Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abdul hackeem

0 bejegyzést írt és 1660 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piaci kofa: szembejön veled egy ügy és rászállsz. Elmegy, rászállsz a következőre. Eladnád magad és az ócska portékádat, de csak nem megy. Nem akartam durvábbat írni, pl. a légy meg az anyag kapcsán, mert nem. Az az olcsó örömködés, ami nemcsak a FB-társadalomban, hanem az ország vezetésére magukat…..
abdul hackeem 2020.12.03 10:09:56
@Főnix Oszlár Gazdag: 1. irónia
2. levetted a lényeget
3. fidesz-tagokról írtam, nem a célközönségről, dehamár célközönség: a "hazudtunk éjjel nappal"-ra szétverték a TV-székházat, most meg alig ingerküszöb
4. nemirónia: üzentek Brüsszelből, hogy le lesznek vadászva, ezért gondoltam írni, hogy a TAGSÁGOT érdekelheti, hogy a mamelukok védelme (a borivás és vízprédikálás) a fideszen belül hogyan áll
5. 1820-ban is volt ilyen, pont leszarom a nemi identitását és orientációját. Az viszont tudott volt régóta, hogy mit művel odakint, csak éppen nemzetközi botrány kellett hozzá, hogy ÜGY legyen belőle.

Uff, beszéltem :-)
abdul hackeem 2021.01.07 16:52:14
@Rodney_2: Ejnye no, mostmár olvasod, nem sorosmédia az index.

hvg.hu/itthon/20210107_tavozik_index_osszes_fotoriportere
Kedves Mindenki! A hvg.hu kegyelméből és az én döntésem alapján a blogom -- miután az index.hu szerkesztőségváltásával egy időben már korábban megszüntettem a NER reklámainak befogadását -- elköltözik a blog.hu-ról és a hvg bloguniverzumának részeként folytatja. Remélem, minél többen oda is…..
abdul hackeem 2020.12.20 00:05:00
Kedves HaFr, további kitartást, jó munkát!

Engedd meg, hogy a visszakozóknak összefoglaljam:
A fenti url címen (
hafr.hvgblog.hu) el lehet majd érni, nem kell az újságot olvasni.
Kommentelés:
Bármelyik gyors e-mail címszolgáltatónál kérsz egy ideiglenes címet (pl. guerrillamail)
Ezzel a címmel készítesz egy Disqus-os profilt, ha akarod az eddigi nick-kel és avatarral.
Kb. 2 perc az egész.
Belépsz és kommentelsz.

Viszlát a hvgblog-on 2 nap múlva!
abdul hackeem 2020.12.20 01:41:19
@abdul hackeem: Vagy mégse :-( bocs, tévedtem.
Így a cikkekhez lehet kommentelni.
Elnézést kérek.
Ehhez csak az kell, hogy ne bővüljön az EU a Balkán felé (ez több ok miatt jó volna) és Bulgária tartsa a fejlődését. Az AIC (tényleges fogyasztási mutató) szerint, ami a háztartások vásárlóerejét mutatja, 2019-ben hátulról a harmadikak vagyunk (Románia már jóval előttünk), a horvátokat csak egy…..
abdul hackeem 2020.12.18 09:15:16
@Reding Roli: Köszi Roli, én is elővettem (Cartographia 1996 - 1993 adatokkal), jó kis időutazás volt.

