Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wantaan

0 bejegyzést írt és 956 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Hettyey András írása. A szerző a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusa, külpolitikai szakértő. * Éppen azokban a német tartományokban félnek a legtöbben az iszlámtól, ahol jóformán nem élnek muzulmánok − és fordítva: abban a tartományban, ahol a…..
wantaan 2015.01.14 09:45:01
@Helyes Írás: Pedig szégyen ez az ember. Tudod a Homo Sapiens biológiai alkatánál fogva néha naponta 25-30x bélgázt ereszt, ennek ellenére jó pár évszázada bizonyos körökben pl evésközben, társaságban nem tesz ilyent, ....de pl nem emleget kötelet akasztott ember házában, temetésen nem kéri föl az özvegyet táncra a gyász zene alatt
.... tehát számos olyan élethelyzet van amit mindenki megtesz, megcsinál máskor, más társaságban vagy csak úgy ön magában ..... csak ép nem ott és akkor amikor nem illik. No ennek a nagyon egyszerű elvárásnak nem tudott megfelelni a magyar miniszterelnök.
S ez bizony égő az egész nemzet, minden magyar számára.
Drágáim! Úgy telt el az év első tíz napja, hogy az alkotás múzsája sajnálatos okokból nem csókolt homlokon, ezért igen nehezen jutottam elhatározásra abban a tekintetben, hogy ennyi idő után mihez szóljak hozzá. Úgy döntöttem, mivel hosszúnak nevezhető eltűnés után a…..
wantaan 2015.01.11 10:58:06
@Haraszty Miklós: Sajnos a körülötte lévő "orvosi bizottság" gáz és víz szerelőkből és kivénhedt luftrugókból áll.
Az Origo szerint a "kamupártok dönthetnek Veszprémben", és a cikket olvasva az is kiderült, hogy a kis pártokat érti ez alatt a szerző, és használja a fogalmakat felcserélhetőként. Kár. A kamupártok azok a pártok, amelyeket a Fidesz kezdeményezett vagy hozott helyzetbe a legutóbbi…..
wantaan 2015.01.08 14:58:01
@panelburzsuj: Tehát .... tehát jól hülyére vett téged az unionista! De még hányan vannak akiket hülyére vesz? ....nem sorolom. Unionista nem vitatkozni akar veled vagy érvet érvvel ütköztetni , hanem csak a párbeszéd látszatát keltve előadni beteges képzeteit. Az nem érdekes valójában hogy te mit írsz neki.
wantaan 2015.01.08 15:22:20
@panelburzsuj:2 és fél az a 3 és abból 2 az ugyan az. Unionista és mortullus ugyan az a személy. S mily érdekes "mortullus" eltűnt unionistából. Persze most majd újrajelentkezik mert sértve érzi magát.
wantaan 2015.01.10 23:22:18
@mortullus: No ugye ugye unionista! Jól írtam Én , hogy jelentkezni fogsz. ..... de nem nálam kellett volna kis butus hanem egy pszichológusnál szegény kis szerencsétlen pichi phöch.
Amúgy egy valós történelmi kérdést is feszegetsz, mármint hogy a honfoglaló magyarok közt mennyi zsidó vallású lehetett? Amennyiben erre vagy kíváncsi .... s miért ne lehetnél, meg kell állapítanom , hogy már maga a kérdés felvetés is dicséretes szellemi teljesítmény részedről..... Szerintem ha utána olvasnál és itt a nagy nyilvánosság előtt beszámolnál róla ...akkor lehet nagyobb figyelmet kapnál mint azzal a beteges belvárosi zsidózással. S lehet, hogy még az a kisebbségi defektus is eltűnne írásaidból amit most tapasztalhatunk Téged olvasva.
No sok sikert! ...és várjuk részletes beszámolódat. .... de ne kapkodj! A jó munkához idő kell .... 2-3 hetet adj magadnak.
1000 leütés Veszett ország 2015.01.08 19:58:37
Két hatalmi játszma frontvonalában szenvedünk. Az egyik egyre evidensebben az orosz-német-amerikai vetélkedés, amelyikben mindegyik félnek a többit metsző igényei vannak, és a negyedikként Magyarország megpróbálja védeni -- nyilván nem a maga, hanem Orbán szuverenitását. Orbán…..
wantaan 2015.01.08 20:51:22
@HaFr: Olvasva az elmúlt napok írásait valamiért az jut az eszembe mintha azt akarnád sugallni , hogy ... fogjuk meg aztán vigyétek Én adom a témát!
