Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyőrfiJudit

484 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Látogató!   A blog szerkesztője elköszön. Blogja már nem frissül tovább. (2015-2021) Köszönöm, hogy erre járt, további szép virtuális ösvényeket kívánok!  Az iskoláról minden információt ITT talál! Fiák-Győrfi Judit..
Iskolakóstolgató! Moraiskolazuglo    ..
Felvétel     A zuglói Móra Ferenc Általános Iskola felvételt hirdet   7. évfolyamára   angol nyelv emelt szintű,   német nemzetiségi nyelvoktató programmal működő osztályba.  Felvételi módja: szóbeli beszélgetés  Találkozási lehetőség leendő osztálytárssal, osztályfőnökkel,…..
  Elballagtak diákjaink. A Móra falon lévő rajzaikkal búcsúzunk itt a blogon tőlük. Rajz tanár: Csizovszki Katalin Rajzok: 8.a, 8.n, a 8. b feltöltése folyamatban.  A rajzokat fotózta, a videót készítette: Fiák-Győrfi Judit   Videók, kattints: 8.a 8.n...
A 22. Szép magyar beszéd verseny országos döntőjét az idén online formában rendezték meg a szervezők, többek között az Anyanyelvápolók Szövetsége, A Kazinczy-díj Alapítvány,  és a Boglári Általános Iskola és AMI. "Sok mindent hagy örökül egyik nemzedék a másikra, de mind között az egyik…..
Június másodikán második alkalommal látogattak el a Mórás érdeklődő diákok a Zuglói Civil Házba, ahol hangtechnikai foglalkozáson vettek részt Szabó- Gere Imre segítségével.     Még októberben a diákönkormányzat szervezésében elindult a bemutató foglalkozás. Sajnos a Covid rendeletek miatt nem…..
FENNTARTHATÓSÁGI HÉT”2021”  Állítsuk meg a műanyagzacskók használatát!  We need to stop those bags Angol projekt  Csodálatos kék bolygónkon, a Földön szeretnénk, ha minél tovább élvezhetné még az emberiség az egészséges életet. A fenntarthatóság titka a következő pilléreken…..
Szép mórás siker született a 2021. április 28-án megrendezett online Szép magyar beszéd (Kazinczy-verseny) kerületi fordulójában. Mészáros Dorián Zádor 8. n osztályos tanulónk (felkészítő tanára: Dudásné Bán Valéria) megnyerte a versenyt a 7-8. évfolyamosok kategóriájában, így ő képviseli Zuglót a…..
ÁPRILIS 11.  A MAGYAR KÖLTÉSZET NAPJA Az 5.n-ben meghirdetett  "Könyv, olvasás, karantén" című fotópályázat bizonyítja, hogy bármikor, bármilyen helyzetben lehet ovasni. A diákok ötletessége és olvasásszeretete nem ismer akadályokat!! Zellesné Mezősi Tünde magyartanár..
További információkért látogasson el az iskolai honlapunkra, vagy a leendő elsősöknek készített honlapunkra! Köszönjük! http://moraiskolazuglo.hu/?page_id=3038 https://www.moraiskolazuglo.eu/iskolakostolgato-2021-2022-es-tanev/  ..
Szeretettel Várjuk Önöket online! Szófelhő készítők: Nagy-Bíró Blanka, Nagy-Bíró Liza, Kovács Kira 8.n-es tanulók..
Akkreditált kiváló tehetségpont lettünk! :)..
Technika órán papír hóembert készítettünk, hátha elhozzák nekünk a várva várt havat. :) Fiák-Győrfi Judit /tanító..
Fruzsi 4.logopédiai o. Nimród 4. logopédiai osztály Levente 4. logopédiai osztály A kollázs fotón a 4.n-esek munkája. Színes zsírkréta alapra fekete festékkel festettek, majd egy fogpiszkálóval karcolták ki a tetszőleges képalakot. Nagyon tetszett mindkét osztálynak ez a karcolós…..
Csépes Bea és a 7. évfolyamosok munkája : ITT! ..
A Békés Team felhívásáról bővebben ITT olvashat! ..
Bővebben ITT! :)   ..
A mai napon iskolánkban is szűrték a pedagógusokat. Örömmel jelentjük, hogy senki nem produkált pozitív mintát. A tesztelők rendkívül gyorsan dolgoztak, alig egy óra után rohantak is tovább a következő helyszínre. Közben megjegyezték, milyen szép az iskolánk. :)  Köszönjük a munkájukat!..
Látogasson el honlapunkra! Minden információt ott talál! Köszönjük! https://moraiskolazuglo.webnode.hu/..
Márton napi fotóink 11.11. bűvös szám. Szent Márton napja! Az elmúlt 30 évben minden novemberben gyerekek, szülők, nagyszülők, kicsik és nagyok együtt vonultak fel lámpásaikkal az iskola körül. Ezt a bensőséges hangulatot most sajnos nem lehetséges megidéznünk. Ezért délelőtt,…..