Itt szoktam egyébként nézelődni:
www.macrotrends.net/countries/HUN/hungary/gni-per-capita
Nagyon nehezemre esik elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy Novák a rezsim egyik élharcosa, de a videója kapcsán most megerőltetem magam és ránézek elsőként a magyar reprodukciós rátára (egy szülőképes nőre jutó átlagos élveszületések száma). Induljunk ki tehát az érvelésben ebből a két grafikonból…..
abdul hackeem 2020.12.16 08:28:24
Tegyük fel, hogy van egy értelmiségi család, két gyerekkel. Eddig is jól ment, felvették a banki hitelt és beszálltak egy agglomerációs társasházi lakás építésébe.
Anyuka otthon a két gyerekkel, apuka továbbra is jól keres, amikor megjelenik a rendelet a csillió babaváró meg csok forintokról. Az elhatározáskönnyű, legyen meg a harmadik gyermek is. Ömlik a pénz, a társasházra felvett hitel visszafizetésre kerül, a maradék pénzből pedig egy szép másfél szobás budapesti lakása is futotta, amit azonnal ki lehet adni jó pénzért. Apuka közben együtt horgászik a vezérigazgatóval. Hamarosan csoportvezetői állásba is kerül, több ideje van a magánéletre, családra. Úgyhogy fogja magát és a vezetői állása mellett elmegy egy államilag támogatott – ergo ingyenes - vízvezeték-szerelő szakmunkásképzőbe. Hát csak el kell tartani majd a családot valamiből, ha a FiNeSzes uralom véget ér.

Lehet, hogy „A boldogságot piacra vinni, ezt és bárki értékét a fizetésével vinni, a férfiak és a nők közötti komplex társadalmi viszonyokat pénzre redukálni: embertelen hülyeség”, de a sztoriban mégiscsak benne van. A probléma szerintem nem itt van. Hanem hogy a fenti történetből is láthatóan az emberek gondolkodásmódja, az államhoz és egymáshoz való viszony 40-50 év alatt semmit sem változott. Esetleg rosszabb lett. Teljes bizalmi válság. Igény sincs a modernizációra. Mert abból nem lesz nagyobb lakás.

És lehet, hogy az asszonyságnak némi igaza van.
Igencsak klasszikus vita folyik Brüsszelben, amiben a civilizáció éppen meghátrálásban van. A jogállam és a politikai döntéseken alapuló jogelmélet vitája lassan százéves: fő figurái akkoriban a jog uralmának elsőbbségét és normatív megalapozását hirdető Hans Kelsen, vele szemben pedig a később náci…..
A választói értelemszerűen jobbnak tartják Orbánt az ellenzékénél. Ez a súlyos rövidlátás a magyar nemzet mai rettenetes állapotának politikai kulcsa, ami nem egy Nobel-díjra méltó felfedezés. Sokkal elgondolkodtatóbb, hogy mi lesz ennek a vége. Orbán bármit -- aminek még csak egy részét…..
abdul hackeem 2020.12.09 07:40:00
@Glokta: @kistót:
Amikor az "IT-s ismerősöm küldte" kezdetű mondata után egy olyan origós cikk van, ami mandineres cikkre hivatkozik és nem egy log-file, vagy screenshot a "gigabájtos" támadásról, akkor azt gondolom, hogy baj van az információ-forrásaival. Nem beszélve a brüsszel, soros-ügynök, liberálfasizmus klisséiről és a "még mindíg jobb, mint az ellenzék" állításról.
Szerintem simán zavarkeltő propagandista.
Bocs, hogy beleszóltam.
abdul hackeem 2020.12.09 11:21:08
@kistót: Elvakult jobboldali? A cívis egy talmi nemzeti-szocialista, aki Videotonról, meg Hajdú keverőtárcsás mosógépről hadováló CAP keretlegény, önbevallottan troll.
Rodney2 nyilatkozatain meglátszik az emmútthetvenötév, meg a narancs propagandavonal, nem beszélve a fellengzős beszólásairól. Primitív libernyákozókkal, sorosozókkal pedig biztosan nem ülnék le sörözni.
abdul hackeem 2020.12.09 17:31:09
@Rodney_2: Úgy viselkedsz, ahogy akarsz.
A te megítélésed itt kb. azok alapján történik, amiket te írsz le.
'Oszt melyik migránsot szervezném, a letelepedési kötvényeset, vagy az ukránt?
Azt hiszitek, hogy itt az internet mocsarában is nyugodtan dagonyázhattok hazug propagandista disznók. És csak a zajt növelitek, hogy a bejegyzés lényege ne hallassék.
Ha ténylegesen lenne színesbőrű barátod, akkor nem így beszélnél, de ha mégis, akkor keress gyorsan egy agyfurkászt, mert nagyon beteg vagy.
Szokásomtól eltérően nem az ellenzéki pártok iránti szkepszisemnek akarok hangot adni. Ezt a kérdést már többször körbejártam kezdve az objektív tényezőktől (a magyar nép történelmi múltból örökölt közösségi inkompetenciáitól -- nem elválaszthatóan a függetlenségi etnicizmus nemzetromboló politikai…..
abdul hackeem 2020.12.06 10:30:51
@Rodney_2: Lol origo, mandi, liberálfasizmus - hiteles vagy, mint szájer
abdul hackeem 2020.12.06 13:55:30
@screpes: Szegény eresz nem tehet róla, hogy megérintette az állítólagos keresztény-konzervatív (inkább hazug nemzeti-szocialista) propaganda szele.

