Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arthur Bloch

0 bejegyzést írt és 572 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonöt évvel ezelőtt Zöldi László szerkesztésében megjelent egy olyan könyvecske, mely politikusok, művészek, üzletemberek, sportolók, közéleti személyiségek legjobb, illetve legrosszabb mondásait adta közre. A kötet sztárja kétségtelenül Orbán Viktor, volt aki 1994 elején még abban bízott, hogy…..
Rohadék ügynöktől a gecimédián át a pofák szétlövéséig. ..
Arthur Bloch 2019.12.12 03:24:53
@azigaziraptor: Qualis dominus, talis es servus....
Olyan országok bírálják pártunk és kormányunk politikáját, melyekben a polgárok egy pillanatra sem kételkednek a jogállamiság értékeiben, ahol az EU egy értékközösségen alapuló politikai közösség, melyben nincs helye az ellenséggel való kokettálásnak, és a közös elvek elárulásának. Ezekben az…..
Arthur Bloch 2019.08.06 01:46:22
@MAXVAL bircaman közíró: Birka! Ki lelkesedik egy birkaszarért..? Tűnj el az alvégen...
A gazember utolsó menedéke a nacionalizmus mellett...
Arthur Bloch 2019.07.30 01:00:02
@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.: Nobilitas sola est atque unica virtus...Amúgy álmodik a nyomor ?!
A Szegedi Ítélőtábla bűncselekmény hiányában felmentette Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst, az MNV két korábbi vezetőjét. Ellenük még az előző kormány idején indult koncepciós eljárás, melynek végső célja Gyurcsány Ferenc kriminalizálása volt. A tegnapi ítélet másodfokú, de még nem jogerős, hátra…..
• Weber befejezte az egyezkedést Orbánnal, ha az nem enged, fel is út, le is út neki a Néppártban • A CSU elnöke látványosan kihagyja Magyarországot, amikor a jövő héten a térségbe látogat, mert szerinte pártja idáig túlértékelte a magyar kapcsolatot  • A kormánybarát nacionalista-populista szerb…..
Arthur Bloch 2019.04.29 02:40:35
@közíró MAXVAL bircaman: A romantikus naív Voltaire mondta: " sosem vágják le olyanok fejét,akinek nincs..."
1. A migráció kezelését elvenni Brüsszeltől és visszaadni a nemzetállamoknak.Ha, ahogy a környezetvédelemre fittyet hányó populista vezetők mondják: nem lesz klímakatasztrófa, akkor persze nem várható népvándorlás, tehát ez az egész migránsozás felesleges! De ha mégis lesz népvándorlás, akkor egy…..
Arthur Bloch 2019.04.06 02:22:36
@apro_marosan_petergabor: Hol van az a "követelmény",hogy kötelező beengedni az ún. migránsokat ?? Ha ilyen nincs,akkor ne is hivatkozzon Kecóka ilyen szövebbel... bozo
Hiába folytatódik a pávatánc, Orbán lábára béklyó került, úgy pedig nehéz a mozgás. És ronda is. Meg sikertelen. Az Európai Néppárt kirakta a vizelő kutyát a ház elé. A sajtótájékoztatón előadott hazugságai pedig még rontják is a helyzetét. Rögzítsük a legfontosabb tényeket: 1. Orbán és a Fidesz…..
Arthur Bloch 2019.03.22 03:35:59
@MAXVAL bircaman közíró: Melyik nép javára birka ???Nemo nascitur doctus,sed fit...
Miközben Orbán hisztizik, hogy az Európai Egyesült Államok lázálom, addig nem árt felidézni egy fontos dokumentumot. A szöveg egy igazi államférfi, egy konzervatív politikus sajátja. Bizonyos Sir Winston Churchill sajátja. Ő mondta ki először, hogy Európa bajaira a megoldás az Európai Egyesült…..
Arthur Bloch 2019.03.20 02:15:23
@MAXVAL bircaman közíró: Mit is ???!!! Egy új háborút, vagy egy új nemzetközi komfliktust ??!
Kovács Zoltán, Soros-ösztöndíjas kormányszóvivő szerint a Gruevszki nevű elítélt macedón miniszterelnök-bűnözőnek azért járt a különleges menekültügyi elbánás, mert miniszterelnök volt. Orbán ennyire tisztelné a kormányfői múltat? Akkor miért gyurcsányozik ma is? Hol a különleges elbánás? Ráadásul…..
Arthur Bloch 2019.03.17 01:15:41
@György Atucsák: Qualis dominus, talis es serves...suttyó...
Igaz, hogy egy blognak, de Balog Zoltán megkezdte a vezeklést. Elismerte, hogy a kormánynak nem dolga, sőt, a gőg jele, ha meg akarja védeni a kereszténységet. Ma már úgy látja, hogy a migránsozást is túltolták... Lehet, hogy Isten megbocsátja bűneit, mi itt a Kávézóban nem vagyunk ilyen…..
Arthur Bloch 2019.03.01 03:21:12
@komiszár: Nemo nascitur doctus, sed fit..... Lenin et. is tudta : tanulni,tanulni,tanulni...
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Arthur Bloch 2019.01.14 17:25:39
@Orbán 1 GÉNIUSZ: Aki ott volt,az sosem kételkedett abban : hogy a Kecókáék szervezték meg a székház elleni "bulit" - Kecóka akkor "okosan" elmenekült a helyszínről, mert félt attól, hogy a jogszerű intézkedések során horogra akad ő is.... Fletóék nem voltak "szemkilövetők" , a jogszerű rendőri intézkedést a csőcselékkel idézték elő. Okos !!!
