Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tolvajnorbert

383 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha manapság meg akarod találni a társad, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha az online térben nézel szét. Alapvetően ez jó gondolat. A legtöbben ennek ellenére igen csak rossz véleménnyel vannak az online társkeresésről. Annak ellenére, hogy sokan itt találták meg a társukat, és élnek boldogan. ..
Reggel, kávé, lassan jóga. Ülsz egy kávézóban, és nézed, ahogy a fény játszik. Közben a friss presszó illata valahova egészén máshová repít. Ahogy szárnyra kap a gondolat, már repülsz is vissza. Oda, abba a pillanatba. Oda, abba a legfelsőbb emeleti lakásba, ahol életed legjobb kávéját ittad. Na nem…..
Te hallottad már, hogy az idő megoldja? Tudod, mire katona leszel, vagy hasonló bölcsességek. Már ha ezt lehet ahhoz hasonlítani. A helyzet az, hogy szakítás után olyan sokan, olyan sokszor mondják ezt el, hogy még azt is el tudom hinni, hogy hisznek benne...
Próbálkozik reggel, délben, este, de Te állod a sarat! Nem mered közel engedni magadhoz. Össze vagy zavarodva, és mindent elolvasol, mindent megnézel, amiről úgy érzed, hogy segíteni fog abban, hogy kitisztuljon a kép. Ne légy bolond! Ez az, amit a legtöbb szakértőtől hallani fogsz! Mert az, aki…..
Vége. De vajon vége van mindennek? Elváltál. Az is lehet, hogy éppen válófélben vagy. Magányos vagy. Na nem azért, mert vége lett a házasságodnak, hanem azért, mert vége a lett a szerelemnek. A legtöbben átmennek ezen. Volt egy házassága, és utána rá talált a szerelem. Nem miatta váltál el. A…..
Egy olyan világban, ahol sokszor a külsőségek a meghatározóak azt gondolná az ember, hogyha minden nap nemcsak tejre jut, hanem tudnak is aprítani bele, pláne jó zsíros falatokat, akkor sínen van egy párkapcsolat. Hiszen van itt minden kérem szépen. Mert hát a legdrágább autókkal érkeznek a párok a…..
Könnyű Neked, mert Te erre születtél, és egyébként is szerencsés vagy, hogy olyan dologgal foglalkozol, amiről visít, hogy élvezed. Sokszor, sokan hallották már ezeket a szavakat, amikor elértek valamit. Igen, kívülről könnyűnek látszik. De vajon tényleg így van?..
Karanténba zárt élet. Az ország most ismerkedik azzal, hogy milyen is az, amikor a lehető legtöbben Home Office dolgoznak. Kicsit olyan ez valahol, mint egy vetélkedő, hogy ki bírja tovább, amiben senki nem szeretett volna részt venni. Egy dolog biztos. Ki fog az derülni, hogy mennyire működik ez…..
A társkeresés nem egy egyszerű feladat. Tele van buktatókkal, rejtett csapdákkal. Erre most még itt van a korona, ami normál esetben jól jönne, mert ugye melyik nő nem vágyik arra, hogy királynővé koronázzák, és melyik férfinak ne lenne az a legnagyobb álma, hogy szerelme királlyá tegye. De hát ugye…..
Dagad a botrány, fogynak a termékek. Mindenki azzal van elfoglalva, hogy hogyan lehet azt mondani a nőknek, hogy szülés után dagadtak lesznek, illetve arra utalni, hogy pasik mennyire ösztönlények, és csak a hús érdekli őket, semmi más. Ha pedig dagadt vagy, akkor tuti, hogy el fog válni a férjed,…..
A hozzám fordulók többsége szakítás után keres meg. Legtöbben nincsenek felkészülve arra, hogy vége lesz a kapcsolatuknak. Majd amikor elkezdik végiggondolni, hogy mi is történt, akkor utólag észre szokták venni azokat a jeleket, amelyek ide vezettek. ..
Most a munkámra koncentrálok, és egy pasi, vagy éppen egy gyerek totálisan visszatartana! Ismerős? Lehet, hogy Te is tettél már ilyen kijelentést? Esetleg ez ismerősebb? Most a munkára, a cégemre, a karrieremre koncentrálok, és ebbe nem fér bele egyetlen egy nő sem. Ha majd elértem, amit akarok,…..