kepek.444.hu/2020/12/05/emlektablat-kapott-szajer-jozsef-ereszcsatornaja
A kérdés nem retorikai -- van baj vele, nem is kevés. Mindjárt például, hogy a liberalizmus mint gyakorlat/életmód nem létezik, ez egy ideológiai klisé, amit a bölcsészkarokon és a releváns konferenciákon meg lehet vitatni, a 18945. bőrt le lehet nyúzni a témáról, de végső soron mindig is csak…..
Karácsony népszerű. Nem is lehet nagyon kikezdeni. Ráadásul úgy tűnik, flörtöl a közös ellenzéki kormányfőjelöltséggel. Mit lehet tennie Orbánnak, ha biztosra akar menni vele szemben? Én magam nem hiszem, hogy ez az ellenzék bármilyen felállásban, bárki vezetésével le tudná győzni a Fideszt az…..
abdul hackeem 2020.11.16 19:18:12
@Ex lex:Csak nem gondolod, hogy 40 percet áldozok az életemből bayerzsóti elmebetegre?
Na, pont ilyenek miatt nácizzák a gyönyörű fityesz-szavazókat.
Ha ilyeneket nézegetsz, akkor minden is érthető nálad.
Mitől is keresztények a katolikus és a protestáns egyházaink? Nyilván ezzé teszi őket először is az alapításuk, aztán a hagyományuk, a liturgiájuk, továbbá mert annak mondják magukat. Mindezek a dolgok azonban már csak azoknak érdekesek, akik belül vannak az egyházon és ilyenként kielégítik őket a…..
abdul hackeem 2020.10.31 20:03:37
@cvsvrs: Lennél szíves 1 (azaz egy) forrást. Vagy hazudsz.
Felemelő érzés lett úrrá az Uránia előtt demonstráló tömegen, amikor felcsendült Beethoven Egmont nyitánya. A zenemű gyakran hangzik fel az '56-os forradalomról készült archív felvételek kísérőzenéjeként (miután a forradalom idején is gyakran sugározta a rádió) és természetesen tegnap is azt az…..
abdul hackeem 2020.10.28 18:49:01
@cvsvrs: El bizony, és el is költik például így:
hvg.hu/kkv/20201028_szeged_csanadi_egyhazmegye_stadion_lakitelek_zanka

