Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motyka-botyka

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
motyka-botyka 2012.12.16 12:48:39
Most, hogy megerkeztunk epsegben Accraba, mar feltehetjuk kis balesetunk kepeit... A mauritan hatar elott par kilometerrel (GPS koordinatak: N21 45 04.4 W16 54 18.9) keson vettem eszre, hogy Peter megall a szembejovo motorosokkal baratkozni es mar csak arra volt idom, hogy elkeruljem a teljes…..
Meg termeszet....Eljutunk a Mole National Park-ba. Bejarat Larabangabol, ahol Ibrahimot es Juszufot keressuk Blumi baratunk ajanlasaval. Sajnos rengeteg Ibrahim van a faluban, igy elmarad egy nemzetek kozotti nagy barati osszeborulas. Bemegyunk a parkba.Elozo nap azt tervezgettuk, hogy a tobb ezer…..
Budapest-Bamako BOBO 2008.02.09 13:22:00
Mar nagyon vartuk Bobot. Burkina Faso gyerekkorom belyeggyujtesenek hon ahitott ritkasagainak szulohazaja. Egy orszag, amirol sokaig azt se tudtam, hogy hol is van.Bobo Dioulasso egy nagyvaros, ahol mindenki mopeddel jar. Olyan markak, amirol meg eletunkben nem hallottunk (Keweseki, Tonda,…..
A Törökországban alapított, de az isztambuli mellett ma már bécsi székhellyel is rendelkező maybedesign tervezőgárdája 2003-ban indította el a turkish reform collection elnevezésű termékcsaládot, amely hagyományos, vagy a török kultúrához kapcsolódó…..
Most, hogy visszakaptuk, elárulhatjuk, hogy elvesztettük kb. 1 hete a műholdas telefonunkat. Történt mindez az út szelén valahol Sidi Kacemnél, egy kannából tankolás közben. Ott maradt a műholdas telefon, ami családjaink kapaszkodója a mauritán szakaszra. Derouich, aki…..
Budapest-Bamako Jön a henger! 2008.01.24 09:12:00
Már Marokkóban van a hengerünk. Zoli, aki a buli kedvéért Marokkóba repült a póthengerünkkel, már buszon ül Agadir felé, ahol mi sorban alkudozunk az összes szerelovel, ki rakja össze hamarabb a motorunkat.Addig a tengerparton próbáljuk nem elfelejteni, hogy miért is…..
Hétfő estére több szerelőt és alkatrészkereskedőt ismertünk meg Marokkóban pár nap alatt, mint Magyarországon évek alatt, megtanultuk a Marokkói motorfelújítás menetét és szereplőinek sorrendjét. És még nincs vége!   Jelen pillanatban három választásunk van, de…..
Tegnap megkaptam a terkepet amit Samu fiam rajzolt nekem, nehogy eltevedjek, a sietos indulasban ugyanis otthon felejtettem a gondosan kidolgozott katonai felhasznalasra keszult terkepet, de szerencsere sikerult meg eljuttatniuk a Lakinak aki mostanra utolert minket. Igy mar nyugodtan vagunk…..