Az egyik legnépszerűbb újévi fogadalom, hogy megtalálod a párodat! Eldöntötted, hogy elég a magányból, vagy éppen elég a korábbi kapcsolatból, és végre idén lesz egy normális pasid, aki mellett nem kell görcsölni, és minden szupiszupppppper lesz. De ez vajon ilyen egyszerű lenne?..
Keresed, de nem találod! Egyetlen egy pasi sem akar elköteleződni, és úgy érzed, hogy nem látnak egyetlen éjszakánál távolabb? De vajon hol lehet a hiba?..
A kérdés, amely oly sok embert foglalkoztat szakítás után. Az igazság az, hogy ez így ebben formában egy rossz kérdés. Legalábbis én azt vettem észre, hogy a legtöbben nem is arra kíváncsiak, hogy szereti-e őt az exe, hanem valami teljesen másra...
Tegyük fel, hogy most szakítottál! Talán igen, talán nem! Az is lehet, hogy csak pocsék a helyzet, de az is lehet, hogy már egy ideje nem vagytok együtt. A lényeg, hogy azon gondolkozol, hogy milyen jó lenne helyére rakni a dolgokat, és újra harmonikusan élni együtt, majd kéz a kézben a elsétálni a…..
Útkeresés, melyre nagyon nem voltál felkészülve. A többség ráadásul nem magától indul ezen az úton, hanem egy hatalmas lökéssel segít neki az exe. A legtöbb esetben a legjobb dolog valóban, ami történhetett az maga a szakítás volt. De miért is kellene utána visszatalálnia bárkinek is önmagához?…..
Húsvétkor a fél ország útra szokott kelni, és éppen ez a nagy felbolydulás az, ami a Te malmodra tudja hajtani a vizet, ha éppen napirenden van nálad a társkeresés...
Azon gondolkozol, hogy írj neki, vagy sem. Vajon mivel ártasz többet? Esetleg egyszerűen csak felejtsd el, és ne is foglalkozz vele? Persze folyton a telefonodat lesed, és időről időre átpörgeted az intsát, megnézed a Facebookon, hogy posztolt-e valami újat. Egy helyben őrlődsz, mert hiányzik...
Évek óta dolgozom együtt olyanokkal, akik azért fordulnak hozzám, hogy újra egy párt alkothassanak az exükkel. Most meg jövök azzal, hogy miért ne akard újrakezdeni a kapcsolatotokat szakítás után. Olvasd el, és döntsd el Te magad, hogy vissza akarod-e hódítani az exedet, vagy inkább megfogadod…..
Hiányzik! Az esték a legrosszabbak, mert akkor egyedül vagy. A barátok már hazamentek, élik a saját életüket, de Te nem tudsz tőle szabadulni. Gondolkozol azon, hogy vajon most merre jár, mint csinálhat? Persze az is fel-fel merül benned, hogy vajon hiányzol neki? Az is lehet, hogy éppen rád gondol…..
Naponta futok bele olyanokban, akik évek óta egyedül vannak, és azon törik a fejüket, hogyan tudnák ingyen megúszni a társkeresést! Nem értik, hogy miért nem találnak magunknak senkit, pedig a legtöbb esetben az van, hogy várják a csodát, és nem tesznek semmit annak érdekében, hogy párra találjanak.…..
Szakítás után sokan esnek kétségbe, és keresek meg, hogy vajon a párjuk szereti még őket, és vajon vissza fogják kapni a pátjukat. Az ex visszahódítás legnagyobb nehézsége, hogy az első pillanatban megjelenő erős érzések, indulatok vezérlik. Ráadásul sokszor nem az a kérdés, hogy a társad…..
Lehet a társkeresést bonyolítani, félni tőle, de nincs sok értelme. Folyton megkapom, hogy beszélhetek arról a podcastekben, YouTube vagy Facebook élő videókban, hogy a társkeresés könnyű, amikor sokkal inkább reménytelen és félelmetes dolog, mint bármi más a világban. Erre most jövök azzal, hogy…..
Most jött el az ideje, hogy lezárd a múltat, és lassan tovább is kell lépned! Nem holnap, nem a jövő héten, hanem ma! Ez bármennyire is furcsa nem több mint egy döntés. Dönts gyorsan, és tarts ki mellette. Na de mi lesz utána?..