Hogy nem nyel el benneteket a föld, baszki.
abdul hackeem 2020.10.28 20:52:09
@cvsvrs: Te meg a Ritók nénéddel (meg a kiscigányokkal) beszéld meg, hogy az állam az adófizetők pénzét az egyháznak stadionüzemeltetésre adja.
Kis radikális önmeghatározó "végső" kérdésekkel. Akinek kedve van, írja meg kommentben az összpontszámát. A képzeletbeli max. érték a legszélsőségesebb globalista-progresszista-konstruktivista, a min. a legbezárkózóbb-nemzetilényegű-reakciós álláspontoké. Zárójelben a megszerezhető pontok a kérdés…..
  A kisbabáknak csak nincs kedvük megszületni (a keleti tájakon), hihetnénk, ha ránézünk az abszolút számokra, amelyek szerint az egy nőre jutó élve született gyerekek száma 1,5 körül van Magyarországon, ami alatta marad a legtöbbb fejlett ország adatának. A helyzet azonban biztatóbb ennél. Az…..
abdul hackeem 2020.09.04 21:33:19
@Főnix Oszlár Gazdag: Egy ki adalék a közelmúltból (2001):
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
LoL
abdul hackeem 2020.09.07 20:40:23
@Rodney_2: Két Stirlitz áll egymással szemben.
- Stirlitz - gondolja az egyik.
- Stirlitz - gondolja a másik.
- Ez hülye! - gondolja a tükör.

A miniszterelnök arra _gondolt_ amire akart. Azt mondta, amit mondott. És azt csinálta amit csinált, de inkább _nem csinált_ (csak kárt a szövetségeseinek).

Németország öt éve kezeli "azoknak a bevándorlóknak" a helyzetét. Vannak közöttük háborús menekültek, gazdasági bevándorlók, szélhámosok, bűnözők - a nagy számok törvénye alapján. De folyamatosan foglalkoznak a kérdéssel, legalább megpróbálják hasznosítani a hasznosíthatót. És ezidáig nem ment csődbe Németország ,meg sem érezték a covid-ig.

Nekik a mutti jutott, nekünk meg a kisgömböc. Na, und?

"annyival járultak hozzá a GDP növekedéséhez, hogy a megkapott segélyeket ügyesen levásárolták" Magyarországon viszont a covid miatt veszélybe került munkahelyeket, munkavállalókat sem támogatja a kormány (a németekkel ellentétben).

"a saját sírjukat ássák" ehhez képest 1EUR=360HUF

A mai privát infóm annyi, hogy a régóta Németországban élő három gyermekes ismerősömék elhatározták, hogy a német állampolgárságért folyamodnak. Ennyire szar ottan.
  3,9 százalékosra nőtt a magyar infláció júliusban, ez a legmagasabb mutató az egész Európai Unióban – közölte a héten az Eurostat. Az EU-ban mindössze 0,9 százalékos volt az áremelkedés. Tegyük hozzá ehhez, hogy magyar inflációs adatokat a NER függeléke, a KSH szállítja, ezért a magyar adatok…..
abdul hackeem 2020.09.03 19:48:04
@kistót: Ha megengeded, hogy kifejtsem, 2008-ban kerültem pont olyan helyre, ahol a későbbiekben a RCH-val _kellett_ üzletelnem, elég közelről jött információ. Ezért szóltam M. báró úrhoz.

Valami ilyesmivel indult a sztori:
hvg.hu/velemeny/20101029_mavcargo_kurrier_kenopenz
És hát Gulya (és a 30e Ft törzstőkéjű BT.) volt a pénzestáska hordozó (6,6mio EUR), amiből mindenkinek (fidesz, mszp, szdsz) jutott.
Az osztrák ügy 2017-ben (!) zárult le, az osztrák legfelsőbb bíróság senkit nem talált bűnösnek, mint ahogyan itthon sem. Még budaigyula sem.
Az első fokú itélet:
www.magyaridok.hu/gazdasag/felmentettek-a-mav-cargot-megszerzo-cegvezetot-806791/

Kösz a lehetőséget.
abdul hackeem 2020.09.04 15:08:30
@Rodney_2: Pontosan. Például homofóbiával, migránsfóbiával, rasszizmussal és egyéb ostoba propaganda terjesztésével.
abdul hackeem 2020.09.04 20:58:30
@Rodney_2: Soros-híradó. Ja.
Kis János. Ühüm.

"Felelős miniszterelnökként jogi eljárást kezdeményeztem volna, ha konkrét bizonyítékok kerültek volna elém" - írta a miniszterelnök "az SZDSZ esetleges korrupciós ügyeinek kivizsgálására tett javaslatokra" adott válaszában.

