Regisztráció Blogot indítok
Adatok
István Dudar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Audiofiliában a fekete lemez kettős megítélés alá esik: egyszerre cél és eszköz. Cél abban az értelemben, hogy a rendszerek önmagukban nem szólnak, kell valami, amivel "etetjük" őket, amivel meghallgathatóak. Másrészt eszközök is: ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint…..
Valamilyen csodás véletlennek köszönhetően – valójában a forgalmazó közbenjárásával – lehetőségem adódott, hogy kapcsolatba kerüljek Peter Qvortruppal, az Audio Note Uk. alapítójával, vezetőjével. Nyilván előbújt belőlem az élelmes újságíró és rögtön…..
István Dudar 2014.03.05 19:07:06
@Audiolife: Rendben értettem legközelebb odafigyelek a szöveg tördelésre,de én ritkán szólalok meg fórumokon,s valószínű a jövőben ez továbbra is így lesz. :)
István Dudar 2014.03.19 17:30:33
Nos akkor tisztázzuk a dolgokat,mert úgy tapasztalom,hogy elbeszélünk egymás mellett. :)

Ez ugyebár egy blog amelyet Ön szerkeszt vagyis ír,s ehhez hozzá lehet szólni.Ezt tettem 2014.03.02.-án irt hozzászólásomban,amelyben kifelytettem a saját véleményemet két LP kiadvánnyal kapcsolatosan.

Az Ön által készített interjú adta az inditatást a hozzászólásra,hogy megosszam tapasztalataimat és észrevételeimet a blog olvasóival,s javító szándékkal. :)

Ezen írásom azután elindított közöttünk egy eszmefuttatás sorozatot.Időközben Ön rájöt velem kapcsolatban bizonyos dolgokra és Ön szerint ez más megvilágításba helyezi a dolgokat.
Nem tudom mi köze az egészhez annak,hogy idézem:
"Az viszont egy kicsit más fénybe helyezi a mondanivalót, hogy egy kereskedői kötődéssel rendelkező ember nyilatkozik. Ezt eddig kimaradt a kommenetekből. Főként, hogy a "gátlástalan" profittal kapcsolatban is elhangzottak kitételek."

Az a tény,hogy rokoni szálon kötődöm a hanglemez kereskedelemhez a fiam által,csak megerősíti és hitelesebbé teszi a véleményemet az audio és a hanglemezek világáról hiszen van benne tapasztalatom úgy gondolom.

Azt sem értem,hogy mi köze a fiam üzletének és üzletmenetének az én véleményemhez(irásomhoz)? Idézem Önt: "Azt sem nagyon értem, hogy ha valaki ezt csinálja ezer éve, hogyan lehetséges, hogy nem tudja, mennyi a maximum kivehető pénz ebből? Gondolom a Victor Audioból nem lettek milliomosok, de erősítsen vagy cáfoljon meg."

Ez egy kicsit személyeskedésnek tűnik. Mi köze ennek az egészhez? A Victor Audio egy vállalkozás amelyet a fiam vezet és tuljdonol,s akár hiszi akár nem ,de természetesen az üzleti profiton kivül ez egy misszió is a hanglemezek és az audio kultúra népszerüsitéséért.
Megjegyezném,hogy a hanglemez kereskedelem nem tartozik a jól profitáló vállalkozások közé,s kitartó elszántság és hozzáértés szükséges az üzlet fenntartásához,s tisztességes profit eléréséhez .

Nem tudom azt Őn honnan veszi,idézem :"Rejtély, ez hogy jött ide, ugyanis Kondo sohasem adott ki lemezt,"
Erről én sehol sem írtam,csak megemlítettem a Kondo féle filozófiát és gyártási technológiát.
Egyébként Kondo életpályája során foglalkozott a hanglemez gyártás folyamatával is,de ezt gondolom Ön is tudja.
Ha már Kondonál tartunk szeretném megjegyezni,hogy nagyra becsülöm munkásságát,s amit a High End-ért tett,de nem mondanám magam csak Kondo rajongónak,annak ellenére,hogy a rendszeremben van Kondo termék.Elégedett vagyok vele,de nem állitom azt,hogy csak ez a number one a High Endben.

Nos ennyi,nem kivánok ezzel a dologgal tovább foglalkozni hiszen megint hosszúra sikerült a hozzászólásom :),de kénytelen voltam a felvetéseire reagálni.
Továbbra is nagy érdeklődéssel várom a cikkeit :)