Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallode

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak azok a képződmények ebben a világban, amiktől azonnal atomjaidra hullasz szét. Ügyesen megmetszett arcod, mester igazította frizurád, gondosan ápolt kezeid vonalai összecsomósodnak, a tekintetedet homályos foltok takarják, pupillád egészen naggyá és izgatottá tágul, az öröm elillan a lelked…..
valamit valamiért . 2017.02.09 20:03:24
Én ezt befejezem.   Annyi feszültség kavarog bennem, hogy képtelen vagyok szavakat találni arra, hogy kifejezzem, mennyire halott már az a magatehetetlen kapcsolat, amit mi szerelemnek nevezünk. Élünk egymás mellett boldogtalanul, azzal hitegetve egymást, hogy ennél kielégítőbb nem lehet, miközben…..
Menjen már mindenki a faszomba, de komolyan. Tűkön ülve várok egy rohadt e-mailre, vagy egy hívásra, de semmi. Rohadt nagy semmi. Most komolyan, ennyire nem lehetek szar. Nem megyek bele a részletekbe, de szerintem állati jó, és hazugságot csak nyomokban tartalmazó önéletrajzot raktam össze, tényleg…..
Annyira fáradt vagyok. Tulajdonképpen fogalmam sincs miért ülök itt a laptop előtt ebben a fülledt, de egyszerre álltai hideg irodában. Próbálok úgy tenni mintha dolgoznék, holott szerintem még az utcáról is látszik, hogy nem csinálok semmit. Nem aludtam jól az éjjel, későn is feküdtem le, úgyhogy…..
valamit valamiért l e z á r 2016.12.30 11:38:04
Most őrültem meg - gondolta. Körbenézett a kocsiban. A mocskos lila üléshuzatok és a hússzínű falak mozogni kezdtek. Perisztaltikus, féreg - jutott eszébe. Egy óriás állat gyomrában érezte magát. Megemésztődöm, felemésztenek. Felemésztem magam - susogta. A szomszédos vágányra vonat futott be, a…..
Olyan jól érzem magam, végre találtam megfelelő melltartót, eddig csak topokat bírtam hordani, mint látható a képeimen. Az eheti jó hír, hogy újra fogyott Karolina, azonban észrevettük, hogy a gyors fogyás következtében elkezdett egy kicsit lógni Karolina bőre. Ebből is…..