Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koplárovics

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki elindul az országgyűlési választáson egyéni jelöltként, nem árt, ha ismeri a környéket, ahol megméretteti magát. Szigetvári Viktornak, az Együtt nevű párt miniszterelnök-jelöltjének ez nem jött össze: az ATV-ben Fejér megye déli részében helyezett el egy Nógrád megyei települést. Mikor…..
Ugye emlékszünk még arra, amikor a 444.hu, a válasz.hu és még vagy egy tucat migránssimogató újságíró kórusban röhögött a Külügyminisztérium közleményén, amely Berlin Neukölln városrészét is no-go zónának minősítette? Azt bizonygatták, hogy Neukölln egy rehabilitált bulinegyed, amely semmivel sem…..
Az Eurostat szerint tavaly soha nem látott mértékben csökkent a szegénységgel érintettek száma Magyarországon. A brüsszeli statisztikusok szerint már kevesebb a szegény ember Magyarországon, mint Portugáliában...
Az előző évben több mint egymillió bevándorló érkezett Európába és idén is ugyanennyi, sőt akár még ennél is több migráns jöhet. A most érkezők nagy többsége viszont a Közel-Keletről és Közép-Ázsiából indul útnak. Európának azonban hamarosan szembe kell néznie egy még nagyobb problémával: Afrikában…..
Hatalmas gellert kapott a „merjünk kicsik lenni” gondolata tegnap. Hála ezért Kleinheisler Lászlónak és a csapatnak. Persze megint voltak, akik Farkasházy Tivadar módjára a magyar csapat ellen szurkoltak, és ideje korán ravataloztak lapjaik hasábjain. Nekik üzenjük, hogy lesz még…..
A bevándorlóknak üzentek a lengyel futballszurkolók, és sokkal durvábbat, mint amire elsőre gondolnál. A németekkel ellentétben a sziléziai csapat szurkolói nem éppen szívélyes üzeneteket fogalmaztak meg. A Breitbart.com számolt be róla, hogy a hétvégi Wrocław-Poznań…..
Néhány kiskirályságot leszámítva kiüresedik a hazai futball térképe. Az új 12 csapatos NB. 1-nek majdnem a fele budapesti csapat lesz és vidéken több helyen is eltűnhet a foci.  Van két alapállításom. Az egyik, hogy Magyarországon még mindig a legnépszerűbb, legnézettebb…..
Nagyjából egy hónappal vagyunk túl a tapolcai időközi választáson. Halványulnak az emlékek, pedig a választásnak nem kizárólag nagypolitikai összefüggései vannak. Van egy csomó olyan más tanulság, amit érdemes még végigvenni. Egy hónap után sikerült esküt tenni a…..
Tapolcán hiába nyomult a kormánypárt, az országos ügyek meg a tapolcai kórházkérdés mintha a fideszes fazon fölé húztak volna üvegplafont. Pedig Fenyvesi távolról is jobb jelölt volt, mint a naftalinszagú Pad, vagy az izzófejű Rig. Bár a csata elveszett, a háború még messze…..
Spíler Bizet és a rasszizmus 2014.07.09 11:40:46
A romák nem ismerik, nem tisztelik a törvényt – állítja Georges Bizet francia zeneszerző Carmen című, részben a "cigánybűnözésről" is szóló operájában. A mű vélelmezhetően ezért is bukott óriásit ősbemutatóján Párizsban. Azonban a fejlett és befogadás-központú…..
Szolgálati közlemény a Népszabadság, a világ proletárjai, de valójában az egész emberiség számára: nem, a pedofil nem ember. A pedofil egy állat, egy kretén, egy aberrált barom, akinek nem csak a cselekedetei, de a gondolatai, a késztetései és az egész lénye egy tál hányás.…..
Az Együtt-PM most azt próbálja bizonyítani, hogy az új választási rendszer milyen ormótlan módon kedvez a győztesnek és milyen dolog már az, hogy a Fidesz a szavazatok 45%-ával a parlamenti helyek 66%-át megkapta. Megmondom én, milyen dolog: pontosan ugyanolyan, mint mikor 1994-ben az…..
Spíler Menekülés a fasizmusba 2014.04.17 19:07:30
Egyes habókos szocialista elvtársak a nagy választási vereségből a „nettó zsidózásba” meg a Jobbik kvázi dicsőítésébe menekülnek. Török Zsolt Konrád Györgyöt meg a volt SZDSZ-t (R.I.P.) nagykörutazta le, Varga Zoltán békés megyei MSZP-elnök, volt miniszter pedig éppen…..
A baloldalnak nem az új választási rendszerre, meg a szerintük rossz irányt választó emberekre (értsd: hülye nép) kellene fognia az irtózatos bukót, hanem végre önmagával kellene szembenéznie. Fel kellene fognia, hogy ebből az országból valamit kurvára nem ért, hogy az ország…..
Azok óbégatnak most az új választási rendszer „antidemokratikus” vonásai miatt, akiknek 1990 óta teljesen megfelelt egy kommunista rendeleten alapuló, alkotmányellenes, hibáktól hemzsegő szabályozás. Akiknek jó volt, hogy 1994-ben az SZDSZ átverhette a palánkon szavazóit,…..