Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajdú Dóra

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre talán értelmezhetetlennek tűnik a fogalom: Történeti Kriminológia Műhely. Ez valóban igaz is, hiszen olyat művelünk, amit rajtunk kívül nem sokan. A 18-20. század bűnözésével foglalkozunk, büntetőjog-történeti, társadalomtörténeti és kriminológiai szempontból. Az…..
Eötvös Blog Élményeim Turkuban 2014.05.27 22:15:36
A Campus Hungary ösztöndíjnak köszönhetően az elmúlt két hetet Finnországban, Turkuban tölthettem, elsősorban abból a célból, hogy az egyetemi könyvtárat feltúrva kiegészítő kutatásokat végezzek a doktori disszertációm megírásához. Azt hiszem, ezt a tervet maradéktalanul…..
Eötvös Blog Salsa a koliban! 2014.04.07 02:44:31
  A rengeteg tanulás mellett elgondolkoztatok már azon, hogy a koli közösségi életébe is be kellene kapcsolódnotok? Netán társra vágytok, de túl félénkek vagytok? Itt a legjobb tippem mindkét problémára: gyertek salsázni! Hogy miért? Mindenekelőtt azért, mert a tánctudás…..
Ezzel a címmel került meghirdetésre a Történeti Kriminológia Műhely e félévi első, meghívott előadó által tartott előadása. Az előadó személyében Bezsenyi Tamást, az ELTE BTK Atelier Társadalomtörténeti Tanszék doktoranduszát üdvözölhettük, aki rendkívül élvezetes…..