Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bölcsészmérnök

80 bejegyzést írt és 802 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    "Szánalmas és gyáva testület. Szégyelljék magukat!" - akadt ki Szijjártó Péter az UEFA legutóbbi döntésén, mely a magyar futballválogatottat három zártkapus mérkőzésre, továbbá 100 ezer eurós pénzbírságra büntette. Azt kell mondanom: Szijjártónak tökéletesen igaza van. Mi több: egy tökös…..
bölcsészmérnök 2021.07.13 22:05:47
@János: A liberálfasiszták fáradhatatlanul küzdenek a szabadságjogokért, a vélemény és gondolat szabadságért, az általuk elnyomottnak és kirekesztettnek vélt csoportok életminőségének javításáért. Persze a kisebbségek védelme és az elnyomott csoportok érdekeinek képviselete csak egy megtévesztő álca, amelyet pajzsként tolnak maguk előtt. Valójában itt a többségi társadalom alapjainak szétzilálása a cél, ezért minden, a többségi társadalom érdekeit szolgáló rendszert megkérdőjeleznek és megtámadnak. A liberálfasisztáknak remek érzékük van ahhoz, hogy szinte bármilyen kérdésben a többségi társadalommal szemben foglaljanak állást. Mindenki ellen, aki felemeli a szavát a deviancia, a bűn és az el nem fogadott magatartásformák ellen, azonnal kegyetlen harcba szállnak. Minden olyan gyakorlatot és magatartásformát támogatnak viszont, amely a többségi társadalmat felháborítja. Az által rombolják a heteroszexuális családeszményt, hogy kritikátlanul támogatják a homoszexuálisok és egyéb deviánsok szélsőséges megnyilvánulásait, szétzilálják a nemzeti és vallási közösségeket, amikor a nemzet önvédelmi reakcióit támadják és a vallások ellen küzdenek, az ateizmust beállítva követendő példának. Mindehhez a tevékenységükhöz hatalmas médiatámogatás áll a rendelkezésükre.

Önnön jóságukba vetett hitükben megdicsőülve, önmagukat demokratának és tévedhetetlennek tartják. Miközben hatalmas erővel küzdenek a szabadságért, nem riadnak vissza a kirekesztéstől, a negligálástól és az ellenfél ellenséggé minősítéstől. A liberálfasiszták képesek gyűlölettel küzdeni a gyűlölet ellen, és kirekesztéssel küzdeni a kirekesztés ellen.

