Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunthatneversets

11255 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron sem maradunk ütős és modern metal bulik nélkül a fővárosban. Július elején új basszusgitárossal, és minden korábbinál súlyosabb, kísérletező dalokkal tér vissza az Analog Music Hallba az Infected Rain, augusztusban pedig önálló turnén érkezik az Akvárium Klubba az ausztrál post-hardcore…..
Heti dalmegosztásunkban harmóniák és csúnya riffek, mosh szörnyeteg, fülbe mászó refrének és grunge revival. /Fotó: Gatecreeper/..
A 2021-ben alakult budapesti, grunge és alternatív rock vonalon működő Bonilevine az elmúlt években két kislemez és jópár single után végre első, immáron magyar nyelvű nagylemezével jelentkezik. Az Iklódi Tamás (gitár/ének), Koronczy Gergely (basszusgitár/vokál), Petróczi-Farkas Ádám (gitár) és…..
Az endofdays zenekart az Orient Fall-ból ismert Veszelei Dániel (gitár) és Horváth Tamás (basszus) mellett Delhusa Maximilien (ének) alkotja. A zenekar első kislemeze, a kétszámos levitate, amit egy családi tragédia inspirált...
A Fekete Terror Productions és a Death Trap Records szervezésében szombaton már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Buried Alive Events név alatt futó eseménysorozat. Alább az összes tudnivaló...
Négy exkluzív magyar és több száz nemzetközi lemezmegjelenéssel tizenhetedik alkalommal rendezik meg 2024. április 20-án, szombaton a zenerajongók ünnepét, a Record Store Day-t. A lemezboltok napjára a kiadók és az előadók is különleges, jellemzően limitált lemezmegjelenésekkel készülnek. A…..
Ugly Kid Joe, Tankcsapda, AK26, godfater. és rengeteg motoros érkezik 2024. június 27-29. között a Budapest Open Road Days-re. Lesz Family-Kid Zone, Stunt Aréna, Budapesti Motoros Felvonulás, Custom Bike Corso és rengeteg nappali motoros és családi program, nem csak motorosoknak...
Calmness is Pretence címmel megjelent a black/death metalos budapesti Orv harmadik anyaga. A négyszámos, 25 perces EP az Iron Blood & Death Corporation kiadásában digitális és CD formátumban elérhető április 14-től...
Első klipjével jelentkezett a szigetvári, svéd metálzenén szocializálódott Jackhammer. A Kompakt város című dalhoz készült videót részben a zenekar próbatermében forgatta a Hanczik Dávid (ének, gitár), Jancsula Gergő (basszusgitár) és Varga Gary (dob) felállású trió...
„Kezdünk megöregedni, úgyhogy ne hagyd ki ezt a turnét” – ezzel az őszinte figyelmeztetéssel hirdette meg tavaszi koncertjeit a Nanowar of Steel. Budapesten április 26-án játszanak a Barba Negrában, előttük pedig egy másik kiváló olasz zenekar, a Trick or Treat mutatja be power metal zenéjét...
Finisben az AWS májusban érkező új lemeze. Itt a harmadik és egyben utolsó felvezető dal az ‘Innen szép nyerni’ albumról, a videóklip pedig Sáfrány Levente nevéhez köthető aki többek között olyan hollywoodi produkciókban dolgozott korábban mint az Oscar díjas “Poor Things” a “Witcher” vagy a…..
Heavenly Down címmel június 28-án a Hammerheart Records gondozásában érkezik a Sear Bliss kilencedik nagylemeze. A nyolc dalos albumról új dalt is tudunk mutatni The Upper World címmel...
2022-ben telt ház előtt léptek fel az Akvárium Klubban, november 16-i visszatérésükre pedig fél évvel korábban elkeltek a jegyek, így a nagy érdeklődésre való tekintettel a Guano Apes koncertje átkerül a Barba Negrába...
Heti dalmegosztásunkban most nagypályások és feltörekvők. Mindegyikben közös, hogy van bennük súly. /Fotó: High On Fire, James Rexroad/..
Hogy a Slayer pár koncertre történő újjáalakulása mennyire homályosítja el Kerry King szólóalbumát még nem tudjuk, mindenesetre most befutott róla a második előzetes, amihez egy videót is röffentettek. Mint ismert a volt Slayer gitáros első albuma From Hell I Rise címmel május 17-én jelenik meg. A…..
Második kislemezét mutatta be most készülő hetedik albumáról az Esti Kornél. A Semmi se ment meg minket egymástól című dalhoz, Farkas Marcell készített klipet olyan szereplőkkel, mint Walters Lili (Drakulics elvtárs, Űrpiknik) vagy a berlini filmfesztiválon a legjobb mellékszereplőnek járó Ezüst…..
A chicagói punk-rock zenekar két éve járt utoljára Budapesten, most pedig itt az idő, hogy visszatérjenek egy ütős koncerttel és a legutóbbi nagylemezük, a Nowhere Generation folytatásaként kiadott kislemez dalaival, valamint legnagyobb slágereikkel augusztus 13-án Budapest Parkba...
Idén várhatóan új lemezzel jelentkezik a jövőre 40. évét betöltő Dream Theater. Az újra Mike Portnoy doboslegendával dolgozó progmetal alakulat egy turnét is kerít a a jubileum köré, amely november 1-jén Budapestet is érinti. A zenekar egyébiránt jelenleg is stúdiózik, úgyhogy rövidesen további…..
Több, mint egy év után új anyaggal jelentkezett a budapesti kísérletezős groove/death vonalon mozgó DARKMESS. Az előző év Khaos EP-je után a banda még vadabb vizekre evez, továbbra sem kímélve a hallójáratokat. Az új Khronos című dal, nem csupán az őszi nagylemezük előzetes ízelítője, hanem egyben a…..
Három évvel a To Earth to Ashes to Dust album után új nagylemezzel örvendeztette meg a doom metal itthoni és külföldi rajongóit a színtér hazai zászlóvivője, a Magma Rise. Az idén 15. születésnapját ünneplő zenekar Neither land nor sea című 9 tételes anyaga a stílus tökéletes esszenciájaként…..
Heti dalmegosztásunkban metalcore szupergrupp, sima core-ságok, csajos nu metal fellángolás és goth-os borulás. /Fotó: Umbra Vitae/..
A Napalm Records gondozásában július 26-án érkezik a német Powerwolf új albuma, amely a Wake Up The Wicked címet kapta. A lemezen 11 dal kap majd helyet. Új dallal még nem tudunk szolgálni, dalcímekkel és borítóval viszont már igen. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekar október 22-én az…..
2024-ben is elindult a Wacken Metal Battle, a világ legnagyobb metál-tehetségkutatója és zenekari versenye. A tét idén is az, hogy ki képviselheti Magyarországot a verseny nemzetközi döntőjében a Wacken Open Air fesztiválon. A jelentkezés április 15-én éjfélig tart a metalbattle.hu weboldalon, majd…..
Október 13-án fejest ugorhatunk a sötétségbe és az agresszióba. Budapestre jön a német GHØSTKID, hogy az Analog Music Hall falai között vágjon minden résztvevőt a falhoz...
A múlt hónap végén jelentette be visszatérését a metalcore supergroupként aposztrofált Umbra Vitae. A Jacob Bannon (Converge) énekes, Sean Martin (Twitching Tongues, ex-Hatebreed) és Mike McKenzie (The Red Chord) gitárosok, Greg Weeks (The Red Chord) basszer és Jon Rice (Uncle Acid, Tsjuder) dobos…..