Tehát akkor nem a fidesz-mszp összekacsintás csinálta ki az szdsz-t - hja, meg előtte a fkgp-t is. Meg az utána következő (fidesz)mszp propaganda, ami aljas ösztönökre épült/épül. Amit te is itt tolsz ezerrel.

Miután már egyszer már szebben kértelek, másodszorra még valami, nem szájbarágósan: személyeskedjél a brüsszeli migráns soros kurvanyáddal.
Az egyszerűség kedvéért kezdjük a kérdés megválaszolását a munkával. Minden ember, aki nem a tehetségének megfelelő munkát végzi a saját gyönyörűségére (=alkotás), az különböző mértékben szenved a munkavégzés során, ezért a munkavégzését (az eredeti, nem megvalósult kompetenciái felől) idegenként…..
abdul hackeem 2020.09.01 17:02:44
@cvsvrs: "az iskola egyedül nem képes változtatni a generációs szegénységben élő gyerekek helyzetén. Hozzákapcsoltunk hát más elemeket is, először kríziskezelést, majd családgondozást, a szociális rész folyamatosan bővült. Nyolc éve kezdtünk egy esélyteremtő stratégiába Toldon, amit legalább 20 évre tervezünk. Ez a problématérkép minden elemét átfogja. Közösségfejlesztési fókuszú, és van benne társadalmi vállalkozás elem is." írja magáról Ritók nénéd.

Pozitív diszkrimináció mi. Az.

Vazze, te tényleg egy idomított keretlegény vagy.
abdul hackeem 2020.09.01 17:26:58
@cvsvrs: Díjak, elismerések

Városi: Pedagógiai munkáért (1998), Berettyóújfalu Városért (2002)
Teleki Blanka Díj (2008)
Várhegyi György Díj (2008)
Apáczai Csere János Díj (2009)
Promenád Díj (2009)
Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztje (2010) – A díjat 2016. augusztus 31-én visszaadta
A Magyar Tehetség Nagykövete (2011–2016)
Tolerancia díj (Hajdú-Bihar megye) (2011)
Holló László díj (2012)
Bonis Bona díj (kiváló tehetséggondozó) (2014)
Ashoka-fellow (2014-től)
2016 az ötven legbefolyásosabb magyar nő közzé került L. Ritók Nóra (Forbes Magazin), 2019-ben pedig a Forbes-arcok közé
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának javaslata alapján az Egyetem Szenátusa címzetes egyetemi docensi címet adományozott L. Ritók Nórának (2016)
Az Év szociális szakembere díj (2016)
Közéleti díj (az MSZP nőtagozatának díja) – 2017
Fekete Bori-díj (2017)
Az Év önkéntese (Hétköznapi Hősök, Hajdú-Bihar megye) (2018)
European Fatwa Council for Halal Transactions (Ausztria) humanitárius díja (2018)
Prima Primissima Díj (Magyar oktatás és köznevelés kategória) (2018)
Ember Mária díj (2019)
SzuperWMN 2019 közéleti díja
Kaposvári József-díj

Ezután te: "a pozitív diszkriminációt kihasználhatja egy a fővárosban faji alapon összeálló keresztényellenes államellenes nemzetellenes csoportosulás"

