Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barakis

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Néked kedves Olvasó !                 Jó rég nem jelentkeztünk és még a Painting Jamról sem írtunk semmit. Eme hiányosságunkat pótlandó íme egy új bejegyzés .A bejegyzés témája pedig nem más mint egy új terepasztal. Ám mielőtt elkezdeném szeretném…..
Barakis 2014.07.30 08:21:29
Pl ennek a két háznak a falára:

m.cdn.blog.hu/tm/tmtmanufaktura/image/CSV%20terepasztal/DSC_0259.JPG

m.cdn.blog.hu/tm/tmtmanufaktura/image/CSV%20terepasztal/DSC_0279.JPG

Főleg az elsőre. Tényleg csak belekaristoltad ezeket? Főleg az elsőnél hihetetlen.

Ami érdekelne egy ilyen épület stabilitása, hogyan néz ki belülről? Az épületek statikusak, azaz rá vannak ragasztva a terepre?

Köszönöm a válaszokat!
Barakis 2014.07.30 16:56:44
@MARNEUS: Igazából a falak érdekelne, az elsőnél a kőfal, a másodiknal a fa mintázat. De akkor ezek szerint éljes a farigcsálás. Igen, sokat segítettél, köszönöm!
Freebooter's Fate Botladozások 2014.05.04 19:59:15
Rég írtam már ide, gondolom sokan el is felejtették a blogomat, de sebaj, lesz ez még így se. Gyors helyzetjelentés következik. Figurák lassan sorjázva lesznek, egyszer talán festve is. Messze még a nyár, mikor csak dolgozni kell járni, evvan.Egy hónapja rendesen bevásároltunk…..
Az egész George R.R. Martinnal és azzal a reggellel kezdődött, amikor korunk Tolkienja (aki egyértelműen túlszárnyalja a nagy elődöt) megigazította szakállát, felcsapta fejére félreismerhetetlen sapiját, előkapta tollát, és megteremtette a Hét Királyság világának első…..
Barakis 2014.04.23 14:05:39
@Aha, persze: Lófaszt lesz örök vita, max addig tart, amíg a sorozat hype-ja. Utána jön a következő, amit megintcsak a LotR-hoz fognak hasonlítani és nem ehhez. Vajon miért?

Cikkhez: az a baj az ilyen hangzatos címekkel ("amikor korunk Tolkienja (aki egyértelműen túlszárnyalja a nagy elődöt)", "George R.R. Martin egy csapásra a fantasyirodalom nagy alakjává vált"), hogy fingja sincs ki az a Margaret Weis és Tracy Hickman vagy R. A. Salvatore, pedig hozzájuk képest ez a világ egy jól sikerült iparosmunka, semmi több. Mármint fantasy tekintetében.
Barakis 2014.04.23 14:29:34
@Exploiter: Kb annyira egy műfaj, mint ez az álfantasy a LotR-al.
Barakis 2014.04.23 14:47:39
@Arrius (ex-Nathan D'Xantine): Az általuk megalkotott világokról volt szó, illetve karakterfejlődésekről. Azért lássuk be, az elmúlt 40 év fantasy irodalmára nem kevés hatást gyakorolt a D&D.
Freebooter's Fate Kezdetek 2014.04.02 21:43:55
Úgy döntöttem, hogy elindítom ezt a blogot, egyrészt saját magamat inspirálva, másrészt kicsit reménykedem abban, hogy más is kedvet kap hozzá. Pár szó magáról a játékról: A német Freebooter's Miniatures már jó ideje a piacon van, sokáig csak kis szériás fémfigurákat…..
Legalábbis a másik három metróhoz képest feltűnően sok volt rajta a szabad hely. A forgalom ugyan nem volt kritikusan kicsi, a nemrég megjelent hírek szerint ha a metró forgalma nem lesz elég nagy, vissza kell fizetni a rá kapott pénzt az EU-nak. Április 1-jén már a harmadik…..