..."ki kell törnünk" .... ki! .... és? .... ha nem akkor mi van?
Inkább törj ki ..... s mindenki törjön ki, amig nem gyorsul fel az idő vagy mi?
Olvasd vissza az elmúlt napok hozzászólásait a blogjaidhoz!
Ki kell törnünk? Te ki akarsz-e törni?
S ha ki akarsz akkor ..... nem elég akarni .... s mit tettél? - Kitörtél?
Naponta írhatsz akár 4-5 kis értekezést ....az még nem tett s főleg nem kitörés.

...az öreg mezőőr az őszi vetést védendően a levegőbe lőtt a sörétesével. A varjak unottan fölrepültek s pár méterrel arrébb leszálltak. aközben egy vén dolmányos varjú még azt is mondta , hogy KÁR!
wantaan 2015.01.09 19:32:07
@DrGehaeuse: Nem tiltott ki! Miért tiltott volna? @HaFr: Miért tiltottál volna ki?

"Barbarus hic ego sum, quia non intellegor ulli."

Túl fárasztóak vagytok. Legalábbis most úgy tűnik. Ti gereblyézitek a vizet s én fáradok tőle.
Vendégszerzőnk, Stefano Bottoni történész írása.Első gondolat: iszony és felháborodás.Második: mérhetetlen és egyben beletörődő harag. Éveken át kinevették, megfenyegették vagy hallgatásra kényszerítették azokat a lényeglátó elméket, akik megjósolták a mai és az ehhez…..
A szabadság politikai programja kudarcot vallott Magyarországon 1990 és 2010 között, mert nem volt mögötte a szabadságnak kultúrája, és a szabadságot hirdető politikai erők elég rövidlátók és korruptak voltak ahhoz, hogy ezt se ne lássák, se tenni ne akarjanak ellene. A…..
wantaan 2015.01.06 22:11:53
@wantaan: S ehhez a tömegek számára nem kell sem történelmi visszatekintés sem ideológiai áramlatok tudományos elemzése. Ajánlat kell. Ajánlat amely részletezi a mindennapok szabadságát- szabadság fokát. ...ha a szabadságot állítjuk a középpontba. A szabadság középpontba állítása nem mindig nyerő mód ...sajnos a magyar társadalom néha tudatosan , néha tudattalanul is lemond a szabadságának egy részéről egy más valós vagy vélt idea kedvéért (ebben az esetben a szabadság rosszul van pozicionálva a konkurens pártok részéről)
wantaan 2015.01.07 08:24:44
@toportyánzsóti: de unionista zsidózik.
wantaan 2015.01.07 10:21:41
@neoteny: ne bántsd, ő egy beteg ember. Próbálja kiírni magából a fájdalmait, kisebbségi érzéseit, de jól látható hogy sikertelenül.
Te meg itt még zagyvaságait is fölemlegeted neki, meg hitelességet vársz el? Ejnye, ejnye.
Sok butasággal megtűzdelt interjút adott a házelnök Széles Gábor lapjának. A butaságok nem annyira az amerikaiak által felemelendő "új SZDSZ" körül koncentrálódtak (ebben az észrevételében ugyanis lehet akár egy szemernyi igazság is, time will tell, ahogy lehet igazság a Jobbik…..
wantaan 2015.01.05 19:30:19
@mortullus: Na de unionista .... "Rongyos 3 mondat .... " Nem akarlak ám fölzaklatni. Akkor inkább előbb menj az orvoshoz és majd utána okítalak.
S ezek az ellentmondások ..... kezdesz összeesni! ....no és hogy több száz évre visszavezethető zsidó nemesi család ????.... Tényleg normális vagy Te unionista??? Ennyire nem lehetsz hmm képzetlen ...buta ....most minek mondjalak?

No szépen nyugodj le s tanuld, olvasd ezt a csodás magyar történelmet. Büszkének kell lenni népünk nagyszerű történelmére s nem beszennyezni mindenféle ocsmány képzelgéssel.