Menj a picsába.
abdul hackeem 2020.09.01 17:37:57
@cvsvrs: "és ritók néném naivitását politikai eszközként használva kampányol egy szemét társaság"
Az pont a fityesz.
Ennek a posztnak nincs most egyéb célja, minthogy népszerűsítsen az olvasói körében egy kiváló tanulmányt, amit minden ellenzéki pártnak kivülről betéve ismerni kéne, ha valóban stratégiai igénnyel akarna politizálni. (De ahogy ezerszer megmutattam már ezen a blogon, nem akarnak, pontosabban nem a…..
(...) Egy példát hozok arra, amit ők stratégiai felismerésként aposztrofálnak (de valójában, ahogy látni fogjuk, a wishful thinking kategóriájába tartozik): “[az előválasztásokon biztosítani kell, hogy] az előválasztási rendszer nyílt jellege az ellenzéki politikai szereplőket a legesélyesebb…..
abdul hackeem 2020.08.14 10:33:44
@Hidvégi Mihály: Mihály, üdv ismét a fedélzeten!
Miért kell egyetlennek, nagyon erősnek és vezérnek lennie annak, aki le akarja győzni Orbánt? Röviden: mert Magyarország nem polgári demokrácia. Kicsit bővebben: mert sosem volt az, tehát nem adott a kultúrájában az az erkölcsi, bizalmi, együttműködési képesség, amit finom úriemberek(nek látszó…..
abdul hackeem 2020.08.13 16:06:01
abdul hackeem 2020.08.13 17:27:23
@Gamma Leonis: Nagyrészt egyetértek.
Az elitképzésről szeretnék hozzáfűzni annyit, hogy (lehet hogy ez már kevés, de) szerencsére van néhány szakkoli, ahol kiváló munka folyik ;-)
Ne add fel.
abdul hackeem 2020.08.13 19:00:08
@Gamma Leonis: Hát..., holnap indulunk külföldre, költöztetjük a felnőtt lányunkat egyetemi tanulmányait elvégezendő... Félek (és örülök is), hogy kint ragad.
De én sem adom fel, attól függetlenül, hogy jelenleg én is úgy látom a helyzetet, mint morpho kommenttárs. Legrosszabb esetben megyünk a lányunk után.
Sorry.
Két cikket olvastam a hétvégén -- Bruck Gáborét és a Kozák-Magyar szerzőpárosét -- arról, hogy mit kellene tennie az ellenzéknek. Mintha 2013-ba léptem volna vissza. Annyi haszna biztosan volt, hogy hét évvel fiatalabbnak érezhettem magam egy rövid időre. Előrelépés talán annyiban van a szerzők…..
abdul hackeem 2020.08.10 23:41:27
@Rodney_2: Aki folyamatosan, ostobán hazudozik, meg fityeszagitpropot tol, az ne is vitatkozzon velem.
abdul hackeem 2020.08.11 07:52:12
Kedves HaFr, mit lehetne az olyan "ellenzékkel" kezdeni, ahol az összefogás elleni manipulált hangfelvételt egy "ellenzéki" EP képviselő jegyzi:
dkp.hu/hirek/5214/hangfelvetel-bizonyitja--hogy-a-godi-momentumos-polgarmester-fideszesre-akarta-cserelni-a-varos-lmp-s-es-dk-s-alpolgarmestereit
És amikor kiderül (kimaradt egy mondat) nemhogy bocsánatot nem kérnek, de le sem veszik azt a honlapjukról.

Idéznék nevezett társaság etikai kódexéből:
Etikai vétség
4. §
Etikai vétségnek minősül:
1.amennyiben a tag tevékenysége az Alapszabályba,vagy a párt testületi határozatába ütközik;
2.amennyiben a tag tevékenysége ellentétes a párt erkölcsi normáival, politikai céljaival, vagy más módon veszélyezteti a párt céljainak megvalósulását, illetve sérti annak jó hírét;
3.amennyiben a párt képviseletében vagy támogatásával megválasztott országgyűlési képviselőként, európai parlamenti képviselőként, polgármesterként, önkormányzati képviselőként, valamint állami vagy önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságnál vezető testületi tagként tevékenykedő párttag a jelölése során a párttal írásban kötött politikai megállapodás ellenére a
képviselői tiszteletdíjának, más járandóságának a megállapodásban meghatározott hányadát a párt részére felhívás ellenére nem fizeti meg;

A folytatásban a párt színeiben induló önkormányzati képviselők felfüggesztik párttagságukat. Gratulálok nekik. Csak ne felejtsék el befizetni az apanázst.