A liberálfasisztáknak köszönhetjük, hogy a legégetőbb társadalmi problémáinkról még beszélni sem szabad! Létrehozták az Orwelli újbeszél mintájára, a politikailag korrekt beszéd fogalmát. Ez már önmagában kirekesztő, mert azt sugallja, hogy minden más formájú megnyilatkozás inkorrekt. A píszí mögött nyilván valami olyan szándék állhat, hogy amit kimondani nem lehet, azt gondolni sem lehet. Pedig a píszí beszéd megtévesztő pótcselekvés, ravasz köntörfalazás, de éppen ezért veszélyes, mert elkerüli a dolgok néven nevezését, ezért az elhallgatásuk által tartósítja a problémákat.
Létezik egy olyan, - tudományos(nak tévedett) - dogma, amely szerint a tartós politikai képződmények elsődleges feladata a társadalom morális megalapozottságát megkonstruálni. Bevallom, egészen mostanáig én is ebben hittem. Magam is úgy véltem, egy nép tartását valamiféle szilárd erkölcsi…..
Pillanantkép Greta Thunberg 2019.09.26 12:07:45
Nyilvánosan megkínoznak egy kiskorú lányt a szülei, miközben mindenki felállva tapsol.   Hogyan történhet meg ez a 21. században? Önmagában is borzaszó élmény egy szorongó gyermek látványa. Sokkal felháborítóbb viszont, ha azt látjuk, hogy kétségbeesésbe hajszolnak egy gyermeket a saját szülei a…..
Több évszázados történelmi hagyományai vannak Angliában a klubéletnek. Szinte nincs olyan angol, aki ne lenne tagja egy vagy több klubnak. Ezzel a szocializációs háttérrel nem csoda, hogy értetlenül állnak az angol emberek az EU jelenlegi viselkedésével szemben.  Senki nem akar egy olyan klubnak a…..
Elindult a mentális kifárasztás. Nagyon nehéz elviselni a tartós bizonytalanságot, néhány hét vagy hónap alatt még a legelszántabb emberek is meg fognak törni és megkönnyebbülésként fogják megélni, amikor majd bejelentik az új irányvonalat.  ..
bölcsészmérnök 2018.09.20 12:18:49
@maxval balcán bircaman: Angol nyelvű cikket is írtak, tehát nemzetközi botrányra készülnek. Mártírt akarnak csinálni magukból.
Pillanantkép 10 éve 2018.09.16 20:30:25
A bankárok megtanulták, hogy következmények nélkül összedönthetik a világgazdaságot. Börtönbe sem kellett menniük és a jutalmakat is megtarthatták. Miért ne csinálnák meg még egyszer?  ..
Kitiltották a cigányokat a göteborgi rockfesztiválról, mert korábban sok volt a zsebtolvajlás és a késelés. A kitiltást egészen addig fenntartják, amíg a cigányok nem tanulnak meg kulturáltan viselkedni és nem hagynak fel bűnöző életmódjukkal.    ..
Az az ország képes egy országcsoport elfogadott vezetőjévé válni, aki méltányos feltételeket biztosít a vezetettek számára. Németország irányításával sikerült létrehozni egy olyan közösséget, ahonnan egyre többen szabadulni akarnak. Elképesztően téves elképzelés, hogy fenyegetéssel, kényszerítéssel…..
No, megvolt az választás is vala. 70 %, bizony markáns részvétel - lehetünk is kiadós részvéttel... Komolyra fordítva a szót: a tanulság az, hogy a közpénz nem csupán tao- meg MNB-alapítvány esetén veszítette el közpénz jellegét, hanem mindig. Merthogy ellopják: a kormány, illetve sameszai. A…..
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
Ne áltassuk magunkat, ez itt a Ground Zero. A Fidesz újabb kétharmada minden eddigi ellenzéki stratégiát, elképzelést, munkát érvénytelenített. Mint ellenzék, másodszor futunk neki a Fidesz leváltásának, és másodszor vallunk nagyjából ugyanúgy kudarcot.  A legegyszerűbb lépés most a bűnbakkeresés.…..
Svédországban nagyon magasak az adók, ezzel semmi újat nem mondok. A nagy kérdés az, hogy ha leülünk és kiszámoljuk, hogy Magyarországon mennyi az elvonás, akkor ér-e minket meglepetés. Emellett (északon maradva) költözünk egyet Norvégiában, végül ellátogatunk egy olyan…..
144 országból Magyarország a 124. helyezést érte el a World Economic Forum 2017-es, a nemek közötti egyenlőség országonkénti felmérése alapján (The Global Gender Gap Report) . Ez a felmérés több szempontból hasonlítja össze a nemek közötti megkülönböztetést. Az "Egyenlő fizetés hasonló munkáért"…..
Pillanantkép Balos rezisztencia 2018.02.08 13:48:12
Hatalmas kihívások előtt áll Európa és Németország, de nem látszik, hogy az új német kormány képes lenne ezekre releváns válaszokat adni. Tevékenységükkel várhatóan tovább fogják erősíteni az AFD-t, de persze nem fogják érteni, hogy miért erősödik a jobboldal, mint ahogy Magyarországon sem érti az…..
Az internet világába, vagy a lakásának magányába bezárt-bezárkózott tömegembert gyakorlatilag nem lehet meggyőzni észérvekkel, amit még mindig nem ért az ellenzék. Nem gondolom, hogy a magyarországi választók többségét mozgósítani lehet az ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel: egy fasisztoid…..
Botka Lászlót bedobta a törülköző, vagy ahogy dajcstomi mondta, az antigyurcsányista forradalom végképp felfalta önnön gyermekét. Vak csoszogását hallani eltévedt lovasoknak. A magyar baloldal újfent látványosan nem tudott kivergődni abból öntökönszúrás-spirálból, amiben vagy tíz éve, az első…..
Pillanantkép Cinizmus 2017.05.24 12:43:25
„Ha meg akarjuk állítani a szervezett embercsempészetet Afganisztánból, Pakisztánból, Szíriából, Irakból és régió többi országából, akkor szükség van rá, hogy megállapodjunk Törökországgal. Ha nem tesszük, akkor falat kell építenünk a határra, ami egy borzasztó megoldás.” Wolfgang Schäuble Ha…..
Ezúton tájékoztatom a kedves idelátogatókat, hogy ez a blog bezárt. A működésének vége. Ez egy fideszbirka, orbánhívő, orbánszekértoló NERnáci orbanopropagandisata, tisztára egy CÖF narancsbirka blog volt és ezért pusztújjon, tűnjön el, satöbbi...
bölcsészmérnök 2017.05.09 17:50:08
A nagy baloldali kiszavazóshow legújabb szónoklatversenye úgy tűnik, hogy végre érdemi ügyekről is szól, bár ez persze a sajtót sokkal kevésbé érdekeli, mint a ki kivel mit csinál közösen megkopott örökzöldje. Botka ugyanis nagy hatásúnak szánt programbeszédében nemcsak saját múltjának üzent hadat,…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. február 17.  A sajtószemlét meg is hallgathatja. Botka László tud harcolni, de most nagy fába vágta a fejszéjét: még ha kis pártok be is állnak mögé, akkor is csak fele annyi támogatót tud felmutatni, mint a Fidesz. Nem túl meggyőzően hangzik, amikor…..