Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gamma wurlitzer

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
minden napra egy zene Prins 2015.02.24 08:58:41
“Muscles from Brussels” gyerkőcök, ide figyelés! Gyönyörű trash jelenet, amolyan (holland) lakótelepi Samantha néni: bewhiskyzve, milfeskedve, nappaliban lötyögve a (volt) millenium feltehetően egyik legszexuálisabb számára. Hmm, ezek a hollandok valahogy európa legdögösebb…..
minden napra egy zene Likes 2015.01.27 08:09:25
Könnyebb lenne, ha a sok ezer lájkos álföldalatti teknósok csak szart csinálnának, de nem könnyebb, mert pl. az ilyenek, meg az ilyenek. Az ilyenek szeretik egymást, és nagyon cool, vagy nagyon nem cool helyeken játszanak csak. A nagyon cool helyekre az ember nem tud vagy nem akar…..
      ..
minden napra egy zene Burning man 2014.11.04 07:52:52
Pff. Valami pár száz dolcsit be kell fizetni fejenként, az milyen hippiség? Sznobság! A prezi BM-es példa prezivel hirdeti magát, az milyen? Hypeosság! Divat. Pl. a “shirtcocker” srácok egy szál pólóban. Nárcizmus! De ha egy legibizásabb djből ilyen mixet vált ki az egész…..
"[...] Hatvanöt perc nagyon dallamos, remekül rendezett, pontosan vegyes, a szerkezete változatos elektronikus zene úgy hangzik, mintha jöhetett más művész. James az egész 90-es években volt hatással szivacs; része a zseni volt, hogy ő vett ötletek és szaladt őket a rendkívül…..
Offenbach Németország-szerte főleg a rossz bűnözési stasztikáiról nevezetes; a londoni techno turistáknak meg a Robert Johnson gourmet hangrendszeréről és kellemesen rugózó fa padlójáról. Csak találgatni lehet, hogy honnan a név, talán a jazz legenda után, talán nem; sok ideig…..
Objektíva Az Alkotótábor egy magyar techno fesztivál. Az idei, a tizenegyedik, két brutális Martin hangrendszerből, a magyar techno szkéna apraja-nagyjából, a szántódpusztai turisztikai központ pázsitjából, zsúptetős házaiból, lovaiból, és kis templomából állt; két…..
Ritka a jó pop lemez, gondolta. Vagy csak neki van rá ritkán igénye. A pop zenétől mindig nagyon jó vagy nagyon rossz kedve szokott lenni. A rossz pop zene meg csak felerősíti ezt a hatást. Tetszett neki a Sunny Day In Glasgow neve. Vajon miért van az hogy minden "shoegaze", amiről…..
minden napra egy zene Lo-fi barokk 2014.07.07 07:34:32
Egyet meg kell hagyni: a How To Dress Well öltözködni tényleg tud.  A Word’s I Don’t Remember kifutóra való. Szeretni igazán nem lehet, de kiráncigál valami perverz vonzalmat az emberből.   De ez a szabás még ügyesebb! Még azt hiszed, hogy hordanád is. Hiszen ez mount…..
"So it goes?! Gőzöm sincs, így jött ki a szöveg, de tök jó lenne, ha azt hinnék Vonnegut. Hihi." mondja a Girls Say Yes énekese egy koncert után. Avagy, bajban az ember, ha be akarja skatulyázni a zenéjüket: Catpowernicobeachhousenickdrakescoutnibbletdaughterasdajdfgvashdfgv, agyal a…..
Az indie rock koncerteknek van egy sajátos bódító hangulata. A jelenlévőkben talán csak annyi a közös hogy mindannyian ismerik a fű szagát, de mégis mintha lenne köztük valami titkos összetartás. Talán mert nincs is olyan hogy indie rock, az csak valami jól sikerült…..