Mindeközben a bulvárban a _megválasztott_, majd lemondatott polgármester urat könnyezhetjük:
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/borkai-zsolt-botrany-ostermelo-interju/pddbqem

Ezt a korrupt díszf@szt nem az ellenzék buktatta meg, nem a választók fordultak ellene.
Továbbra is kapja az olimpikoni havi tiszteletdíját.
Kicsit korrupt, kicsit kurvázott, de a mienk.

Ennyit az erkölcsi normáról.
Tehát van itt egy FiDeSZ Zrt. meg az Ellenzék Zrt., tessék szépen hazamenni, nincs itt semmi látnivaló.
abdul hackeem 2020.08.11 10:01:57
@Rodney_2: Ha sorost, meg migráncsot szeretnék, akkor nem itt lennék, hanem az m1-et nézném. Ergo, ha valaki idejön és ugyanazt mantrázza mint az m1, az hülye.
Az senkit nem érdekel, hogy milyen minőségű irományokkal támasztod alá a szaraidat, attól az még hazug szar marad.
Valószínűleg téged egyszer egy nagyobb tehetségű, színesbőrű fiatalember hátulról megcsinált és ez neked a mai napig fájó emlék. Nézd, ez a magánügyed, nekünk sincs semmi közünk hozzá és senkinek sincs a másik nemi identitásához.

További szép kommentelést.
1. „Láttunk már szép országokat, de olyan szépet, mint a miénk, nem.” Ez persze erősen szubjektív. Túllépve a nemzeti érzés okozta szemferdülésen, én pl. legalább huszonkét olyan országban jártam már, amelyik szebb Magyarországnál. Ez van. (Mondom: hegyek, völgyek, tengerek, városok stb.…..
abdul hackeem 2020.08.06 12:40:43
@cvsvrs: Ezzel elismerted, hogy a propagandán kívül semmit nem csinál és csinált a kedves vezető. Köszönöm.
A szegényeknek meg irány lefelé.
abdul hackeem 2020.08.06 12:56:56
@cvsvrs: Talán az 1961. évi MSZMP határozatra gondolsz a "putrik és barakkok megszüntetéséről". Vagy a kmk intézményére.
Merthogy baromira nem _integrálta_ a cigányokat sem kádár sem orbán, sem egyik bolsevik sem.
abdul hackeem 2020.08.07 16:47:17
@cvsvrs: Ó, ha ezt olvashatta volna unionista.
A magyar társadalom döntő többsége a kormány válságkezelési politikájával ellentétben növelné a szociális kiadásokat még adóemelés árán is, továbbá támogatja az alapjövedelmet. Ez derül ki a Republikon most közzétett, a gazdasági válságkezeléssel kapcsolatos társadalmi véleményeket bemutató…..
abdul hackeem 2020.08.07 13:29:44
@Főnix Oszlár Gazdag: Nicsak mi jött szembe:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ado-csalas-nav-milliardos-vallalkozo-orizet.711294.html

Szegény kerekes azt hitte, hogy, pedig dehogy.
abdul hackeem 2020.08.07 13:47:44
@cvsvrs: Aha. Amikor Gáspár Sándor a Katonában Übü papát játszotta, azzal legitimálta a kádári kort. Vagy a 70-kedő katonával. Aha.

"a rendszerváltás után többit a kapitalizmus enyészetének játszották"