Tehát akkor először orvoshoz menj s utána foglalkozom képzéseddel. OKÉ?
wantaan 2015.01.05 20:07:31
@unionista: No de kedves mortullus! jaj ....csak jobb lenne az az orvos előbb s utána a tanulás.
wantaan 2015.01.05 21:25:13
@mortullus: unionista! Előbb az orvos. .....s ha fitt vagy majd akkor átvesszük az általános magyar történelmi ismereteket. De arra készülj fel lesz 1-2 kötelező olvasmány!
Megszólalt a becsmérlők, a piszkálódók és a mindentudók ideológiákon átívelő serege a tegnapi tüntetés kapcsán. Ez a kényszeresen véleményező társaság tipikusan soha semmit nem kezdeményezett még a közéletben, fogalma sincs az ilyen kezdeményezések nehézségeiről, a…..
wantaan 2015.01.04 19:47:51
@quendelapo: rendben ....csak a hasonló gondolkodás ne úgy kezdődjön hogy ha te nem úgy gondolod ahogy Én akkor külön. Kell egy minimum amiben meg tud a társadalom egyezni. Én ott látom a hibát , hogy még mindig nincs meg ez a minimum. Sőt ma már/még ott tartunk hogy ha a cél közös is pl.az Orbán rezsim megbuktatása de feltételeket szabnak csoportosulások , hogy egyáltalán ki vehet benne részt. Ezért tartom nagyon károsnak pl a mostani tüntetés szervezők némely megnyilatkozását. Azt kellene erősíteni amiben közösek vagyunk s nem a különbözőségeket.
A helyzet eléggé szánalmas csak nézd pla veszprémi jelöltek nagy számát. Ha ezt látom akkor alighanem joggal merül fel hogy néhány induló nem a váltás érdekében indul , hanem pont ellenkezőleg hogy maradhasson a 2/3-ad.
S innentől aki bár mekkorát is keresztbe tesz a változás lehetőségének az a párt pl a szememben hiteltelen , csak egy fidesz-csicska képződmény.
wantaan 2015.01.05 08:48:35
@egyetmondok: a 2010 után létrejött alaptörvényi állam nem alkotmányos hatalom. Ezért halálra van ítélve."

Tehát csak megbukik!!! ...de meg ám.
wantaan 2015.01.05 20:21:23
@quendelapo: Persze azt kellene ami összetart.a korrupció elleni fellépés...majd úgyis kinövi magát.
         A körúton belül van még egy körút. Nagyonkiskörút. A nagyonkiskörúton belüli értelmiségiek álltak a színpadon, az Iwiw-alapítóval, aki szeretne még egyet dobni, miután sajnos többször kimaradt, a "magyar állampolgár"-ral, akit azért már láttak a Parlament…..
wantaan 2015.01.04 10:26:30
@jotunder: S megfogadtad ott helyben, hogy a következő tüntetést Te szervezed! Olyan igazit olyan belevalót ami után még egy Új Péter is megnyalná ..... no akkor mikor lesz a jótüncis birkamenet?
wantaan 2015.01.04 10:31:45
@dr. jenőke (jenőke): Szegény gyermek. Nem kell bántani lesz idő majd amikor rádöbben, hogy egy sima kis korrupt fasz volt az apja. S nagyon szégyellni fogja magát.
Persze Én az Ő helyében lehet, hogy már azért beolvastam volna neki hogy, világ szégyenét hozta az esküvőjére. (a lopott útfelújítással és a többi)
wantaan 2015.01.04 11:02:23
@jotunder: persze ha Te csak kibicként vagy jelen akkor érthető, bocs.

No akkor Én is csak úgy kibicként. ..... ez egy szar írás, mintha megrendelésre készült volna Legközelebb ha írsz valamit akkor úgy tedd hogy nekem is megfelelő legyen.
kicsik a betű méretek, rossz háttér, zavarosak a gondolatok amit leírsz .... ráadásul még sexi képek sincsenek csatolva mondjuk unatkozó pom-pom lányokról.
....majd legközelebbre szedd össze magad. ...de hajrá mert következőről is tudok majd hasonlókat írni. (persze, ha hagyod)
..
wantaan 2015.01.03 11:16:28
@félázsiai nagymagyar: mindenki gyanús Virág elvtárs mindenki! .... s mi az hogy pl Én nem vagyok gyanús? ....mert ma már az is gyanús ha valaki nem gyanús! S Én nem vagyok gyanús - ez nagyon gyanús!
