Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nostandingonlydancing

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Colleen, aka Cécile Schott a 2000-es évek elején melodikus, minimalista instrumentális zenéjével járta be a vájtabb füleket. A Leaf Labelnél megjelent első három albumán a francia zenész különleges hangszerek egész arzenálját sorakoztatta fel: viola da gamba, csemballó,…..
Kilenc perc hátborzongás a francia elektro-pop duó zenei aláfestésével. Előadja: Jake Gyllenhaal Vendégszereplő: FKA Twigs  Rendezte: Daniel Wolfe ..
A 19 éves Las Vegas-i csodagyerek úgy húzott el mellettem tökéletesen tökéletlen, androgün hangjával, hogy csak akkor eszméltem fel, amikor meghallottam, illetve megláttam ezt:  Az On the regular fiúslányos, diszkósfunkys rappes hangzása csupán egyik arcát mutatja a…..
Tei Shi - aka Valerie Teicher - Argentínában született nagyjából 24 évvel ezelőtt. Élt Bogotában, Vancouverben, majd Bostonban a Berklee School of Music hallgatójaként, mostanában pedig brooklyni főhadiszállásán írja legújabb dalait. A hálószoba-projektként induló zenélés…..
Okosan épülő/halkuló house nóta a 2013-as Londonból a Ghostly International kiadó prezentálásában. Fogyasztása éjszakai budapesti száguldozáshoz/háton pörgéshez/tetőteraszon való dorbézoláshoz kizárólag magas hangerő mellett ajánlott. Enjoy!  ..
A pimaszul fiatal, még csak 21 éves Ben Khan a tavaly év végén a Soundcloudon megjelent demóival rázta fel az internet nagyérdemű népét bluesos-szintis-soulos dallamaival. Feszes, izgalmas, nyers, szexis hangzás, lüktető basszusok, hipnotikus ének. És trombitaszó. Vigyázat,…..
Ismerős a helyzet, amikor megkérdezik, hogy mi a kedvenc együttesed, és épp annyi féle zenét hallgatsz, hogy hirtelen nem tudod, mit mondj? Tinikoromban végül mindig a Strokes-t mondtam, aztán annyit csalódtam bennük az utóbbi egy-két albumuk kapcsán, hogy kiestek a dicső szerepből.…..
A Nick Wood és Kat Day alkotta KVB-re régi iPodom újraélesztése után találtam rá megint. (Kicsit megnyugtató volt, hogy a  "K" betű alatt a Killers/Kills/Kooks/... féle mainstream indie vonal mellett 2012-ben is hallgattam már jobb zenéket...) A londoni banda…..
„Mica Levi is a blessing!” – kiáltott fel barátnőm, amikor átküldtem neki a linket, hogy hallgassa meg az Under the Skin (akkor még frissen kijött) soundtrackjét. Nem túlzás, Mica Levi tényleg egy zseni. Ez volt az első alkalom, hogy filmhez komponált zenét – részben mondjuk…..
A jövő és a múlt hangjait egybegyúró Demdike Stare-ből ismert Miles Whitaker és a tavalyi év egyik (számomra) legmeglepőbb albumát, a máshoz nem is nagyon hasonlítható, leginkább a dub techno műfajába sorolt Luxury Problemst jegyző Andy Stott alkotta páros már korábban is…..