anno a Malév légiutaskísérője volt, most pedig az Emirates légitársaság fedélzetén teljesít szolgálatot - és a Wizzair nem indította volna el fapados járatát ebbe az irányba, akkor nagy valószínűséggel Dubai örökre…..
A Nagyim hajdúszoboszlói kertjében 13 éve áll egy fa, ami 13 éve minden júniusban roskadásig megtelik isteni finom cseresznyével. Anyukámmal -és annak idején a Nagyimmal- évről évre kitaláltunk valami újat, azért, hogy ne kelljen romlottan kidobni, ezt az isteni gyümölcsöt.…..
Mielőtt műsorvezető lettem, szinte soha nem sminkeltem magam, maximum egy kis szempillaspirál és rúzs kerülhetett az arcomra. Aztán amikor már nem a kamera mögött álltam, hanem előtte ültem, a profi szakemberek kezelésbe vettek. Aztán szépen lassan én is megtanultam, hogy mi az ami…..
Cifrázhatnám, hogy mennyire szerettem ezt a ruhát viselni, de valószínűleg ezúttal a képek átnézése után sokkal inkább Lujzára fogtok emlékezni, mintsem erre az egyszerű, ámde nagyszerű púder színű ruhára. Lujza a StílusVadász vendége volt, ugyanis gazdája Borsi - aki…..
Időről időre trendi lesz bizonyos dolgok iránt érdeklődni. Régen például a konyha egy pici funkcionális helyiség volt a lakásban, ma már pedig a ház éke még akkor is, ha adott esetben a háziasszony fáradhatatlan a gyufát keresi, az amúgy totálisan automatizált konyhában. (nem…..
Imádom a fagylaltot és a jégkrémet, viszont utálom a cukorral, ízfokozókkal és tartósítószerekkel telenyomott édességeket. Házi jégkrémet tavaly csináltam először, egyszerűen előtte nem is gondoltam rá, hogy milyen könnyű elkészíteni! Nekem az egyik kedvencem a…..
Péntek kettő órakor a hét mérlege a következő: 900 megtett kilóméter, 10 órányi  élő adás és egy 60 perces StílusVadász a szerveren. A Mokka Országjárása elkezdődött, így a következő 13 hétben az ország különböző városaiból jelentkezünk majd és igyekszünk Nektek…..
Ahogyan azt ígértem Nektek, - a blogom "fashion rovatában" - minden héten kétszer megmutatom a kedvenc darabjaimat. Azokat, amiket a legjobban szerettem a forgatásaimon vagy a hétköznapjaimon viselni. Szerda van, íme a hét második favoritja.:) Május vége volt és még nyár.... A…..
Egy forgatáson szerettem bele ebbe a maxiruhába, ami azóta már az én gardróbom nyári alapdarabja is. A forgatás elején egy lapostalpú szandállal viseltem, aztán ahogy ment le a nap előkerült a tűsarkú, az ékszer és a farmerkabát is. Ezek pedig igazán elegánssá varázsolták,…..
Kifejezetten szkeptikusnak és meglehetősen racionálisnak tartom magam, ennek ellenére minden marketinges álma lehetnék, ugyanis egy ütős szlogennel engem be lehet fűzni. Ciki vagy sem, de így van. Így sok hülyeséget kipróbáltam már én is, de a történet végén mindig kiderült,…..
Tegnap este amikor megérkeztem a Barabás Villába, abban azért szinte teljesen biztos voltam, hogy nem egy hivalkodó és megalomán bemutatóra megyek. A helyszín és a tervezők személye, már önmagában ezt sugallta. A villát amúgy is imádom, bár eddig csak esküvői bulik és…..
Imádom amikor kreatív és tehetséges magyar nők összefognak és egymásból erőt, ihletet merítve alkotnak valami újat. Nos, Kármán Orsi és Cakó Kinga pont így cselekedtek, amikor feketén-fehéren összerakták ezt a kollekciót. Orsi láncokat, karkötőket és fülbevalókat adott…..
Biztos említettem már, hogy 26 éves koromig egyáltalán nem tudtam főzni. Noch dazu ez 26 éves koromig egyáltalán nem is érdekelt. :)  Aztán a Nagyi, az Anyukám és a netes szakácskönyvek, helyes útra tereltek. Ma már pedig az életemben külön élvezeti faktora van annak is, ha a…..
  Volt idő, amikor csömöröm volt a témától. Egyszerűen az idegeimre ment, hogy mindenhonnan a fogadd el és szeresd önmagad mantra folyt. Mémként terjedtek az életigenlésre ösztönző idézetek, szakemberek és szép emberek kiabálták, hogy önmagad elfogadása, az önbizalom, a…..