Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TomiStark

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz kérdések ezek. Volt egyszer egy BlackBerry aki az akkori okostelefon piac királya volt anno 2006-ban. Mit is jelentett akkor az "okostelefon"? Email-t és egy pár nagyon egyszerű alkalmazást. Kik használtak ilyen eszközöket? Üzlet emberek és céges felhasználók. Csak ők…..
Ma a katasztrofális eredmények mellett végül az androidos csúszka BlackBerry-t is belengette szeretett Kanadai vállalatunk.Bontsuk a bejelentést két részre:1. Android Priv: Az androidos Priv jön és megmenti a személyes szféránkat a hakkerektol és a rossz indulatu szoftverktol,…..
BlackBerry-vel a vilag Logout TV 2015.09.23 18:01:27
Stark bátyátok YouTube videója 09.23.-án címlapos lett a Logout-on :) Aki eddig még nem látta itt megteheti bár pár infó menet közben már nem aktuális...:  Cikk a Logout-on: http://logout.hu/cikk/logout_tv_blackberry_es_az_android/teljes.html..
Sajnos szeretett Classic-om kidőlt alólam. A közelség szenzor bemondta az unalmast és amíg a szervizben van addig gondoltam kipróbálom milyen ha csak érintős egy BB10-es telefon. Pár embert már megtérítettem a BlackBerry-nek pályafutásom során. Ezek közül az egyik egy ős…..
Gondolom mindenki valamilyen úton, de találkozott már a lenti képpel a BB10-es böngészőben: Ennek bizony általában az az oka hogy a videót nem tették elérhetővé az adott régióban szerzői jogi vagy egyéb okok miatt (pl.: a feltöltő béna volt) Hála istennek mindenre van…..
A nevem Tomi Stark és BlackBerry függő vagyok. 2006 óta használok okostelefonokat és az évek során egy dolog általában közös volt bennük: a QWERTY billentyűzet. Most pedig jöjjön néhány a emlékezetes darab: Nokia 9210 Treo 650 Nokia…..
Sok embernek, köztük nekem is igen komoly fétisem a fehér színű telefon. A lenti képek alapján a BlackBerry nem felejtette el a hozzám hasonló perverzeket, akiknek a még egy BlackBerry is csak fehér lehet. Mondjuk egyelőre egy szóval nem állította a BlackBerry, hogy lesz ilyen…..
A függőségem pedig az utóbbi időben komoly fejfájást okozott, de legalábbis most szembesültem először az elvonási tünetekkel. Aki ismer engem tudja, hogy jó ideje BlackBerry-t használok, előtte pedig minden mást, amin QWERTY gombsor volt (Nokia, Palm). A novemberben vásárolt…..
BerryBlog A PlayBook hattyúdala 2014.04.15 13:56:44
A BerryBlog és a PlayBookBlog összeolvadása óta többször is megkaptuk, hogy amióta nincs PlayBookBlog teljesen eltűntek a BlackBerry tabletjével kapcsolatos hírek, cikkek. Ám legyen, ez a cikk egyben a miértre is választ adhat. Merthogy sajnos nincsenek jó hírek. Az idén március…..
Van egy dolog ami a BlackBerry felhasználókat mindig összeköti az egész világon, ami az nem más mint maga a BlackBerry, illetve a márka iránti szeretet. Van aki szereti, hogy vannak a telefonján gombok (ha vannak) és hamar tud rajta ezt-azt megírni. Van aki a multitasking…..
Bizony ezt is megéltük, a BlackBerry saját alkalmazás boltja az ötödik születésnapját ünnepli. Ilyenkor a gyártók többnyire fordított születésnapot tartanak, vagyis ez alkalomból a BlackBerry kedveskedik nekünk pár prémium alkalmazással: Tilt: egy nagyon dizájnos RSS…..
A héten a Microsoft bejelentette, hogy minden iPhone és Android rendszerű készülékre díjmentesen elérhetővé teszi a méltán népszerű irodai alkalmazását amennyiben megelégszünk azzal, hogy csak a korábban létrehozott állományokat nézhetjük meg vagy szerkeszthetjük…..
Az előző posztban éppen arról volt szó, hogy a BlackBerry keményen le kíván sújtani azokra, akik mindenféle belsős információkat, vagy rendszerkörnyezeteket kiszivárogtatnak, és bár egyes vélemények szerint a nem hivatalos rendszerfrissítéseket direkt szivárogtatja ki a cég,…..
A híres DJ, Diplo közismert a kütyüfüggőségéről amit kiválóan érzékeltet a lenti kép is: Azért megnyugtató, hogy a nagy halom telefon között még mindig van egy BlackBerry és már nem a régi 9800: ..
A BlackBerry 10 operációs rendszer 10.3-as verziójának tegnapi kiszivárogtatását követően a legkisebb mértékben is geekebb beállítottságú BlackBerrys közösség azonnal felbolydult méhkassá változott, ráadásul ha ez nem lenne elég, van egy nagy hírem azoknak, akik még mindig…..
A PlayBook 2011-es debütálása óta szinte pontosan három év telt el, és bár a legtöbb cég -- figyelembe véve a nem túl fényes szereplést -- már rég kukába vágta volna a terméket (illetve kukába vágja így is, úgy is egy- másfél év után, legyen bármennyire sikeres), a…..
Napjaink okostelefonjai nyers számítási teljesítmény alapján bizony néhány évvel ezelőtti laptopok és netbookok szintjén vannak sőt ha szétnézünk a felsőkategóriában, akkor olykor röhögve túl is teljesítik azokat. Szóval joggal merülhet fel sokakban a kérdés: miért…..