„Legyünk szörnyűségesek azért, hogy megelőzhessük, hogy maga a nép váljon szörnyűségessé." (Danton)   Valamelyik reggel arra ébredtem, hogy a rádió segítségével a tudomásomra hozták: egy derék holland asszony traktorral elment a Déli-sarkra, és ha már ott volt,…..
wantaan 2015.01.03 06:51:07
@huKKK: "A korrupcióval és szervezett bűnözéssel foglalkozó szervezet, az OCCRP idén is megválasztotta az év emberét, amely egyben a legkorruptabb politikust is jelenti. A címet Vlagyimir Putyin orosz elnök kapta, ahogy már tavaly is. Viszont ami Magyarországot sokkal jobban érinti: a második helyen Orbán Viktor kormányfő végzett, holtversenyben a montenegrói miniszterelnökkel, Milo Djukanoviccsal."
Minket irigyel a fejlett nyugat! ....de miért csak a második s az i s csak holtversenyben? Magyarország jobbat érdemel és tiszteletet..... meg jobban teljesít ..... meg Hajrá magyarok.
EZT IS MEGÉRTÜK!
Nem tudom eldönteni, hogy a minden szintet alul múló dilettantizmus áll az útdíjas botrány hátterében, vagy egyszerűen tényleg ennyire le akarja húzni a kormány a népet. Úgy néz ki, a fiúk a teherautók számára már kötelező használatarányos rendszert akarják kiterjeszteni a…..
wantaan 2015.01.02 12:54:38
@Balt: Nincs dupla fizetés. Pont fordítva van csak a felét fizeted. .... ha jól kielemezzük s nem csak úgy futtában mondunk véleményt akkor napnál is világosabb hogy fél áron megússza ezt a magyar ember hála viktornak .... mert csak kifelé kell pl megvenni a reptérre s visszafelé már is ingyenes vagy fordítva hogy befelé megvesszük akkor kifelé ingyenes. Úgy hogy nem véletlen , hogy magyar ember a világesze!!
wantaan 2015.01.02 21:25:02
@Diorella Queen: Lesz Kedves D! S vehet matricát Én megígérem. Már dolgozik a kormány rajta, hogy ilyen kezdeményezések is sikerre legyenek víve. Sőt meg fog lepődni s kellemes meglepetés lesz már akkor is fizethet majd pl súlyadót ha nincs is autója. ... de pszt ez csak tervezet.
wantaan 2015.01.03 05:59:02
@ébrenjáró: tehát a fideszt akarod továbbra is.
Közröhejjel indul az új év: két napja derült ki, hogy mától csak fizetős úton lehet elérni Ferihegyre, vagyis aki akár csak egyszer vinne ki valakit egy géphez, kénytelen venni egy 3 ezer forintos 10 napos matricát, ha meg 10 napon túl kétszer, akkor egy 5 ezer forintos Pest megyei…..
wantaan 2015.01.02 12:16:02
@khell: Mondom hogy szarevő vagy ! Sajnálsz holmi kis 33ezret és 38 ezret a hazától? ....a nemzettől? Milyen szarevő egy NER- társ vagy Te? Huuuu de föl mérgeltem magamat miattad.
Nem az lenne a természetes egy igaz magyar vagy milyen fszkalaptól ,hogy önként és dalolva 2 éves matricát is vegyen?
Téged havi 400-zal meg lehet venni? Te egyáltalán magyar ember vagy?
Na több kérdésem nincs! Huuuuu ....
wantaan 2015.01.02 12:35:58
@khell: Éljen az ÚTDÍJ! Éljen ORBÁN VIKTOR! Éljen az átbaszás! Éljen "khell" ..... vízen és kenyéren , mert annyit is ér
wantaan 2015.01.03 05:56:05
@Fillérné Alsómocholády Turbulencia: Pedig igenis mocskos Fidesz! Mert az útdíj is csak azért kell ,hogy valakik többet tudjanak lopni.
Lásd még:
A korrupcióval és szervezett bűnözéssel foglalkozó szervezet, az OCCRP idén is megválasztotta az év emberét, amely egyben a legkorruptabb politikust is jelenti. A címet Vlagyimir Putyin orosz elnök kapta, ahogy már tavaly is. Viszont ami Magyarországot sokkal jobban érinti: a második helyen Orbán Viktor kormányfő végzett, holtversenyben a montenegrói miniszterelnökkel, Milo Djukanoviccsal.

