Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jockey Ewingy

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyugatos, angolszász műveltségére oly büszke, a közmédiát folyamatosan ostorozó Soros-médiában illene olyan embereket alkalmazni, akik legalább alapfokon beszélnek angolul. Mégiscsak korunk legfontosabb világnyelvéről - lingua francájáról - van szó. Az egy dolog, hogy a Soros-birodalom egyik…..
Kemény beszédet mondott Donald Trump: nem érdekli milyen lesz a sajtója, az amerikai emberek biztonsága az első és ebből egy tapodtat sem enged. ..
Újraéledt a szadeszos panoptikum. Most éppen nem Kossuth és Batthyány viaszfiguráját hordozzák körbe liberális etalonként, hanem Andrássy Gyula grófot menekültezik le. Láthatóan zavarja őket, hogy Magyarországnak van határa, sajnos a hülyeségüknek nincs...
Folyamatos radikálüzemmódra váltott az egykor centrista, mérsékelt középerőnek szánt Együtt. Bajnai távozása, majd Szigetvári elnök bénázása miatt jócskán küszöb alatt evickélnek, és kimaradhatnak a következő parlamentből is. Rózsadombi Bruce Williséknek már csak egy…..
A demokrata indulók között fölényesen vezet Hillary Clinton, de a jobboldalon még teljesen nyitott a küzdelem. Az öt legesélyesebb közül vajon ki lenne a legjobb republikánus jelölt magyar szemmel? Spíler-voks. John Ellis "Jeb" Bush Stílusos lenne a Clinton-klán képviselője…..
Vissza kellett venniük az arcukból a technológiai óriás csúcsvezetőinek miután többfrontos harcra kényszerültek Brüsszelben, London pedig Google-adónak nevezett terhet vetett ki az agresszív stratégiát követő multikra. A kaliforniai cégnél azóta úgy megforgatták a…..
Úgy tűnik a hazaárulás nem nemzeti, hanem ideológiai karaktertípus: A liberálfasisztáké. A tévé kapcsolgatása közben, véletlenül találtunk rá erre a cikkre és a videóra, amelyben a német közszolgálati TV elemzi a hétvégi lengyel elnökválasztás eredményét. Azt, amelyiken…..
Nagyon úgy néz ki, hogy mégsem köszönt rá Európára sem a szebb jövő, sem az ökoszociális fenntarthatóság, de még a történelemnek sem lesz vége.  Hatalmas eufóriával töltötte el Európa kommunista és szélsőjobboldali formációt a Sziriza görögországi hatalomra…..
Hatalmas botrány van Nyugat-Európában a Starbucks körül. A kávégyártó ugyanis nagyon komoly pénzt csalt el optimalizált. Úgy fest most már Európában is olyan intézkedésekkel akarják megfogni a nagy multikat, mint amelyeket Magyarország évekkel ezelőtt bevezetett: nem a cég…..
’I am deeply worried...’ ’This violence and bloodshed must stopped immediatelly.’ ’I am also very concerned…’ ’…to solve the political crisis through dialog…’. Ezek az EU szavai, pontosabban Lady Cathrine Ashton Kül- és Biztonságpolitikai Főképviselő szavai az ukrán…..