Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babba Design

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz és vele a nagytakarítás és a ház dekorációjának megváltoztatása. Én is elkezdtem azon gondolkodni, hogyan díszítsem fel a házunkat, viszont elhatároztam, hogy ehhez nem fogok venni semmit! Most végeztünk a fák metszésével, így remek alapanyagot nyertem a friss…..
Babba-Design-Life Tavaszi zsongás 2014.03.19 08:00:00
Egy világos farmer, egy világos felső, hozzá illő cipő és egy kellemes pasztell színű pulcsi, blézer, vagy kiegészítő és máris kész a tökéletes tavaszi szett. Az összhatás pedig lehengerlő. A tavaszi fényben a lágy púder és pasztell árnyalatok sokkal erőteljesebbnek…..
Hálószoba inspiráció az IKEA bútoraival. Lehet szeretni, lehet lenézni, de az Ikea még mindig a megfizethető stílust képviseli, a magyar bútorgyártók még csak most kezdenek felnőni a feladathoz, hogy a minőség mellett az áraikkal is versenyezni tudjanak.   Ikea hálószoba…..
Az én napom ma ezek az apró virágok alapozták meg, még én ültettem őket ez a második év, hogy virágoznak és szépek, gyönyörűek ,még szebbek és többen vannak, mint tavaly. :D Öröm és boldogság :) Akik nem olyan szerencsések, hogy legyen kertjük, ezeket a virágokat…..
Babba-Design-Life Blue spring 2014.03.16 08:00:00
Ma kék hangulatban vagyok. Igen van ilyen, ugyanúgy ahogy rózsaszínben látott világ, lila köd, sárga irigység és zöldszemű szörny. A színek és azok harmóniája kifejezheti hangulatunkat, de befolyásolhatja is azt. Használjuk őket okosan. Ma reggel sötét, szürke, nyirkos és…..
A klasszikus kabátokat is újragondolják időnként. Már nem csak a fekete-bézs-szürke háromszögben gondolkodhatunk. :)   Kabát néző by babba-design-life featuring a burberry coat // // ..
Egy drága ember (egy jó barát, aki mellesleg ízig vérig férfi) megkérdezte, hogy "mit lehet annyit szenvedni a lakberendezéssel, legyenek jó színek, legyen kényelem oszt jó van" :)! Megkérdeztem tőle, hogy hol a gond? Hát előadta, hogy új ágyat szeretne a párja, mert a mostani…..
Babba-Design-Life Praktikák 2014.03.13 14:00:00
Sokan gondolják, hogy pénzügyek terén otthon vannak és ők aztán mindent megtesznek és náluk jobban senki nem tud megtakarítani. DE nagyon sokan elkövetnek egy nagyon nagy hibát! Mindenen úgy akarnak spórolni, hogy a legolcsóbbat veszik meg!  Igaz, hogy nem mindig a drágább a jobb,…..
Babba-Design-Life Alapelvek 2014.03.12 14:00:00
A színek nagyon fontos szerepet játszanak mindenki életében, a többségnek van például kedvenc színe. Viszont van amikor, fontosabb a funkció, mint a vágyaink. Vannak persze emberek, akik mindent alárendelnek kedvenc színüknek, de nem biztos, hogy érdemes követni őket, mint minden…..
Sokan, főleg, ha albérlet kereséséről van szó megijednek, ha egy üres helyiséggel találják szembe magukat. Rögtön elkezdenek záporozni a fejekben az önmaguknak feltett kérdések: Mit fogok ezzel csinálni? Hogyan tudnám ezt berendezni? Nincs egy fillérem sem, miből fogok bútort…..
Babba-Design-Life Dobd fel! 2014.03.10 10:52:45
Dobd fel hálószobád feliratos párnákkal! A kedves, vagy akár vicces feliratok a legegyszerűbb környezetet is képesek érdekesebbé tenni. Nálunk az emberek többsége még mindig nem fordít kellő figyelmet lakóhelye hangulatára. Pedig az, hogy hol élünk nagyban befolyásolja…..