MaGYAUR A tüntetések igazi oka 2018.12.24 09:30:38
A tüntetések mélyebb oka az orbáni nemzetrontó politika veszélyes következményei elleni tiltakozás! Orbán bűne a kishitűség, hogy rájátszik az ország lemaradására és olcsó, betanítottmunkás nemzetté tesz minket... Hogy azt sugallja a politikája, hogy zárkózzunk be, ne is próbáljunk…..
Arthur Bloch 2018.12.25 04:24:21
@maxval balcán bircaman: Az egészséges embert az különbözteti meg az elmebetegtől, hogy az egészségesben minden elmebaj ott él , - az elmebetegben csak az egyike.../Robert M.
MaGYAUR A lázadás kevés... 2018.12.18 08:54:00
A siker receptje a következő: A lázadás élére, annak érdekében hogy valódi forradalmi változás történjen. vezérkar és vezér kell! Továbbá rendelkezni kell rövid távú, konkrét cselekvési programmal, valamint hosszú távú világos céllal...de a legsürgetőbb feladat a pártok felett álló, össz-ellenzéki…..
Arthur Bloch 2018.12.19 03:01:03
@maxval balcán bircaman: ..bee too big for one's boots...Másképp : birca! ne dobálózz a sz..rral, mert csak szaros marad a kezed !!!
Először meg sem tudtak mukkani. Utána viszont zsigerből reagált a Fidesz kommunikációs apparátus az egyre kínosabbá váló ügyre: Gyurcsány és Soros. Ki más? Azonban, ahogy telnek a napok, egyre röhejesebb magyarázatokkal rukkolnak elő - védve a védhetetlent...
Arthur Bloch 2018.11.25 04:13:17
@balcán maxval bircaman: Tanulni kellene Senecától:"gyakrabban használd a füled,mint a nyelved..."
Kis magyar fakenews-metodológia. ..
Arthur Bloch 2018.11.10 03:45:56
@László Baranyai: Kecóka sosem lesz egy Tusk... Egy csak cigánykodó figura...
       Na most, akad még közmondás garmadával. Pl.: minél vincentebb, minél jótündérebb valaki, annál inkább le kell szarni. Lehetőleg pofán. (Bayerzsolti)    Wow.     Van egy másik csoda is, amit nem én találtam, de tökéletes. Bayerzsolti a Szentesi Zöldi nevű kiskollégáját méltatja a…..
Nem lehet nem észrevenni, hogy Gyurcsány Ferenc tudatos, előre megtervezett lépésekkel tért vissza a nyári szünet után. Amíg a többi párt a sebeit nyalogatta és kirugdalta, lemondatta a vezetőit, addig a DK folytatja az építkezést. Azzal kezdődött a visszatérés, hogy szombaton a DK elnöke évadnyitó…..
Arthur Bloch 2018.09.18 05:07:07
@maxval balcán bircaman: Ilyen nehéz a magyar nyelv...???!
Elszámította magát a nagy stratéga, aki a néppárti frakció előtt azt bizonygatta, hogy képtelen befolyást gyakorolni a magyar parlamenti képviselőkre. Merkel és Macron alaposan megdolgozta az európai konzervatívokat, hogy voksoljanak Orbán ellen, ez nem sok jót ígér a magyar politikus európai…..
Arthur Bloch 2018.09.14 06:47:33
@Fang Lee: Ki tartja alacsonyan a béreket ???! Hol tetszik élni ? Nemo nascitur doctus , sed fit....tyanuli,tyanuli!
A Sargentini-jelentés már régóta sláger volt mind Magyarorszzágon, mind az egész Európai Unióban. Lehetett érveli az arra valóhivatkozással, lehetett lobogtatni, nem figyelembe venni, teljes politikai stratégiát arra alapozni. A jelentés mindenképpen mérföldkő az Unió és Magyarország történetében…..
Arthur Bloch 2018.09.13 04:57:38
@balcán maxval bircaman: Nemo nascitur doctus ,sed fit....tetszik érteni ??!
A menekültválságon elbukhat az unió, de még messze nem biztos, hogy jövőre a populista demagógok futnak be, mert a francia elnök ki tudja húzni a méregfogukat. Orbán és Salvini: egy gyönyörű férfibarátság kezdete? Aligha, viszont a szélsőséges német AfD főnöke nagyon is üdvözli, amit  a magyar…..
Arthur Bloch 2018.09.02 13:06:31
@Quercus a gondolkodó: Gondolkodó ? Mivel ? Agyasincs bunkócska...
Az Átlátszó riportja nyomán mi is megírtuk, milyen változásokat léptetett életbe a Hír TV új vezetősége, már túl azon persze, hogy a vezetőváltás pillanatától kezdve újra szigorúan tilos gecinek gondolni Orbán Viktort, sőt, ami azt illeti, kötelező úgy tenni, mintha senki sem lenne kevésbé geci nála…..
Arthur Bloch 2018.08.09 04:35:06
@6.Lenin: Fonnyadt faszkalapnak tetszik lenni... tán úgy még szebb: bugris!!!
Hollik István is házhoz ment a méretes lószerszámért...
Arthur Bloch 2018.07.17 04:19:19
@maxval balcán bircaman: Ki tombol itt ? Két baromfi leégette magát ...a birka meg csak egy bolgár birka !