No erre kell az útdíj. mert már nem tudunk annyit adózni amit el ne lopnának.
Van egy homályos, de csaknem általános, és időről időre kitörő érzés a világban azzal kapcsolatban, hogy nem jó irányba mennek a dolgok, amely legutóbb az évezredfordulóról, a dotcom lufi kidurranásától, a tőzsdeválságtól és az ikertornyok lerombolásától ered, amikor a…..
wantaan 2015.01.02 13:03:02
@Diorella Queen: A világiot kedves Diorella a nemi hormonok irányítják, mozgatják....olyan szép kék szeme van magának.

...vagy, nem?
wantaan 2015.01.03 05:44:42
@Khonsu: Orbán annyival van előbbre ...
A korrupcióval és szervezett bűnözéssel foglalkozó szervezet, az OCCRP idén is megválasztotta az év emberét, amely egyben a legkorruptabb politikust is jelenti. A címet Vlagyimir Putyin orosz elnök kapta, ahogy már tavaly is. Viszont ami Magyarországot sokkal jobban érinti: a második helyen Orbán Viktor kormányfő végzett, holtversenyben a montenegrói miniszterelnökkel, Milo Djukanoviccsal.
No ennyire!!!
Magyarország a korrupció terén is jobban teljesít, a ma már minket irigyel az egész korrupt világ.
A többségében makrogazdaságilag és államháztartásilag képzetlen, viszont a versenytől félő, államelvű, nacionalista magyar választónak idáig elég volt a "nemzeti kormányzás" klisékészlete ahhoz, hogy megnyugodva letudja a "komcsikat" és egy füst alatt a Kárpát-Magyar…..
Január 2-án erődemonstrációra készül a társadalmi ellenzék, amelyen a mai állás szerint meg fog jelenni a parlamenti hivatalos ellenzék egy része -- konkrétan a DK -- a saját zászlói alatt. A tüntetés fő szervezője, Várady Zsolt, illetve néhány másik szervező is megkérte…..
wantaan 2014.12.29 20:35:44
@vajdasagi: na húzz el tényleg a picsába. Igenis zászlókkal mindenki!! Leszarni ezeket a böszme civileket. Legfeljebb nem lesznek ott. Milyen alapon mondanák meg hogy én vagy akárki is hogy menjen. Az utca még szabad, ezek köcsögebbek mint a rezsim. S ezek hadoválnak demokráciáról ....
Az+ hogy te kit engednél kormány közelbe ki nem szarja le? Neked is csak egyet ér a szavazatod.
wantaan 2014.12.30 17:24:42
@vajdasagi: Számomra meg Te nem vagy vállalható mert kiközösítesz embereket! Akkor Te sem jössz el? ....mert Én ISTEN IGAZÁBÓL CIVIL VAGYOK! S nem szeretném ha kiderülne , hogy mind az amit csináltok azt Kubatov vagy Habony találta ki mint a bajai videót! No akkor remélem otthon maradsz.
wantaan 2015.01.01 11:27:52
@vajdasagi: Pedig mennyivel jobb lenne ha TE maradnál távol. ....vagy mondjuk egyedül tüntetnél valahol ahol senki sem lát s oda biztosan nem menne se Gyurcsány se DK se senki csak Te egyedül. Sőt szónokolhatnál is és még meg is tapsikolhatnád magadat. S te lehetnél az oszlató sün és a TÖMEG is!
Egyik percben sün a másikban tömeg .... s te aztán ott mindenkinek beolvashatnál ...még magadnak is. Táblát is vihetnél de meg is tilthatnád magadnak ...s ha mégis vinnél még ki is csavarhatnád magad kezéből. No HAJRÁ!