Megint elgurult a gyógyszer.
abdul hackeem 2020.08.07 13:53:47
@Főnix Oszlár Gazdag: UD Zrt.-től a Bodolai az Indexben-ig sem tűnt politikai ügynek.
Elsőre.
A radikális baloldali egyenlőségeszmény a (döntően) anyagi és a (döntően) erkölcsi/elismerési/szimbolikus egyenlőségek között oszcillál már kétszáz éve, de minden esetben abból az ideális állapotból indul ki, amelyben a (közelebbről sosem definiált) egyenlőség tény és hozzá képest a valóság a…..
abdul hackeem 2020.08.03 20:28:55
@HaFr: Proletár feminista? A Vörös Szikra Köszörűgyárból ? :-) Nemár!
abdul hackeem 2020.08.03 20:56:13
@HaFr: És ha nincs szegregáció és neki is ugyanannyi bért kell fizetni ugyanazért a munkáért, akkor ahogy írod: "kétséges, hogy akár a materiális egyenlőség, akár a foglalkoztatási/értékteremtői egyenlőség növekszik vele" ?
Magyarországon a biztos szavazók fele életben tartja és támogatja az Orbán-rezsimet annak minden ismert gazemberségével. (Csontot vetek az objektivitásnak: van a mai Orbán -- elsősorban a migrációval, a multikulturalizmussal, a hagyományokkal és a progresszista-radikális egyenlőséggel kapcsolatos --…..
abdul hackeem 2020.08.03 06:56:33
@Erő és becsület: Erő és becsület aha. Ész nem jutott már.
Ha én sétálgatni akarok, inkább kimegyek a szomszéd erdőbe, de mindenképpen elkerülöm, hogy buta jelszavakat kelljen skandálnom a "nem hagyjuk!" és az "Orbán, takarodj" spektrumban, amikben már azok se hisznek, akik mondják. (De hagyjuk, és nem takarodik.) Minden politikai megmozdulásnak (ideértve a…..
abdul hackeem 2020.07.27 20:18:34
@cvsvrs: "156:2 arányban nyerte a szavazást."

Ja, ha ő volt az egyetlen jelölt.

Nagyon röhejes vagy már.
abdul hackeem 2020.07.29 12:47:07
@Rodney_2: Gandhi ilyet tett?
Forrást, vagy megint csak hazudozol.
abdul hackeem 2020.07.30 08:36:21
@Rodney_2: Tehát nem adtál linket.

Kb. a XIX. század közepén érkeztek az indiai szolgák és szabad polgárok Dél-Afrikába. Addigra a hollandok már beszereztek néhány maláj és indonéz szolgát maguknak. A malájok és a muzulmán indiaiak szépen házasodtak is egymás között, meg szerintem mindenki mindenkivel.
Gandhi a XX. század elején érkezett Dél-Afrikába, ami addigra igazi kis "multikulti" hely lett. Nemcsak ügyvédkedett, hanem önkénteskedett is. Ennek során ápolt zulu embereket. Lehet, hogy a fizikai kapcsolat, a körülmények és a zulu törzsi elmaradottság miatt használt - mai szemmel - nem megfelelő szavakat. Ez egyrészt az ifjú Gandhi volt, másrészt a körülmények miatt szerintem érthető.

Rólad annyit, hogy a szókincsed alapján tudjuk, hogy ki vagy, azt nem tudjuk, hogy fizetnek-e érte.
Olvass többet, szabadságot is nyersz vele és akkor talán nem leszel ilyen ordenáré, balfék rasszista papagáj.
1000 leütés A helyzet 2020.07.15 10:45:27
A magyar nép kritikus tömege számára – történelmi okok miatt – a nemzeti, a családi és a személyes kultúrából behozhatatlanul kimaradt a polgárosodás, a személyes szabadság iránti elkötelezettség (liberalizmus), az individualizáció és teljesítményelvű értékrend. Összefüggésben ezzel – végeredményben…..
abdul hackeem 2020.07.22 22:41:43
abdul hackeem 2020.07.23 23:56:58
@Rodney_2: "Mikor a GE megvette a Budapest Bankot, azt mondták a nagy tudású usákok, hogy a retail terjeszkedési stratégiához nem kell fejleszteni a fiókhálózatot, mert mindenki internetbankolni fog."

"Mikor vette meg a BB-t a GE? A 90-es évek közepén"

Ha jól emlékszem, nekem 2001 tavaszán lett ISDN alapú internetem.

Egyébként meg anyáddal személyeskedjél az utcasarkon.
abdul hackeem 2020.07.24 21:15:07
@Rodney_2: Isten óvjon tőled mindenkit.