(Fotó: Orbán Viktor FB) Idén 2010, 2011, 2012 és 2013 után immár ötödik alkalommal értékelnek évet a Mandiner bloggerei. Lakner Dávid (VS) írása. * Október végén, a netadó visszavonása előtt számolt be arról az atv.hu: az „Orbán-paradoxon” miatt rossz a hangulat a…..
wantaan 2014.12.30 14:17:31
Szerintem Orbán ugyan azon a platformon van cc. úgy 1992-óta. Mindenféle valós ideológiai elkötelezettség nélkül mégpedig a lenyúlás a tolvajlás platformján. ....s ha ezen a szemüvegen keresztül nézzük akkor válik igazán érthetővé egy Polt , egy Pintér megtartása. S azok a konfliktusok amik ma jellemzik a Fideszt nem az állami források, pénzek magán zsebekben történő áramoltatásáról, lenyúlásáról szólnának akkor hihető lenne GFG azon véleménye hogy Orbán megbuktathatatlan. Azonban egyrészt felnőtt egy új nemzedék amely sokkal mohóbb mint az öregek egy része, ezáltal a lenyúlt pénzek "testvéries" elosztása csorbát szenved, másrészt a csoportok egy része csak a másik teljes kiiktatásával látja biztosítottnak pozícióit.
Ez oly annyira igaz, hogy pl Demján már úgy fakadt ki nem rég, hogy "ha nem az Eu-ban lennénk már lőnénk egymást.
Tehát a Fideszen belül egy részt megjelentek új habzsolhápok, másrészt a már eddigi haszonélvezők egy része még pofátlanabb lett s többet akar ...s harmadrészt vannak akiknek még megfelelne az eddigi forrás felosztás de veszélyben érzik pozícióikat. A harmadik csoport vezér alakja Simicska akinek sokat köszönhet a párt, a második a Lázár féle csoportosulás és az első meg a Garacsik, Töröcskei, Soltész félék emberei
Orbán eddig gyakorlatilag megelégedett a strómanok(Mészáros Lőrincek) nyújtotta gazdagodás lehetőségével .... de az erőcsoportok átrendeződése, a lehetőségek kitárulkozása (Eu-s pénzek) azt bizonyítja ,hogy ma már ez nem elég számára így óhatatlanul is a 3 csoport valamelyike érdek sérelmet szenved általa is
Most már csak dőljünk hátra s várjuk ki ,hogy ki lő és kire először. Nem sokára itt fegyver ropogástól lesz hangos az utca ... a területek újra felosztása elkezdődött a felek már küldözgetik egymásnak a levágott ló, kutya és disznó fejeket , de egy valamire való bandaharc sohasem áll meg ennél a szintnél.
Ha az ember nagyon belehergeli magát, biztosan sok dolgot találhat, amire nincs magyarázat. Ezek közül én öt  különösen veszélyes esetet ajánlok az olvasó figyelmébe. Veszélyesek, mert lassan-lassan a saját tábort cseszik széjjel. Márpedig ha a Fidesz nem kíván a négyévente…..
wantaan 2014.12.30 07:07:57
@Rudi Kató:Rudi rabbi Kató néni . Ön aki Golda Meir unokahuga csak ne emlegesse a Zusa és a Zeu gyarmatosító politikáját. Az ön zagyvaságai nem méltóak egy Tisztességes Magyar emberhez. Inkább mintha KGBéla és aPutyin fszát szopó Vona szócsöve lenne.
wantaan 2014.12.30 11:54:36
@Rudi Kató: no akkor mégis a Putyin fszát szopó Vona szócsöve vagy ..... esetleg Golda Meir unoka húga? ....mert ugye egy álmagyarnál sohasem lehet tudni. Lásd Szegedi Csanád kibuc alvezért vagy azt a Putyin fszát szopó Vonát.
wantaan 2014.12.30 13:04:58
@jose maria padilla: Jancsi Mari szerintem a Te gyűlöleted ma már szeretetté változott csak még nem mered kimondani! .... a párna alatt csak neked csak magadnak azért ezt néha napján bevallod ugye? Szeress s ne háborúzz! S a haza fényre derül.
Mivel lehet túldobni az állandó, szűnni nem akaró, soha véget nem érő forradalmat? Egy világháborúval, nyilván, apróbb hülyeségekkel próbálkozni is annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak. Morcos Bajusz pedig simán belehülyült a nereskedésbe annyira, hogy…..
wantaan 2014.12.28 20:35:18
@GeoCracker: Máté: 7/22-23. ...de majd ama napon....
Idén 2010, 2011, 2012 és 2013 után immár ötödik alkalommal értékelnek évet a Mandiner szerzői. Pintér Bence írása. * „2013-ban sem jött el tehát a konszolidáció. Én hiányolom” − írtam tavalyi évértékelőmben. Nos, a konszolidáció, az 2014-ben sem jött el, sőt!…..
wantaan 2014.12.28 08:37:33
@huKKK: ....csak nem valami Szegedi Csanád féle szösszenetből ollóztad? ....vagy netán Zazrivetz nagyi süteményes könyvébe a flódni recept mellet volt???
wantaan 2014.12.28 09:21:31
@huKKK: ... szerinted annyira rossz a nemzet mentális állapota??? A sok mindenféle indentitás zavar ennyire fertőz-e hazában? ....s akkor most már buzinak és hazaárulónak kell lenni ,hogy ne lehessen megkülönböztetni bennünket a Jobbikosoktól? Ó te atya világ.
wantaan 2014.12.28 12:04:11
@Kandeláber: Jobbik be hívja a ruszkikat? S Vona Gábor Putyin csicskásaként fog uralkodni mint anno Csermanek elvtárs? Noo nem! Azért ezt még sem kívánhatod a szeretett hazádnak.
A Magyar Hírlapban (17.o.) Béndek Péter A politikai parancsolat címmel reagál Gusztos Péter SZDSZ-es ügyvivő és a szabad demokraták egyházfinanszírozással kapcsolatos elképzeléseire. A cikkíró megállapítja: a liberalizmus legfőbb hiányossága éppen a szabadság folyamatos…..
wantaan 2014.12.28 08:41:27
@Szúrófény: ... és?
Két stratégia -- az idővel feltehetően politikaivá acélosodni vágyó társadalmi mozgalomé és a létező balos pártoké -- határozza meg a baloldali alternatíva lényegét, de egyik sem lehet elég erős a Fidesszel szemben. A kettő nem csak egymást gyöngíti és részben egymás…..
wantaan 2014.12.28 00:39:55
@WiteNoir: A Jobbik az a szélső bal által finanszírozott párt. ...csak a hülyék veszik be ,hogy valami köze is van a jobboldalhoz. Lásd: KGBéla és Vona orosz kapcsolatait. .... még csak nem is nemzeti a szó nemes értelében.
A Polgári Konzervatív Párt azért polgári, mert a nevezettek részvételével és támogatásával (mindösszesen a katarzisa mellett) fog eljutni oda, ahova el fog. A PKP mindig a polgárság adott szellemi, kulturális, anyagi és erkölcsi állapotát tükrözi az országban, ha kicsi (mint…..
wantaan 2014.12.21 21:12:50
@HaFr: Nem megosztani! Összefogni. Láttuk látjuk hova vezet a megosztás a megosztottság. Fogjatok-fogjunk össze , mert kell lenni egy nemzeti minimumnak ami összeköt. S utána próbáljátok -próbáljuk egymást meggyőzni ...de akkor ha egy nemzeti minimumban meg tudunk egyezni. S jelenleg egy ilyen nemzeti minimumnak kell lenni ,hogy a nemzet és keresztény ellenes rezsim rombolási lehetőségeit szűkíteni kell s ezért igenis össze kell fogni. Az elkövetkező időszakban nem a párt érdekeket hanem a nemzet legalapvetőbb érdekeit kell szem előtt tartani.
Akkor is lehet valaki párt elnök vagy bármi ha egy nemzeti minimumot a sok teendő közt elfogad.
wantaan 2014.12.23 03:58:58
@Boross Bence: Tölgyesi???? Felejtsük el gyorsan. Nem Gyurcsánynak hanem a Tölgyesi féléknek, Sólyomnak, KissJánosoknak, Horngáboroknak TGM-eknek és tartatlan társaiknak köszönhető ,hogy ilyen mélyre süllyedt a nemzet. ...ők akik csak kábították a nemzetet s amikor valamit tenni kellett volna akkor a saját kisszerűségüket sem tudták átugorni s beálltak fszszopónak, de még azt sem merték nyíltan fölvállalni mert élniük kellett. Károsabbak voltak mint 100 Grószkároly vagy 50 TorgyánJózsi lett volna.
wantaan 2014.12.24 08:30:41
@Boross Bence: " Döntően rajtunk múlik, mihez kezdünk vele." No ez eléggé fenyegető mondat a nemzet számára egy Tölgyessytől akli lefeküdt Orbánnak!!!! .....csak nehogy még Sólyom is megszólaljon.